Şimdi Ara

Windows 8.1 çıktı, hemen indirin! (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.666
Cevap
11
Favori
77.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • laptopta msdd olduğu için ssd ve hdd birleşik şekilde kullanıyorum ben, direk yükseltme yapsam sorun olur mu ki acaba
  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    Enterprise sürümlerine mağaza dan güncelleme olarak gelmeyecektir.Ancak iso dan ve sıfır kurulum yapabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rebanuba

Enterprise sürümlerine mağaza dan güncelleme olarak gelmeyecektir.Ancak iso dan ve sıfır kurulum yapabilirsiniz.

isodan sıfır kurulum olmuyor 8.1
  • Orjinal keyi olanlar .iso dosyasını linkten indirebilirler.http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkID=262204

• quote:

Orijinalden alıntı: Alejàndro

İndirmezsem nolcak!

öyle bi başlık atmışsınız ki dedim ula noluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: funnel

Orjinal keyi olanlar .iso dosyasını linkten indirebilirler.
    http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkID=262204

sen yabancı siteninkini vermişşin türkce olan önceki sayfalarda verildi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yılmaz YK

quote:

Orijinalden alıntı: Proscd

quote:

Orijinalden alıntı: dawras

quote:

İndirmeyin, yüklemeyin. Windows 8 gerçekten pişmanlık. Bu kadar kötü bir işletim sistemine 3 gün dayanabildim. Tekrar Windows 7 Ultimate'e geri döndüm. Konu dışında Csb hikayeler oluyor da altındaki yorum "Okumayın" oluyor ya, arayüzünü falan beğenip matah bir şey sanıp ta yüklemeye uğraşmayın diye şimdiden söylüyorum ; Uzak durun...

Beğenmemeniz kötü olduğunu anlamına gelmez.
    Açıkcası win 7 den daha bana göre örnek vermek gerekirse mağaza doluluğu fotoğraf işlerimde yardımcı oluyor,hızlı uyku açılışı zaman kazandırıyor pc 2 snde hazır,metro ve dosya yönetici arayüzü ilk kötü gelsede sonra insan baya alışıyor.
    Diğer yandan pek bir sıkıntısını görmedim bir driverdan sorun çıkardı ondan da çekmiyen yok lanetli rn-480 :(

Bende SSD kullanıyorum ve Win 7'ye göre hızlı diye 8.1 Pro yükledim. Kapanış hızında 2 saniye açılış hızında da 3 saniye fark ediyor. Onun dışında bilgisayar gereksiz yere kasıyor. Windows sistemlerimi hep x86 kullandım ama bu sefer sıfırdan kurulum yapıp x64 olarak yükleyeyim de 3 GB ram yerine 4 görsün dedim ama tam tersine gereksiz kasılmalar ve yavaşlamalar oldu. Solidworks'te hiç bir sıkıntı yokken o da kasmaya başladı. Arayüzüne bişey demiyorum zevk meselesi ama açılan uygulamalardan çıkınca kapatmıyor, görev yöneticisi ile bakınca arka planda cpu ve bellek kullanımını arttırıyor en çok bundan nefret ettim. Her seferinde elle kapatmak gerektirmesi hiç hoş değil. Kullanıcı dostu hiç değil. Yani daha fazla da söyleyeceklerim var ama konuyu fan'lar basıyor sadece eksi veriyor o yüzden devam edip kendimi yormak istemiyorum. Siz de kendi açınızdan yorumladığınız için teşekkür ederim.

bu windows 8.1 pro ne zaman yüklediniz peki

5-6 gün oluyor. Final sürümü 2 aydır yayında eğer onunla ilgili bir şey söylecekseniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: funnel

Orjinal keyi olanlar .iso dosyasını linkten indirebilirler.
    http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkID=262204

29 liraya aldığım Windows 8 yükseltme keyimi kabul etmiyor. Temiz kuruluma çare bulamazsak her formatta 8.1 i mağazadan güncellememiz gerekecek.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MRT_

Benim Windows 8 şuan media center lisanslı ve etkinleştirilmiş durumda lisans geçersiz olsa bile Windows etkin yani :) markette de Windows 8.1 Pro with media center şeklinde gözüküyor ama yüklersem tekrar lisans anahtarı ister mi istemez mi bilemiyorum. Media center lisansımı da girdiğimde geçersiz derse ne yaparım :)

hocam demin microsoftla telefon görüşmesi yaptım media center lisanları kullanılamıyormus ücretsiz olanlar öncelikle windows 8 lisansını girip indirin veya verdiginiz linkten windows 8pro lisansımı giriğp indirin ayrıca bu işletimim sitemi degil dedi sıfırdan kurulum olmuyormus dvd cekip güncelleme yapıyormusuz xp de service pack gibi

önce windows 8pro kurup daha sonra dvd den windows 8.1 kurup driverları kurup programları kurabilirsainiz dedi yoksa magzadanda kurabilirsiniz ama herzaman kotanız gidebilir dedi en iyisi dvd cekip kullanın dedi

Saol yılmaz benim Windows 8 lisansım yok Media Center pack lisasım var sadece o da iptal olmuş ne yapalım artık bizim güncelleme işimiz başka bahara kaldı gibi gözüküyor.

