Şimdi Ara

Windows 8.1 çıktı, hemen indirin! (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.666
Cevap
11
Favori
77.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: RafiQ_Shia

Beyler windows store'deyim ama 8.1 nerden yükleniyor ?

bende de gözükmüyo güncelleme
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eoudoxias

benim sorunu buldum galiba;
    Bazı Windows 8 sürümleri ücretsiz Windows 8.1 güncelleştirmesini desteklemez. Bunlar:

Windows 8 Enterprise

KMS etkinleştirmesi kullanılarak kuruluşlar tarafından yüklenen Windows 8 Pro sürümleri

MSDN ISO kullanarak yüklenen ve birden fazla etkinleştirme anahtarı kullanılarak etkinleştirilen Windows 8 sürümleri

Bu sürümlerden birini çalıştırıyorsanız ücretsiz Windows 8.1 veya Windows RT 8.1 güncelleştirmesini Mağaza'dan yükleyemezsiniz.

Windows 8 sürümünü MSDN ISO kullanarak yüklediyseniz MSDN.'den benzer bir ISO kullanarak Windows 8.1 yükleyebilirsiniz

benim ki tam buna benziyor. illa msdn den indirip kurmak lazım

Benimki ilk maddeye giriyor sanırım. Korsan kullananlar yani :)

• windows 7'deki gibi bbaşlat menüsü yoksa çöp
  • Keşke Microsoft Metro Arayüzü alternatif olarak sunsaydı.

Mesela Windows 7 Starter , Professional , Ultimate gibi gruplandırma yapıp;

Metro Arayüz ile gelen Windows 8 Metro Edition
    Başlat Butonu ile gelen Windows 8 Desktop Edition

gibi 2 ayrı versiyon çıkartabilirdi.

Bu şekilde kullanıcıyla inatlaşarak kaybeden microsoft'un kendisi olacaktır. Ben alıştığım masaüstü düzeni gelmediği sürece kanımın son damlasına kadar Windows 7 için savaşacağım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: bkaakco

quote:

Orijinalden alıntı: StoryLine

Boştayken ne kadar ram yiyor, 2gb ramli bilgisayara kurmak mantıklı mı ?

Ne kadar RAM varsa ona göre kullanır. 2 GB varsa 500 MB civarı kullanır. 8 GB varsa 2 GB civarı kullanır. Optimize ediyor yani.

Çok iyiymiş o zaman, denemekte fayda var. Teşekkürler
  • Bende kurdum 8.1 başlat butonu ve canlı kutucukların boyutlarında ki değişiklik dışında bir fark göremedim.güncelleme çok da gerekli değildi yukarda arkadaşın dediği gibi zaten sol alta götürünce başlangıç ekranı açılıyordu.ama kötü mü oldu hayır
  • bende anca tüm önerilen Windows 8 güncellemelerini indirip kurunca göründü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yılmaz YK

quote:

Orijinalden alıntı: KIZLARIN KORKULU RÜYASI

quote:

Orijinalden alıntı: Yılmaz YK

quote:

Orijinalden alıntı: KIZLARIN KORKULU RÜYASI

Hani başlat butonu gelmişti mouse'u sol alta kaydırınca geliyordu zaten o buton

8.1 kurdunuz muda hocam

kurdum

bilgisayar özelliklerime bakın bakalım orda 8.1 yazıyormu

yazıyor

• bende 29 liralık win 8 vardı sorunsuz yükledi yalnız dil değişmiyor. herşey Türkçe görünüyor ama ruscamı neydi bendeki ilk iso öyle kaldı.
  • Kurdum bende görev yöneticinde degisik degisik windowsun programı cpu yemeye basladi ?
  • Windows 8.1 ile başlat butonu geliyor diye millet heyecanlanmıştı. En baştan beri bunu söylüyorum. Zaten Windows 8'de başlat butonu en başından beri vardı. Ekranın sol alt köşesine tıklayınca Metro arayüzüne gidiyordu. Şimdi de öyle. Sol alt köşesindeki başlat butonuna tıklayınca Metro arayüzüne gidiyor. Sadece görsellik olarak windows logosu yerleştirmişler sol alt köşeye.

