Bildirim
Windows 8.1 çıktı, hemen indirin! (19. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
14.30'da yüklemeye başladım. Çok uzun sürdü, nihayet bitti ama ekranın sağ altında SecureBoot doğru yapılandırılmadı yazıyor. -
Ben yazdım birader 3ün 1i çıktı!
-
Yüklesem dosyalarım felan gidip sıfırlanmaz değil mi ? -
şirkete alınan 50 tane win8 in birinin keyini kullanarak win8 yükledim fakat şimdi gözükmüyor 8.1 neden acaba ?
toplu alım falan olduğu için mi. yazılarn her şeyi denedim. -
Boştayken ne kadar ram yiyor, 2gb ramli bilgisayara kurmak mantıklı mı ? -
quote:
Orijinalden alıntı: eP_362
14.30'da yüklemeye başladım. Çok uzun sürdü, nihayet bitti ama ekranın sağ altında SecureBoot doğru yapılandırılmadı yazıyor.
Benimdekide çok uzun sürdü. Simdi yeniden baslatcak sonra 8.1 . -
quote:
Orijinalden alıntı: Eoudoxias
şirkete alınan 50 tane win8 in birinin keyini kullanarak win8 yükledim fakat şimdi gözükmüyor 8.1 neden acaba ?
toplu alım falan olduğu için mi. yazılarn her şeyi denedim.
8.1 için Browser'a "ms-windows-store:WindowsUpgrade" (Tırnaklar hariç) yazıp Enter'layın. Yükleme ekranı gelsin
bunu denediniz mi ? -
quote:
Orijinalden alıntı: skamber
quote:
8.1 için Browser'a "ms-windows-store:WindowsUpgrade" (Tırnaklar hariç) yazıp Enter'layın. Yükleme ekranı gelsin
bunu denediniz mi ?
denedim. olmuyor. windows sitesinde bir güncellemenin yüklü olması lazım diyor ama o güncelleme bende yok. update den yeniden güncelleme var mı diye kontrol ettirdim gene yok. ya şirket olduğu için gelmiyor ya da daha bana gelmedi
-
quote:
Orijinalden alıntı: skamber
quote:
bunu denediniz mi ?
olmuyor hocam -
-
secure boot işi ne olacak,bende de çıktı aynı zımbırtı -
Başlığı Microsoft ceosu mu atmış win 7 ultimate 64 bit candır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
windows update a düşmüyor mu güncelleme ? -
Yüklenmiyor beyler hata çıktı bende sorun nedir acaba? -
quote:
Orijinalden alıntı: qotsa
secure boot işi ne olacak,bende de çıktı aynı zımbırtı
Bende de var. Bilgisayar aldığınızda yüklü gelen Windows 8 mi vardı? -
-
quote:
Orijinalden alıntı: blnt4
metro arayüz tamamen dokunmatik ortam için dizayn edilmiş . hangi masa üstü kullanan vatandaş dokunmatik kullanır. metro arayüz iyi olabilir ama iş ortamı için saçmalıkdan ileri gitmez. açılışın metro olup olmaması sorun değil başlata tıkladığınızda karşınıza direkt metro arayüz açılıyor. metro da açılan bir program sol üst köşeden kapatmazsanız çalışmaya devam ediyor.
Açılış değişebiliyor hocam bu arada haberiniz olsun -
quote:
Orijinalden alıntı: MRT_
Beyler buldum ISO olarak indirmek için burdan buyrun. Ama sadece Windows 7 ve Windows 8 Preview versiyonlardan 8.1 RTM 'ye geçiş yapılabiliniyormuş. :(
http://windows.microsoft.com/tr-tr/windows-8/upgrade-product-key-only
Kardeş bende şimdi sistemde win 8 pro yüklü 29 tl lik kampanya ile satın almıştım.Verdiğin linkten iso formatında indirmek için denedim ama mail ile gelen orjinal key'i girdiğimde kabul etmiyor.Sebebi sistemde win 8 kurulu olması mı ?
-
aynen
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X