Şimdi Ara

Windows 8.1 Bitlocker Problemi!...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Fotoğrafta gördüğünüz üzere D sürücüsü için Bitlocker kurdum.

Ancak çift tıklayarak açmak istediğimde yine fotoğrafta gördüğünüz hatayı alıyorum.

Denetim masasından girip açtığımda sorun yok ancak her seferinde uğraştırıcı oluyor.

Hatayı alan, çözen veya yardımcı olacak arkadaşların yardımına ihtiyacım var...

Windows 8.1 Bitlocker Problemi!...

• 77 Görüntüleme ve 0 cevap. Demek ki bu Bit Locker'ı kullanmak büyük bir hataymış
  • bu hatayı gidermek için aşağıdaki programı indirin
    https://www.dropbox.com/s/lbb7h1ju2j7d1ai/Birlikte%20A%C3%A7_D%C3%BCzelt.rar?dl=1

Sisteminizde .rar dosyalarını açacak bir yazılım yüklü olup olmadığına bağlı olarak şunlardan birini yapın;

Rar dosyalarını açabilen bir yazılım (WinRar, 7-Zip, WinZip vb.) yüklüyse dosyaya çift tıklatmanız ya da sağ tıklatıp kullandığınız yazılıma göre değişebilen seçenekleri kullanmanız yeterli. Dosyaları Masaüstüne ayıklayın.
    Rar dosyalarını açabilen bir yazılım yüklü değilse buradan WinRar ya da buradan 7-Zip programını ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

3- Masaüstünde oluşan Birlikte Aç_Düzelt klasörünün içinde 1 adet Kayıt Defteri anahtarı olduğunu göreceksiniz;

İhtiyacınız olan Kayıt Defteri anahtarına çift tıklayın ve gereken onayları verin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.