Şimdi Ara

Windows 8.1 çıktı, hemen indirin! (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.666
Cevap
11
Favori
77.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tablon

quote:

Orijinalden alıntı: se(dd)at

Ben yaklaşık 1 bucuk aydır Windows 8.1 RTM Enterprise kullanıyorum. Geçenlerde anahtarıda etkinleştirmiştim :) Hergün güncellemeleri kontrol edip yüklerdim. Bugün 241 MB lık bir güncelleme ekledim . Bir fark olmadı :D Yarın .iso kalıbı çıktığında yüklemelimiyim yoksa böyle devam mı edeyim :)
    Windows 8.1 çıktı, hemen indirin!

Hocam yarın çıkacak ISO derken 8.1'in final sürümünden mi kastedtiniz eğer öyleyse o 250MB'lık güncelleme RTM Sürümü final sürümm yapan güncelleme yani.
    Birde daha bugün çıkan 8.1'i nasıl RTM Sürümdeyken etkinleştirdiniz acaba? :D

hocam A9600E-Enterprise-x64.exe kalıbıyla etkinleştirmiştim.
    A9600E-Enterprise-x64

Sıfırdan kurulum yapmak her zaman iyidir. Bi kaç saat sonra nete düşer Windows 8.1 .iso ları :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B.Spears -- 17 Ekim 2013; 17:59:41 >

• Kıymetlimiz gelmiş hemen indiriyorum.
  • quote:

Düzeltme:
    Merhaba,

sizin indirdiğiniz sürüm Microsoft'un büyük paralar ile üye olunan bi portal olan MSDN'den alınıo size sunulmuştur yani sizin indirdiğiniz sürüm geliştiriciler üstünde uygulamalar vs. geliştirip bug aramak için yapılan bir sürüm bu sürüme bugün bir güncelleme yayınlandı ve 8'deyken 8.1'e geçenler , ile aynı konuma yerleştiler yani o ISO'yu 8 yüklü bir PC'ye taktığınız zaman dosyalarını kaybetmeden güncelleme yapabilirsiniz direkt temiz kurulumda yapabilirsiniz..
    Ancak şahsi düşüncem temiz kurulumda aktivasyon isteyeceği için direkt 8 yüklü bir PC'yi güncellemek olacaktır.
    burada dikkat edilmesi gereken 8.1 İSO'yu sadece 8 yüklü bir PC'de güncelleme olarak kullanabilirsiniz çünkü 8.1 8 için gelmiş bir ücretsiz güncellemedir 7 ve Visra sahipleri DVD'yi tatk

bu mesaj bana galiba ? Peki ben o iso ile sıfır fresh kurulum yapamam mı ?

• Bende az önce windows sitesinde keyim ile girdim hemen indirme başladı ve bana sormadı bu dosyayı iso olarak kaydetmek istiyormusunuz diye size de sordu mu aynı şekilde yapanlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kabuska

Mağaza'da 8.1'e güncelleyin ibaresini göremeyen bi ben varım her halde

wsreset.exe bu komutu ara bölümüne girip exeyi çalıstırdıktan sonra magazaya tekrar girin
  • Siz gidin XP kullanın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başlat butonu çokta elzem değildi. Boşluğu kapatmış bir de daha küçük ve hoş olmuş o kadar. Bunun yanı sara bir tek beni tatmin etmedi sanırım.
  • Bazı merak edilen sorulara cevap vereyim;
    - 8.1 iso dosyası 29 liralık key ile kurulabiliyor. Yalnız etkinleştirmeyi skype üzerinden yapmak gerekiyor.
    - KMS server ile etkinleştirilen yasal olmayan 8 lere 8.1 yüklenince kms uçuyor ve 8.1 için kms toollar çıkmadı ortada kalırsınız.
    - Geçen ay sızan 8.1 iso dosyalarıyla, yeni düşen iso dosyaları aynı.
    - iso dosyasıyla 8.1 temiz kurulum veya güncelleme ile 8.1e yükseltme arasında özellik veya stabilite farkı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blnt4

Windows 8.1 çıktı, hemen indirin! demek ayrı
    Windows 8.1 çıktı, indirilebilir! demek ayrı. :)Başlıklar iyi seçilmeli bence

bencede çok doğru.
  • Arkadaşlar 8.1'in crack yok piyasada.
    O kadar araştırdım OEM'i crakliyor fakat masaüstünde Rebuild Yazısını kaldırmıyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Serhat101

arkadaşlar ben bi yerden indirmiştim haberi okuyup dvdye çekip kurdum ama :D kafamda hala soru işareti var Gerçekten 8.1 mi diye :D şimdi çıktı diye denilen bir işletim nasıl önceden netten indirilebilir bir oluyor birkaç arkadaş bunla ilgili bazı bilgiler yazmış ama beni biraz daha aydınlatabılırmısınız birde :D KMS Veya başka bir etkinleştirme yolu varmıdır 8.1in varsa pmden atarsanız çok sevinir.

