Şimdi Ara

Windows 8.1 çıktı, hemen indirin! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.666
Cevap
11
Favori
77.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MRT_

Hangi versiyon üzerine kuruyorsun?

Bilgisayarı aldığımda kurulu gelen Windows 8 Single Language
  • arkadaşlar nereden indiriyoruz pro yu ben bulamadım mağazada guncellemelerı denetle dedıgım zaman da cıkmıyor bır sey

• eP_362 kullanıcısına yanıt
    Cevap için tşk ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _KnocKOut_

biraz geri kafalı olmayın kardeşim ne zaman yeni bi şey çıksa hemen çamur atın
    ne güzel yapmışlar windows 7den kat kat daha iyi
    yaklaşık bir aydır 8.1 kullanıyom(dreamspark sağolsun beşele alıyom tüm windowsları:) ) gayet stabil duruma gelmiş.
    çok hızlı açılıyo bilgisayar anında toparlıyo kendini windows 7 de en az 1 dk beklemen lazımdı bilgisayar açılınca

Yıllardır Microsoft ne çıkarsa, "eskisi daha iyi" diyenler oluyor. Daha sonra herkes yeniye geçiyor.
    2000 yılında ilk bilgisayarımı almıştım, benim bilgisayarcı Office'nin eski sürümü daha iyi demiş, bir yıl kadar eski sürümü kullanmıştım. Sonra yenisini yükledim ve yeninin çok daha iyi olduğunu gördüm. O gün bugündür hep yenisini almaya, yüklemeye çalışırım ve yeninin hep iyi olduğunu gördüm.
    Windows 8 in açılış-kapanış hızı bile yeter. Ama hala Win 7 iyi diyenler var.

• quote:

"Daha sonra masaüstünden yükle" seçeneğini seçersen sanırım masaüstüne ISO dosyası şeklinde indiriyor.

o dediginiz sekilde yapınca programın linkini atıyor masa üstüne ortam olusturarak yükle dedigimde ıso dosyası ve flash bellek secenekleri cıkıyor ıso yu secince indiriyor 1 dk 2.61 gb dosya
  • quote:

Orijinalden alıntı: _KnocKOut_

silinmiyor hocam hiçbirşey denedim ben geçen hafta

Sağolun hocam.
  • Ücretsiz Media Center lisans kodlu versiyonun üzerine güncelleyen olmadı mı?
  • ben geçen ay 8.1 All in one türkçe indirdim

o hikaye mi acaba ?

daha önce çıkmamışl mıydı
  • Şu an kuruldu ve masaüstü açık duruyor önümde. Programların hemen hemen hepsi aynen kurulu olduğu gibi ve eski ayarlarında çalışıyor. Bi tek start8 uyumluluk sorunu çıktığı için iptal oldu. Yani win7 tipi başlat menüsü ayarlarım gitti.

Onun yerine win 8.1 'in kendi başlat düğmesi geldi. Eskisine göre daha fazla kısma ulaşılabiliyor ama benim istediğim eski tarz daha kolaydı. Start8'in yeni sürümünü yükleyip deneyecem, herhalde olur.

• inen iso dosyasına tıklayınca bu sekilde cıkıyor

Windows 8.1 çıktı, hemen indirin!
  • iniyor şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: MIKROP DOGAN

ben geçen ay 8.1 All in one türkçe indirdim

o hikaye mi acaba ?

daha önce çıkmamışl mıydı

Windows 8.1 Preview'di o. Daha bugün çıktı.
  • arkadaslar nerden ındırdınız cvp verırmısınız yaw

• quote:

Ücretsiz Media Center lisans kodlu versiyonun üzerine güncelleyen olmadı mı?

gecersiz artık kullanılmıyor media center microsoft destek demişti belirli bir süre sonra kullanılamıyor artık diye
  • Windows 8 kullanıcısıyım neden satın alayımki ? 8.1 için para isteyen microsoft haksızlık ediyor bizlere. Ücretsiz verilmesi gerekirdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yılmaz YK

quote:

Evet ücretsiz olarak almıştım.

ben windows 8lisansı ile deneyecegim birazdan 29 tl aldıgım lisanla denemeye gerek kalmadı verdigin yerden dosyayı indirim actıgımda direk iso dosyası iniyor lisans girmeden
    http://windows.microsoft.com/tr-tr/windows-8/upgrade-product-key-only

denedim ama şu anda bağlantı kuramıyoruz. uyarı mesajı var.

• quote:

Orijinalden alıntı: gladiator88

arkadaslar nerden ındırdınız cvp verırmısınız yaw

magazadan ve önceki sayfalarda link vardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: deta53

quote:

Orijinalden alıntı: Yılmaz YK

quote:

Evet ücretsiz olarak almıştım.

ben windows 8lisansı ile deneyecegim birazdan 29 tl aldıgım lisanla denemeye gerek kalmadı verdigin yerden dosyayı indirim actıgımda direk iso dosyası iniyor lisans girmeden
    http://windows.microsoft.com/tr-tr/windows-8/upgrade-product-key-only

denedim ama şu anda bağlantı kuramıyoruz. uyarı mesajı var.

bilemiyorum bende indi 2.66gb iso dosyası ve sonunda lisan girmemiş tim bana lisans numaramı söyledi windows 8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Teknisyeni -- 18 Ekim 2013; 16:13:11 >

• eP_362 kullanıcısına yanıt
    yok hocam bugun çıkmadı ben 10 gundur 8.1 pro kullanıyom dreamsparkta filan daha erken çıktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3D'ne BANDIM

Windows 8 kullanıcısıyım neden satın alayımki ? 8.1 için para isteyen microsoft haksızlık ediyor bizlere. Ücretsiz verilmesi gerekirdi.

hocam ücretsiz zaten 29 tl lisansın varsa iniyor ki resimleri attım bende 29tl lik lisans kullanıyorum
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.