Şimdi Ara

Windows 8.1 çıktı, hemen indirin! (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.666
Cevap
11
Favori
77.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: chip-izmir

quote:

Orijinalden alıntı: MRT_

Beyler buldum ISO olarak indirmek için burdan buyrun. Ama sadece Windows 7 ve Windows 8 Preview versiyonlardan 8.1 RTM 'ye geçiş yapılabiliniyormuş. :(

http://windows.microsoft.com/tr-tr/windows-8/upgrade-product-key-only

Kardeş bende şimdi sistemde win 8 pro yüklü 29 tl lik kampanya ile satın almıştım.Verdiğin linkten iso formatında indirmek için denedim ama mail ile gelen orjinal key'i girdiğimde kabul etmiyor.Sebebi sistemde win 8 kurulu olması mı ?

sebebi windows 8.1 lisansı yazıyor yukarı cubukta ilk oldu bende sonradan olmadı indirdigimi yükledim tekrar windows 8kurdu bi şey anlamadım bu işten

• quote:

Orijinalden alıntı: oLgan

Fark yok inceledim. Zaten bugün 3 adet güncelleme geldi. Güncellemeden önce 8.1 ile gelen bilgisayarımdaki o saçma klasörleri kaldırmıştım, güncellemelerle beraber yine geri geldiler

nerden indirdiniz acaba gücellemyi benim mazağamda gözükmüyor
  • Hani başlat butonu gelmişti mouse'u sol alta kaydırınca geliyordu zaten o buton
  • quote:

Orijinalden alıntı: KIZLARIN KORKULU RÜYASI

Hani başlat butonu gelmişti mouse'u sol alta kaydırınca geliyordu zaten o buton

8.1 kurdunuz muda hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yılmaz YK

quote:

quote:

Beyler buldum ISO olarak indirmek için burdan buyrun. Ama sadece Windows 7 ve Windows 8 Preview versiyonlardan 8.1 RTM 'ye geçiş yapılabiliniyormuş. :(

Kardeş bende şimdi sistemde win 8 pro yüklü 29 tl lik kampanya ile satın almıştım.Verdiğin linkten iso formatında indirmek için denedim ama mail ile gelen orjinal key'i girdiğimde kabul etmiyor.Sebebi sistemde win 8 kurulu olması mı ?

sebebi windows 8.1 lisansı yazıyor yukarı cubukta ilk oldu bende sonradan olmadı indirdigimi yükledim tekrar windows 8kurdu bi şey anlamadım bu işten

sağolasın kardeşim ilgin için.Neyse mağazadan indirme bitmek üzere şimdilik öyle yükleyeceğim.Daha sonra buluruz inşallah iso kalıbıyla temiz formattan yanayım her zaman :)

• Benim bahsettiğim normal windows update ile gelen güncellemeler 3 adet güncelleme. 1 ay önce sızan 8.1 için geçerli. ek bir şey yapmaya gerek yok yani eğer 1 ay önceki isolarla 8.1 kurduysanız windows update ile geliyor otomatik.
  • quote:

quote:

8.1 kurdunuz muda hocam

kurdum
  • quote:

http://www.stardock.com/products/start8/

Bu adreste Start8 diye küçük bir program var, ben kurdum birebir normal windowsa benziyor, istersen bir dene derim.

• Bir ay önce sızan sürüm üreticiler içindi. MSDN den de yayınlandı. RTM sürümü yani Release To Manufacturing.

Şimdi yayınlanan GDR sürümü yani General Distribution Release (Genel Dağıtım Sürümü)
  • bende bugün marketden kurdum baz programları (crome ,bs player ) açınca blur görüntü net değil yazılarda keskin değil
  • Arkadaşlar ben Windows 8'i Skype ile etkinleştirmiştim şuan 8.1'i mağazadan yüklerken key sorucak mı?.Hoş keyin yedeği var ama ilk girelen keyi mi yazıcaz indirip açıkda kalmayalım.
  • quote:

quote:

quote:

8.1 kurdunuz muda hocam

kurdum

bilgisayar özelliklerime bakın bakalım orda 8.1 yazıyormu

• ttnet sağolsun kaç saat oldu hala yuzde 41 de :D
  • quote:

quote:

Sanırım öyle kardeş o sayfada böyle yazıyor. "Windows 8.1 sürümüne yükseltiyorsanız bu bilgisayarın Windows 7 veya Windows 8.1 Preview çalıştırıyor olması gerekir."

29 tl ye aldığın key yükseltmeyi desteklemiyor olabilirde...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRT_ -- 17 Ekim 2013; 18:38:29 >

• eğer yüklersem dosyalarım ve programlarım silinir mi? yardımcı olursanız sevinirim
  • benim sorunu buldum galiba;
    Bazı Windows 8 sürümleri ücretsiz Windows 8.1 güncelleştirmesini desteklemez. Bunlar:

Windows 8 Enterprise

KMS etkinleştirmesi kullanılarak kuruluşlar tarafından yüklenen Windows 8 Pro sürümleri

MSDN ISO kullanarak yüklenen ve birden fazla etkinleştirme anahtarı kullanılarak etkinleştirilen Windows 8 sürümleri

Bu sürümlerden birini çalıştırıyorsanız ücretsiz Windows 8.1 veya Windows RT 8.1 güncelleştirmesini Mağaza'dan yükleyemezsiniz.

Windows 8 sürümünü MSDN ISO kullanarak yüklediyseniz MSDN.'den benzer bir ISO kullanarak Windows 8.1 yükleyebilirsiniz

benim ki tam buna benziyor. illa msdn den indirip kurmak lazım

• XP Varken Ne 8.1'i Yav
  • quote:

Orijinalden alıntı: StoryLine

Boştayken ne kadar ram yiyor, 2gb ramli bilgisayara kurmak mantıklı mı ?

Ne kadar RAM varsa ona göre kullanır. 2 GB varsa 500 MB civarı kullanır. 8 GB varsa 2 GB civarı kullanır. Optimize ediyor yani.
  • Secure Boot ayarlamak için Bios'dan Win8 keyi sisteme tanıtmanız gerekiyor.
    Kendi anakartımdan örnek vereyim "Gigabyte z77x ud3h"

Bios features'da

windows 8 features: Windows 8
    Secure boot :enable
    Secure boot mode : Standart yada Custom seçiniz.

Save yapın biosdan çıkın "Secure Boot doğru yapılandırılmadı" yazısı kaybolacaktır. Belirtmek lazım ayarları bu şekil yaparsanız 2. işletim sistemi kullanamazsınız. Güvenlik açısından

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackBeasT -- 17 Ekim 2013; 18:49:46 >
  • Beyler windows store'deyim ama 8.1 nerden yükleniyor ?
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.