Şimdi Ara

Windows 8.1 çıktı, hemen indirin! (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.666
Cevap
11
Favori
77.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    o zmn bilmiyorum hocam ben o kodu yazdımmı direk bu geliyo ekrana
    Windows 8.1 çıktı, hemen indirin!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _KnocKOut_ -- 17 Ekim 2013; 16:56:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _KnocKOut_

ms-windows-store:WindowsUpgrade

hocam ustteki yeri tarayıcında site yazılan yere yapıştır direk magazada açılması lazım

süpersin kardeşim..
  • Nihayet geldi, bilgilendirme için teşekkürler.

• _KnocKOut_ kullanıcısına yanıt
    işe yaradı hocam saol. yükleniyor.
  • skamber kullanıcısına yanıt
    ne demek işe yaradıysa ne mutlu bana:)
  • orjinal olmayan sürüm kullanıyorum güncelleştirmeler tam her yöntemi denedim olmadı yok mudur çözümü
  • ben sıfır bir bilgisayara kuracam hangisini indirmeliyim link yok mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: _KnocKOut_

ne demek işe yaradıysa ne mutlu bana:)

tam bir saattir uğraşıyorum.. Bulamadım bir türlü.. Ama bu işe yaradı ve şuan güncellliyor.. Allah razı olsun..
  • Windows 8.1 çıktı, hemen indirin!

Windows 8.1 ile birlikte Microsoft .NET Framework 4.5.1 de yayınlandı.

http://download.microsoft.com/download/7/4/0/74078A56-A3A1-492D-BBA9-865684B83C1B/NDP451-KB2859818-Web.exe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRT_ -- 17 Ekim 2013; 17:20:28 >

• arkadaslar sımdı wın 8 orj var bunu 8,1 prewiv e guncelledım marketten sımdıde 8,1 pro ındırıyorum bı sekılde becerdım nasıl yaptıysam artık yenıden baslattım pc yı fln oldu.Ama bundan sonra pc ye format attıkdan sonra dırek martketten 8,1 pro dıye cıkıcak mı nasıl olcak o kısmı bılen var mı

• Antalya siteler mahallesinde elektrikler aşırı yağmurdan kesik olduğu için internet de yok ve ben burada güncellemeye başlayamadığım için çıldırıyorum.
    Win 8 Win 3.1den beri en zevk alarak kullandığım ve verimliliğimi artıran işletim sistemi oldu. Umarım 8.1 daha iyi olmuştur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lath.Crusader -- 17 Ekim 2013; 17:04:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maalesef, güncelleme seçeneği yok bu görüntüdeki ekranın herhangi bir yerinde.
  • Hız konusunda windows 8 ile kendisini aştı, dandik tek çekirdek leptobumda bile çok hızlı helal olsun adamlara

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende 29tl ye aldığım orjinal Windows 8 yüklü. Ama bu 8.1 e yükseltme programını açtığımda Ürün Anahtarı soruyor. Orjinal Win8 Ürün Anahtarımı da kabul etmiyor. :(
  • isoyu indirip 0'dan direk 8.1 kuran var mı?
  • Win 7 - Win 8 savaşıda mı varmış forum da, hep bir yarış içindeyiz nedense ama şunu söylemeden geçemiyorum "Win 7 ultimate" gerisi yalan ,akar, kokar vs diyenlerin %99 u korsan kullanıyor hiç bana ultimate için 500 lira lisans parası verdik diye sallamasınlar, Win 8 kullananlar bende dahil 29 liraya mis gibi lisansımızı aldık kullanıyoruz.

Şunu diyene de sonuna kadar destek veririm "Win 7 orjinal lisanslı kullanıyorum çok memnunum Win 8 kampanya döneminde almadım şimdide hiç gerek duymuyorum", çuvalla para vermek gerekiyor Win 8'e geçmek için hiç gereği yok stabil mis gibi çalışıyor Win 7 kabul ama 29 liraya geçilirdi ve geçenler geçti

• quote:

Orijinalden alıntı: Lath.Crusader

Antalya siteler mahallesinde elektrikler aşırı yağmurdan kesik olduğu için internet de yok ve ben burada güncellemeye başlayamadığım için çıldırıyorum.
    Win 8 Win 3.1den beri en zevk alarak kullandığım ve verimliliğimi artıran işletim sistemi oldu. Umarım 8.1 daha iyi olmuştur...

windows 8.1 windows 8 e göre daha kullanışlı preview sürümünden biliyorum.
  • bakalım ındırıyor şuan fakat baya yavas ılerlıyor 3 dk oldu yüzde 1 ındırdı :D

bu arada ındırıp kullanan var mı
  • Arkdaşlar 8.1 hazırlanıp üreticelere dağıtalacak şekile geldiği zaman yani bundan 1,5 ay önceden beri yayında zaten şu anda olan şey ise son kullanıcı için yayınlanmış şekli isteyenler nette araştırma yaparak 8.1 kurulum dvd'sini bulabilirler o dvd ile temiz kurulum yapılabilir sanıyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: GuloGulo

İndiriliyor [Çok Uzun Sürdü. Hala Bitmedi Ya.]

---- EDİT

-Mağazaya girince hemen karşıma çıktı.
    -İndiriliyor
    -Kurulmaya Hazırlanılıyor
    -Bilgiler Toplanıyor
    -Yeniden Başlatmaya Hazırlanıyor
    -Ayarlanıyor %4
    Windows 8.1 çıktı, hemen indirin!

-Yeniden Başlatıldı.
    -Cihazlar uygun duruma getiriliyor.
    -Cihazlar hazır duruma getiriliyor
    -Hazırlanıyor
    -Bilgisayar ayarlarınız uygulanıyor.
    -Diğer ayarlar tamamlanıyor.

Birseyler silindi mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.