Şimdi Ara

Windows 8.1 çıktı, hemen indirin! (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.666
Cevap
11
Favori
77.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sonunda elektrik geldi ve güncellemeye başladım. Fiber internet sayesinde hızlı indi dosyalar fakat güncelleme yavaş sürüyor. Yüzde 5 te şu an.

Bu arada bende de ilk olarak mağazada güncelleme çıkmamıştı. İe ye yazılan ve önceki sayfalarda paylaşılan adresi kullanarak güncelleme ekranına gelebildim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Korsana yüklenirmi ggüncelleme?

• konu başlıgı resmen torrentten ındırın mesajı verıyor arkadaş, sublımal mesaj var gibi '' ne yaparsanız yapın hemen inidirin !''
  • Cogu kisi karsi gelmis dakat nedenini aciklamak zor olmus. Ben usengecligimden gecemiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackBeasT

Secure Boot ayarlamak için Bios'dan Win8 keyi sisteme tanıtmanız gerekiyor.
    Kendi anakartımdan örnek vereyim "Gigabyte z77x ud3h"

Bios features'da

windows 8 features: Windows 8
    Secure boot :enable
    Secure boot mode : Standart yada Custom seçiniz.

Save yapın biosdan çıkın "Secure Boot doğru yapılandırılmadı" yazısı kaybolacaktır. Belirtmek lazım ayarları bu şekil yaparsanız 2. işletim sistemi kullanamazsınız. Güvenlik açısından

Windows 8.1 çıktı, hemen indirin!

Bende sadece Secure Boot açılıp kapanıyor hocam çözümü var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Wirm

Chrome bulanık şuan ve bazı uygulamalar da öyle. Nasıl çözeriz bu durumu? Yüklemeseydim keşke

Denetim masası > Görüntü ayarına girin orada alttaki kutucuğu işaretleyin düzelmesi lazım.

8.1 RTM kullanıcılarına da Windows Update ten güncelleme geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drahmizm -- 17 Ekim 2013; 19:42:36 >
  • Memleketteyim, dönünce ilk işim olacak.

• Ben mağazaya girince hemen çıktı güncelleme . Ama fakirlik malum 6 gb kotası var . Şimdilik beklemedeyim .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir yardım etsenize beyler 8.1 yükledim combofix çalismiyor . Uyumlu degil pcde virüs var su an ne yapacam 8 ne tekrarnasıl geçecem ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KovenanT

Ben pro msdn sürümünü kurup telefon ile aktifleştirmiştim. microsoft sitesinde ancak windows 8.1 msdn iso indirip güncellenebileceği yazıyor. aynı durumda olanların bilgisine...

Bende aynı durumdayım 8.1 msdn bulup temiz kurulum mu yapıcaz mecbur olarak yoksa isodan sadece 8.1 imi yüklicek?
  • bende orjinal win 8 var, win 8.1 indirip yeniden format atarakmı yüklemem gerekiyor, yoksa üstüne yama yaparmış gibi yükleyebilirmiyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: açmayın-bağıran-karı

bende niye yok la
    mağazaya bişey gelmemiş

+1 bende neden yok güncelleme bazılarına markete girince direk gelmiş bize neden gelmiyor.
  • 8.1den sonra yeniden kurulum yaparcasına Bilgisayar adı ve olsun diye sorma aşaması geldi ve Windows hesabi istedi.(burda bir şaşırdım ne alaka diye) yerel kullanıcı yapamadım bir türlü illa bir hotmail hesabı istedi, sonrasında ise Bilgisayar açıldı ve ne göreyim kaspersky silinmiş ve yüklediğim 2-3 programım yok dahası eski kullanıcıya ait dosyalarıma erişemiyorum bile... Lanet olsun böyle güncellemeye.. Sinirlen kapattım notebooku.. (bu mesajı win7x64 masaüstü pcden yazıyorum)
    +larını görmeden - leri ile karşılaştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: RingThalion

Mağazada direk görünüyor arkadaşlar güncelleme. E-mail adresinizi kullanıcılar bölümüne girip tekrar kontrol edin.

W8 konusunda acemiyim. Bu güncellemeler için windows hesabı felanmı almam gerek.

Açıkçası daha yeni aldım W8 li laptopu kullanamadım bile W8 i uzun sürecek öğrenmem. Herşey için hesapmı alacagız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ₯

quote:

Orijinalden alıntı: Wirm

Chrome bulanık şuan ve bazı uygulamalar da öyle. Nasıl çözeriz bu durumu? Yüklemeseydim keşke

Denetim masası > Görüntü ayarına girin orada alttaki kutucuğu işaretleyin düzelmesi lazım.

8.1 RTM kullanıcılarına da Windows Update ten güncelleme geldi

Saol hocam düzeldi

• Malum sitede çıktı sandım arkadaş.
  • Arkadaşlar mağazadan indirdikden sonra lisans anahtarı girilmiş ve etkinleştirilmiş Windows 8 için soruyorum. Tekrardan lisans anahtarı soruyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRT_ -- 17 Ekim 2013; 19:57:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MoonDeath

Bir yardım etsenize beyler 8.1 yükledim combofix çalismiyor . Uyumlu degil pcde virüs var su an ne yapacam 8 ne tekrarnasıl geçecem ?

combofix zaten 8 de de çalışmıyor hocam
  • bu guncelleme ile windows puanlandirmayi kaldirmislar herhalde cunku ben de puanlandirma yok.

• Güncellemeyi mağazadan gördü(29TL)
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.