Şimdi Ara

Windows 8.1 çıktı, hemen indirin! (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.666
Cevap
11
Favori
77.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: guento

Şu an indirdiğin güncelleme mi? yoksa ISO dosyası mı? Bende Orjinal Win8 Pro yüklü (29TL ye aldığım) ama windows 8.1 ISO dosyasını indirip, temiz yükleme yapmama izin vermiyor. Sadece mağazadan güncelleştirmeye izin veriyor.

ISO Dosyasını indirmeye izin vermiyor derken ne istediniz tam olarak...

• quote:

Şu an indirdiğin güncelleme mi? yoksa ISO dosyası mı?
    Bende Orjinal Win8 Pro yüklü (29TL ye aldığım)
    ama windows 8.1 ISO dosyasını indirip, temiz yükleme yapmama izin vermiyor.
    Sadece mağazadan güncelleştirmeye izin veriyor.

Sıfırdan windows 8.1 kurulumu indiriyorum. Sanırım keyimiz win7'den upgrade keyi olduğu için dediğin gibi hata veriyor olabilir. Ben şans kaza doğru yoldan indirme yapıyor olabilirim.
  • Arkadaşlar 8.1 in deneme sürümünü kullanmaya devam etsek bir sakıncası olur mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertaydin

TTNet kullananlar boşuna indirmesin indirene kadar 8.2 çıkar

Görende sadece ttnet'te AKN var sanıcak :D

• quote:

Orijinalden alıntı: :::Banner:::

quote:

Orijinalden alıntı: F@ruk

Güncellemeyi alamayan arkadaşlar çalıştır bölümüne wsreset.exe yazıp çalıştırdıktan sonra denesinler, mağazanın ön belleğini temizliyor.

Mağazaya girmez oldu bunu yapınca

ben yaptım değişen birşey olmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: tablon

quote:

Orijinalden alıntı: SysEdit

29 Liralık keyle cd den sıfır kurulum yapılabiliyor mu?

öyle şey olmaz bence sonuçta 29 liraya verilen önceden windows 7 parası verenler için bir kıyaktı ancak 8.1 DVD'si ayrı olarak alanların serialleri farklı olur diye düşünüyorum, lakin 29 liraya yükselttiğiniz 8'i mağazadan bedavaya güncellerseniz o zaman 29 liralık keyi belki kabul edebilir...

8,1 alanların farklı olacak tabıkı.yenı bır ısletım sıstemı gıbı dusunun aldıkları zaman dırek 8,1 kurulacak sanırım bız 8 yukleyıp her defasında 8,1 ı magazadan ındırmek zorunda kalacagız.bızım ıcın servıs pack tarzı bır sey olacak

• Win8 Pro var. Mağazada güncelleme gözükmüyor,yukarda bi arkadaşın verdiği kodu denedim ama gene olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lerbo

Arkadaşlar 8.1 in deneme sürümünü kullanmaya devam etsek bir sakıncası olur mu?

olmaz
  • MSDN Windows 8 Pro üzerine KMS ile aktivasyon yapılmış bir sürüm kullanıyorum. Ne mağazada ne de Windows Update'de gözükmüyor güncelleme. Önceki sayfalarda söylenen ne varsa yaptım sonuç sıfır. Sanırım KMS Server'i nedeniyle Microsoft engelliyor güncellemeyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lavetera

Win8 Pro var. Mağazada güncelleme gözükmüyor,yukarda bi arkadaşın verdiği kodu denedim ama gene olmadı.

mıcrosoftun sıtesınden gırın bendede gozukmuyordu oradan hallettım mıcrosfttan 8.1 e gırınce lınk var dırek magazaya baglanıyor
  • Arkadaşlar indiren biri resimli olarak gösterse nasil indirdiğini veya link atsa
  • Yani şu an Orjinal Windows 8 yüklü olanlar (ben dahil) mağazadan bedava olarak güncelleme yapıp Windows 8.1 i yükleyebiliyor.
    Ama bilgisayara format atıp, temiz bir Windows 8.1 yükleyebilmek mümkün olmuyor. Çünkü ISO Dosyası yok.
    En azından bende böyle...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lath.Crusader

quote:

Orijinalden alıntı: SystemApps

quote:

Orijinalden alıntı: Lath.Crusader

Antalya siteler mahallesinde elektrikler aşırı yağmurdan kesik olduğu için internet de yok ve ben burada güncellemeye başlayamadığım için çıldırıyorum.
    Win 8 Win 3.1den beri en zevk alarak kullandığım ve verimliliğimi artıran işletim sistemi oldu. Umarım 8.1 daha iyi olmuştur...

windows 8.1 windows 8 e göre daha kullanışlı preview sürümünden biliyorum.