• beleş mi
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dawras

quote:

İndirmeyin, yüklemeyin. Windows 8 gerçekten pişmanlık. Bu kadar kötü bir işletim sistemine 3 gün dayanabildim. Tekrar Windows 7 Ultimate'e geri döndüm. Konu dışında Csb hikayeler oluyor da altındaki yorum "Okumayın" oluyor ya, arayüzünü falan beğenip matah bir şey sanıp ta yüklemeye uğraşmayın diye şimdiden söylüyorum ; Uzak durun...

Beğenmemeniz kötü olduğunu anlamına gelmez.
    Açıkcası win 7 den daha bana göre örnek vermek gerekirse mağaza doluluğu fotoğraf işlerimde yardımcı oluyor,hızlı uyku açılışı zaman kazandırıyor pc 2 snde hazır,metro ve dosya yönetici arayüzü ilk kötü gelsede sonra insan baya alışıyor.
    Diğer yandan pek bir sıkıntısını görmedim bir driverdan sorun çıkardı ondan da çekmiyen yok lanetli rn-480 :(

Bende SSD kullanıyorum ve Win 7'ye göre hızlı diye 8.1 Pro yükledim. Kapanış hızında 2 saniye açılış hızında da 3 saniye fark ediyor. Onun dışında bilgisayar gereksiz yere kasıyor. Windows sistemlerimi hep x86 kullandım ama bu sefer sıfırdan kurulum yapıp x64 olarak yükleyeyim de 3 GB ram yerine 4 görsün dedim ama tam tersine gereksiz kasılmalar ve yavaşlamalar oldu. Solidworks'te hiç bir sıkıntı yokken o da kasmaya başladı. Arayüzüne bişey demiyorum zevk meselesi ama açılan uygulamalardan çıkınca kapatmıyor, görev yöneticisi ile bakınca arka planda cpu ve bellek kullanımını arttırıyor en çok bundan nefret ettim. Her seferinde elle kapatmak gerektirmesi hiç hoş değil. Kullanıcı dostu hiç değil. Yani daha fazla da söyleyeceklerim var ama konuyu fan'lar basıyor sadece eksi veriyor o yüzden devam edip kendimi yormak istemiyorum. Siz de kendi açınızdan yorumladığınız için teşekkür ederim.

bu windows 8.1 pro ne zaman yüklediniz peki

5-6 gün oluyor. Final sürümü 2 aydır yayında eğer onunla ilgili bir şey söylecekseniz.

ben sorunsuz kullanıyorum ssd +hdd ile 8gb ram i3 2100 işlemci ile yarında 8.1 deneyecegim ama sizin windows 8.1 sorun olabilir belki

• Rica edeyim benden alıntı yapmayın bir daha cevap vermek istemiyorum.
  • quote:

quote:

quote:

Benim Windows 8 şuan media center lisanslı ve etkinleştirilmiş durumda lisans geçersiz olsa bile Windows etkin yani :) markette de Windows 8.1 Pro with media center şeklinde gözüküyor ama yüklersem tekrar lisans anahtarı ister mi istemez mi bilemiyorum. Media center lisansımı da girdiğimde geçersiz derse ne yaparım :)

hocam demin microsoftla telefon görüşmesi yaptım media center lisanları kullanılamıyormus ücretsiz olanlar öncelikle windows 8 lisansını girip indirin veya verdiginiz linkten windows 8pro lisansımı giriğp indirin ayrıca bu işletimim sitemi degil dedi sıfırdan kurulum olmuyormus dvd cekip güncelleme yapıyormusuz xp de service pack gibi

önce windows 8pro kurup daha sonra dvd den windows 8.1 kurup driverları kurup programları kurabilirsainiz dedi yoksa magzadanda kurabilirsiniz ama herzaman kotanız gidebilir dedi en iyisi dvd cekip kullanın dedi

Saol yılmaz benim Windows 8 lisansım yok Media Center pack lisasım var sadece o da iptal olmuş ne yapalım artık bizim güncelleme işimiz başka bahara kaldı gibi gözüküyor.

nasıl windows 8 lisansın yok hocam almadınmı 29tl sen

• 29 tl alınan win 8 üstüne 8.1 priew kurdum. şimdi 8.1 rtm nasıl kuracağız ? kimse bu konuda bilgi vermemiş. mağazada felan herhangi bir güncelleştirme görünmüyor.

birde satın aldığımız keyi nasıl görüyoruz nerde kayıtlı ?
  • rebanuba R kullanıcısına yanıt
    tamam ne olduda hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: gugukkuşu

29 tl alınan win 8 üstüne 8.1 priew kurdum. şimdi 8.1 rtm nasıl kuracağız ? kimse bu konuda bilgi vermemiş. mağazada felan herhangi bir güncelleştirme görünmüyor.

birde satın aldığımız keyi nasıl görüyoruz nerde kayıtlı ?

http://windows.microsoft.com/tr-tr/windows-8/upgrade-product-key-only

burdan aracı indir windows 8 lisansı gir indir 8.1 cak formatı windows 8ile üstüne windows 8.1 yükle tamam

• Windows 7 Ultimate ve diğerleri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Almadım. Windows 7 lisansım yoktu ki alayım :)
  • MRT_ kullanıcısına yanıt
    anladım tamam hocam
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: rebanuba

isodan sıfır kurulum olmuyor 8.1

1 aydır iso dosyaları nette kuruluyor benim bildiğim
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.