Merhaba,

sizin indirdiğiniz sürüm Microsoft'un büyük paralar ile üye olunan bi portal olan MSDN'den alınıo size sunulmuştur yani sizin indirdiğiniz sürüm geliştiriciler üstünde uygulamalar vs. geliştirip bug aramak için yapılan bir sürüm bu sürüme bugün bir güncelleme yayınlandı ve 8'deyken 8.1'e geçenler , burada dikkat edilmesi gereken 8.1 İSO'yu sadece 8 yüklü bir PC'de güncelleme olarak kullanabilirsiniz çünkü 8.1 8 için gelmiş bir ücretsiz güncellemedir 7 ve Visra sahipleri DVD'yi tatkile aynı konuma yerleştiler yani o ISO'yu 8 yüklü bir PC'ye taktığınız zaman dosyalarını kaybetmeden güncelleme yapabilirsiniz direkt temiz kurulumda yapabilirsiniz..
    Ancak şahsi düşüncem temiz kurulumda aktivasyon isteyeceği için direkt 8 yüklü bir PC'yi güncellemek olacaktır.

Cevabınız için teşekkür ederim.Bende dediginiz gibi direk temiz kurulum yaptım.Şimdi yaklaşık 400mblık bir güncelleme yaptı.Sanırım şuan tam anlamıyla Windows 8.1 Pro kullanmaya başladım market çok garip olmuş ben Windows 8.1 Preview kurmamıştım yeni tanıştık yani 8.1le 8 iyidi 8.1 gercekten tam benim aradıgım başkalarını bilmem ama tamamen bana hitap eden bir işletim sistemi olmuş.Birde Etkinleştirme şeyini artık crackini ne derseniz onuda bulursam çok güzel olucak.iyi forumlar. :D

• windows update güncellemelere baktım herhangi bir güncelleme yok. mağazada win 8.1 güncellemesi çıkmıyor. wsreset.exe, windows sitesinden mağazaya yönlendirme vs. denedim gene tık yok. ilginç
  • 8.1 yükleyelim dedik bir saattir ayar yapar hazırlar pff

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ImaginePerest -- 17 Ekim 2013; 18:04:08 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: se(dd)at

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: se(dd)at Ben yaklaşık 1 bucuk aydır Windows 8.1 RTM Enterprise kullanıyorum. Geçenlerde anahtarıda etkinleştirmiştim :) Hergün güncellemeleri kontrol edip yüklerdim. Bugün 241 MB lık bir güncelleme ekledim . Bir fark olmadı :D Yarın .iso kalıbı çıktığında yüklemelimiyim yoksa böyle devam mı edeyim :)
    Hocam yarın çıkacak ISO derken 8.1in final sürümünden mi kastedtiniz eğer öyleyse o 250MBlık güncelleme RTM Sürümü final sürümm yapan güncelleme yani. Birde daha bugün çıkan 8.1i nasıl RTM Sürümdeyken etkinleştirdiniz acaba? :D
    hocam A9600E-Enterprise-x64.exe kalıbıyla etkinleştirmiştim. A9600E-Enterprise-x64 Sıfırdan kurulum yapmak her zaman iyidir. Bi kaç saat sonra nete düşer Windows 8.1 .iso ları :D

ooo o zaman iyi hocam siz etkinleştirdiğinize göre ve sistemi güncel tuttuğunuza göre final ISO'sunu indirmenize gerek yok,
    dediğim gibi bugün yayınlanan 250 MB'lık günncelleme RTM sürümü perakandelerde satılan DVD İçindeki final sürüm yapan güncellere rahat rahat kullanın..

• Mağazada Göremeyen arkadaşlar için;

Browser'a

"ms-windows-store:WindowsUpgrade"

(Tırnaklar hariç)

yazıp Enter'layın. Yükleme ekranı gelsin..
  • metro arayüz tamamen dokunmatik ortam için dizayn edilmiş . hangi masa üstü kullanan vatandaş dokunmatik kullanır. metro arayüz iyi olabilir ama iş ortamı için saçmalıkdan ileri gitmez. açılışın metro olup olmaması sorun değil başlata tıkladığınızda karşınıza direkt metro arayüz açılıyor. metro da açılan bir program sol üst köşeden kapatmazsanız çalışmaya devam ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oLgan

Bazı merak edilen sorulara cevap vereyim;
    - 8.1 iso dosyası 29 liralık key ile kurulabiliyor. Yalnız etkinleştirmeyi skype üzerinden yapmak gerekiyor.
    - KMS server ile etkinleştirilen yasal olmayan 8 lere 8.1 yüklenince kms uçuyor ve 8.1 için kms toollar çıkmadı ortada kalırsınız.
    - Geçen ay sızan 8.1 iso dosyalarıyla, yeni düşen iso dosyaları aynı.
    - iso dosyasıyla 8.1 temiz kurulum veya güncelleme ile 8.1e yükseltme arasında özellik veya stabilite farkı yok.

ne yani 1 ay önce çıkan 8.1 final ile bugün çıkan 8.1 arasında hiç bir fark yok mu?
  • Fark yok inceledim. Zaten bugün 3 adet güncelleme geldi. Güncellemeden önce 8.1 ile gelen bilgisayarımdaki o saçma klasörleri kaldırmıştım, güncellemelerle beraber yine geri geldiler
  • deta53 kullanıcısına yanıt
    aynen hocam hiçbir fark yok sadece bugun 200 mb lik guncelleme geldi o kadar
  • ISO Dosyası var derken?
    ISO dosyasını nereden indiricez.. yazdığını tam anlamayamadım kusura bakma... biraz daha açıklarmısın..
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.