Yani aslında Windows 8.1 ile birlikte gelen en önemsiz yeniliklerden birisi başlat butonu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 17 Ekim 2013; 18:56:35 >
  • win 8.1 market üzerinden yükledim pek bi fark yok metro ekranı için şekil yapmışlar sadece :) ayrıca güncellemeden sonra ekran kartı driver ım ve bluetooth driver ım göçtü halihazırda win8.1 driver ı çıkmadığı için kötü oldu yani tekrar fabrika ayarlarına çekmeyi düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: O KC

quote:

Orijinalden alıntı: WarriorAngel Windows 7 - Ultimate varken bu salak işletim sistemi mi ? Yok, kalsın..
    Hocam yeniye açık olun, ayrıca salak degil alışınca daha kullanışlı ve inanın daha stabil..

İnsanlar yeniye açıklar. Kimse XP ve Windows 7 için Vista ve 8 için verdikleri tepkileri vermedi. Yeterki yeni eskisinde göre daha beceriksiz ve sorunlu olmasın.

• quote:

Orijinalden alıntı: gladiator88

quote:

Orijinalden alıntı: lavetera

Win8 Pro var. Mağazada güncelleme gözükmüyor,yukarda bi arkadaşın verdiği kodu denedim ama gene olmadı.

mıcrosoftun sıtesınden gırın bendede gozukmuyordu oradan hallettım mıcrosfttan 8.1 e gırınce lınk var dırek magazaya baglanıyor

Teşekkürler hocam. Sayende indirmeye başladım. Bu arada bende 29 TL kampanyası ile almıştım. Sorunsuzca iniyor mağazadan.

• quote:

Orijinalden alıntı: MRT_

quote:

Orijinalden alıntı: chip-izmir
    quote:

Orijinalden alıntı: MRT_ Beyler buldum ISO olarak indirmek için burdan buyrun. Ama sadece Windows 7 ve Windows 8 Preview versiyonlardan 8.1 RTM ye geçiş yapılabiliniyormuş. :( http://windows.microsoft.com/tr-tr/windows-8/upgrade-product-key-only
    Kardeş bende şimdi sistemde win 8 pro yüklü 29 tl lik kampanya ile satın almıştım.Verdiğin linkten iso formatında indirmek için denedim ama mail ile gelen orjinal keyi girdiğimde kabul etmiyor.Sebebi sistemde win 8 kurulu olması mı ?
    Sanırım öyle kardeş o sayfada böyle yazıyor. Windows 8.1 sürümüne yükseltiyorsanız bu bilgisayarın Windows 7 veya Windows 8.1 Preview çalıştırıyor olması gerekir. 29 tl ye aldığın key yükseltmeyi desteklemiyor olabilirde...

Selamlar, bende 29TL'ye almıştım ve mağazadan indirmeye başladı, bildiğim kadarı ile bu ücretsiz bir güncelleme eğer elinizde orijinal windows varsa güncelleme ile edinebilmeniz gerekiyor.

• Hala Windows 8i baltalamaya çalışan ergenler görüyoruz sitede o ufak beyinleri kapasiteleri kaldırmıyor win8i neyse yapacak bişi yok

bu arada 8.1i MS sitesinden iso olarak indirebileceğim bi link bilen var mı ?
  • Arkadaslar ben simdi magazayi kullandim, kullanmamis da olabilirim. nasil kullandigimi veya kullanmadigimi ogrenebilirim veya guncelleme orjinal mi degil mi nasil yani.
  • Okuma listesi sağlık fitness falan diye 3 tane saçma uygulama var amd driver çalışmıyor ekran renkleri soldu geri kalan her şey aynı birde intel driver değişmiş.
  • Bendeki mağzada da çıktı ama yanında single language yazıyor nedir bu ?
  • sıkıntı vs. varmı yükleyelim mi dostlar nedir durumu?_?
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.