Hocam açıkçası 8.1 den iki beklentim var:

1) Metrodaki okuyucu uygulamasında bir pdf dosyası açık olsun
    metroda çalışan adobe reader touch uygulamasında başka bir pdf dosyası daha açık olsun.
    Bir de MS word üzerinde yazdığım docx dosyası açık olsun
    ve ben bu üçünü tek ekranda boyutlarını ayarlayabileceğim şekilde aynı anda açık görebileyim.
    2) Metrodaki internet explorer üzerinde youtube falan açıkken ie yi arka plana aldığımda youtube daki sesler kesilmesin.

Şu iki şey bile bana fazlasıyla yetecektir...

1.cisi mümkün bir şey.yanlış hatırlamıyorsam(şaunda win7 kullanıyorum win8.1 alana kadar) masaüstü programlarından sadece bir tanesini yanyana getirebilirken metro uygulamalarında böyle bir sınır yok.yani sizin bahsettiğiniz 2 metro ve 1 masaüstü programını yanyana getirebilirsiniz.

2.si sesler kısılıyormu orasını hatırlamıyorum ama flash desteği geldiğinden beri benim vazgeçilmezlerimden biri iedir.en azından windows 8.1 ile çoklu uygulama özelliğinden yararlanılarak ekranın istedğin bir bölümünde multitask yaparak arkaplana atmadan sesleri duyabilirsin.arkaplanda çalışıyormu bilmiyorum ama bu özellik üreticinin elinde olan bir şey.mesela radio uygulaması arkaplanda çalışmaya devam ediyor.ie de bu özellik varmı yokmu emin değilim.

• Arkadaş inşallah bu sefer güzel bir şey olur. Windows 8.1 deneyebilirim. Windows 8 serisi ile gerçekten bir hızlanma yakalamış durumda. Fakat kullananlar bilir. Gerçekten windows 7 ultimate 64 bit windows 8 den daha iyi daha güzel. Windows 8 in hızı eğer windows 7 ile birleştirilseydi. Windows 7 kral olurdu

• quote:

Orijinalden alıntı: se(dd)at

Ben yaklaşık 1 bucuk aydır Windows 8.1 RTM Enterprise kullanıyorum. Geçenlerde anahtarıda etkinleştirmiştim :) Hergün güncellemeleri kontrol edip yüklerdim. Bugün 241 MB lık bir güncelleme ekledim . Bir fark olmadı :D Yarın .iso kalıbı çıktığında yüklemelimiyim yoksa böyle devam mı edeyim :)
    Windows 8.1 çıktı, hemen indirin!

Hocam yarın çıkacak ISO derken 8.1'in final sürümünden mi kastedtiniz eğer öyleyse o 250MB'lık güncelleme RTM Sürümü final sürümm yapan güncelleme yani.
    Birde daha bugün çıkan 8.1'i nasıl RTM Sürümdeyken etkinleştirdiniz acaba? :D

• quote:

Yani şu an Orjinal Windows 8 yüklü olanlar (ben dahil) mağazadan bedava olarak güncelleme yapıp Windows 8.1 i yükleyebiliyor.
    Ama bilgisayara format atıp, temiz bir Windows 8.1 yükleyebilmek mümkün olmuyor. Çünkü ISO Dosyası yok.
    En azından bende böyle...

Aynen bende de öyle her yolu denedim.
  • 5 dk indi fiber var ne de olsa

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.DeviLs

Arkadaşlar indiren biri resimli olarak gösterse nasil indirdiğini veya link atsa

http://windows.microsoft.com/tr-tr/windows-8/update-from-preview burada verılen lınkden dırekt magazaya baglanıp ındırebılırsınız
  • quote:

Yani şu an Orjinal Windows 8 yüklü olanlar (ben dahil) mağazadan bedava olarak güncelleme yapıp Windows 8.1 i yükleyebiliyor. Ama bilgisayara format atıp, temiz bir Windows 8.1 yükleyebilmek mümkün olmuyor. Çünkü ISO Dosyası yok. En azından bende böyle...

İSO Dosyası var eğer Windows altında çalıştırırsanız direkt güncelleme yaparsınız ama boot ederseniz tertemiz 8.1 kurarsınız

• herkese merhaba bende orjinal win8 single language var.
    bunun üzerine ben win 8.1 profesyonel kurabilri miyim sorun çıkarmı?

bir de prof ile single edition farkı nedir bilen var mı?

şimdiden teşkküü rederim...

not: dreamsparks üyeliğim var bu nedenle iso dosyası ile win 8.1 pro indirdim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jervis -- 17 Ekim 2013; 17:43:33 >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.