Şimdi Ara

Windows 8.1 çıktı, hemen indirin! (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.666
Cevap
11
Favori
77.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • En iyisi şimdilik marketten 8.1 e güncelleyip 8.1 iso olayı açıklığa kavuşana kadar beklemek. 8.1 iso açıklığa kavuşunca temiz kurulum yaparız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yılmaz YK

quote:

Orijinalden alıntı: Proscd

quote:

Orijinalden alıntı: Yılmaz YK

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dawras

quote:

İndirmeyin, yüklemeyin. Windows 8 gerçekten pişmanlık. Bu kadar kötü bir işletim sistemine 3 gün dayanabildim. Tekrar Windows 7 Ultimate'e geri döndüm. Konu dışında Csb hikayeler oluyor da altındaki yorum "Okumayın" oluyor ya, arayüzünü falan beğenip matah bir şey sanıp ta yüklemeye uğraşmayın diye şimdiden söylüyorum ; Uzak durun...

Beğenmemeniz kötü olduğunu anlamına gelmez.
    Açıkcası win 7 den daha bana göre örnek vermek gerekirse mağaza doluluğu fotoğraf işlerimde yardımcı oluyor,hızlı uyku açılışı zaman kazandırıyor pc 2 snde hazır,metro ve dosya yönetici arayüzü ilk kötü gelsede sonra insan baya alışıyor.
    Diğer yandan pek bir sıkıntısını görmedim bir driverdan sorun çıkardı ondan da çekmiyen yok lanetli rn-480 :(

Bende SSD kullanıyorum ve Win 7'ye göre hızlı diye 8.1 Pro yükledim. Kapanış hızında 2 saniye açılış hızında da 3 saniye fark ediyor. Onun dışında bilgisayar gereksiz yere kasıyor. Windows sistemlerimi hep x86 kullandım ama bu sefer sıfırdan kurulum yapıp x64 olarak yükleyeyim de 3 GB ram yerine 4 görsün dedim ama tam tersine gereksiz kasılmalar ve yavaşlamalar oldu. Solidworks'te hiç bir sıkıntı yokken o da kasmaya başladı. Arayüzüne bişey demiyorum zevk meselesi ama açılan uygulamalardan çıkınca kapatmıyor, görev yöneticisi ile bakınca arka planda cpu ve bellek kullanımını arttırıyor en çok bundan nefret ettim. Her seferinde elle kapatmak gerektirmesi hiç hoş değil. Kullanıcı dostu hiç değil. Yani daha fazla da söyleyeceklerim var ama konuyu fan'lar basıyor sadece eksi veriyor o yüzden devam edip kendimi yormak istemiyorum. Siz de kendi açınızdan yorumladığınız için teşekkür ederim.

bu windows 8.1 pro ne zaman yüklediniz peki

5-6 gün oluyor. Final sürümü 2 aydır yayında eğer onunla ilgili bir şey söylecekseniz.

ben sorunsuz kullanıyorum ssd +hdd ile 8gb ram i3 2100 işlemci ile yarında 8.1 deneyecegim ama sizin windows 8.1 sorun olabilir belki

Bende 4 GB Ram + SSD + Intel var ve yavaşlama sorunu yaşadım siz yaşamayabilirsiniz deneyin elbette ama benim için tek artısı 2 saniye önce açılıp kapanması.

• Maalesef mağazada güncelleme yok.
  • Bende pro falan yazmıyor kardeşim marketten indir diyorum birşey gelmiyor ama arkada indiriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

Maalesef mağazada güncelleme yok.

Guncellemelerde değil zaten. MMağazayı acinca update windows yazıyo.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bunu istemiyorum sürekli donuyor hiç mavi ekran yok bana eski mavi ekranımı verin sadece abidik gubidik simgeler sizin olsun.

• keyi kabul etmiyor hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhan

quote:

Orijinalden alıntı: funnel

Orjinal keyi olanlar .iso dosyasını linkten indirebilirler.
    http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkID=262204

29 liraya aldığım Windows 8 yükseltme keyimi kabul etmiyor. Temiz kuruluma çare bulamazsak her formatta 8.1 i mağazadan güncellememiz gerekecek.

bende 29TL ye almıştım, kabul etti şuan indiriyorum.

• arkadaşlar bende;

Windows 8.1 Pro VL (x86) - DVD (Turkish)
    File Name: tr_windows_8_1_pro_vl_x86_dvd_2972679.iso

bu versiyon var.. Kurmalı mıyım ? tam olarak endir bu MSDN versiyon ? Bugün sizin yaptığınız güncelleme ile aynı şey mi? Ayrıca bende 8.1 mağazada vs çıkmıyor..

Bahsettiğim Link..
  • laptop alma öncesi iyi oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagrimir

Guncellemelerde değil zaten. MMağazayı acinca update windows yazıyo.

Dikkat ettiysen mağazada güncelleme yok dedim. Mağazayı açınca orada update falan yazmadığı için yazıyorum bunu. Windows update değil, mağaza diyorum.
  • çıkmıyor abi güncelle falan diye nasıl indirecez yahu. where is my water falan salak salak uygulamalar çıkıyor.
  • funnel kullanıcısına yanıt
    mail adresinize gelen key değil mi ? bende kabul etmedi. bende 8.1 priew yüklü. sizde 8 mi yüklüydü ? eğer öyleyse 8 kurup tekrar 8.1 rtm yüklemek gerekecek.
  • jay jay justified kullanıcısına yanıt
    ms-windows-store:WindowsUpgrade

hocam ustteki yeri tarayıcında site yazılan yere yapıştır direk magazada açılması lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _KnocKOut_ -- 17 Ekim 2013; 16:51:08 >
  • windows 8.1 ile artık toplama bilgisayarlara temiz kurulum yapılabileceği söyleniyor.(yeni bir pc ile satılan lisanslardan bahsetmiyorum)

dolayısı ile kutulu bir windowws 8.1 almayı düşünüyorum.lakin kin windows 8 deki gibi bir kampanya olursa hiç fena olmaz doğrusu...%50 indirime bile rağzıyım

• quote:

Orijinalden alıntı: _KnocKOut_

hocam ustteki yeri tarayıcında site yazılan yere yapıştır direk magazada açılması lazım

Mağaza açıldı ama değişen bir şey yok. :)

• quote:

oldu bu tşkler.
  • quote:

bu sayfa geliyor burdanmı indireceğim

• quote:

Orijinalden alıntı: gugukkuşu

mail adresinize gelen key değil mi ? bende kabul etmedi. bende 8.1 priew yüklü. sizde 8 mi yüklüydü ? eğer öyleyse 8 kurup tekrar 8.1 rtm yüklemek gerekecek.

Ben şuan win7 yüklü pcde indiriyorum. Akşam eve giderken iso'yu alıp pcye format atıp yükleyeceğim. Sizdeki hata prvw dan kaynaklanıyor olabilir. Zaten önceden açıklamışlardı prewievden finale geçiş yok diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

quote:

Mağaza açıldı ama değişen bir şey yok. :)

sağ üstte uygulamaları güncelle vardır mağaza uygulamalarını güncelle sonra tekrar gir mağazaya bende öyle geldi

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.