Şimdi Ara

Windows 8.1 çıktı, hemen indirin! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.666
Cevap
11
Favori
77.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bizim milletede bişey beyendiremiyorlar çok mükemmeller ya.hem korsan kullanıp hemde ürüne laf atmak çok garip

• adamlar sanki çıkarmış olmak için çıkarmış gibi, başlat menüsü başlangıç ekranında yapılan değişiklikler vs açıkçası çok tatmin edici değil
  • Beyler buldum ISO olarak indirmek için burdan buyrun. Ama sadece Windows 7 ve Windows 8 Preview versiyonlardan 8.1 RTM 'ye geçiş yapılabiliniyormuş. :(

http://windows.microsoft.com/tr-tr/windows-8/upgrade-product-key-only

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRT_ -- 17 Ekim 2013; 15:42:19 >
  • Emir kullanıcısına yanıt
    şuan için sadece güncelleme mevcut bazı sitelerde iso olarak çıkmış yarından itibaren iso kalıpları da yayınlanır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yılmaz YK

quote:

Orijinalden alıntı: dufydc

yavaş iniyor.ama tek sıkıntı pc yi her sıfırlamada 8.1 e güncellemek gerekecek. en kötü yanı bu olsa gerek.

iso olarak iniyordur hoca msdn yayınlanmış bizler icinde yarın yayınlanır sanırım iso dosyası

neden iso olarak indirsinki. güncellemeyi mağazadan indiriyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WarriorAngel

Windows 7 - Ultimate varken bu salak işletim sistemi mi ? Yok, kalsın..

+1.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Dunyanin en iyi PC isletim sistemi artik daha iyi.

en iyi
  • quote:

quote:

quote:

yavaş iniyor.ama tek sıkıntı pc yi her sıfırlamada 8.1 e güncellemek gerekecek. en kötü yanı bu olsa gerek.

iso olarak iniyordur hoca msdn yayınlanmış bizler icinde yarın yayınlanır sanırım iso dosyası

neden iso olarak indirsinki. güncellemeyi mağazadan indiriyorum.

temiz kurulım yapmak zorunda kalırsan boyuna 3gb magzadanmı indireceksin
  • ben neden bulamıyorum mağaza da
  • W7 varken gerek yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: hashus1099

quote:

Orijinalden alıntı: WarriorAngel

Windows 7 - Ultimate varken bu salak işletim sistemi mi ? Yok, kalsın..

+1.

+1111111
  • 8 in yazılımı 7 nin tasarımı 2 sini bir arada verselerdiya , forever 7 ultimate / win8 tabanıyla iyi giderdi be o tasarım içerik menüsü olmasa..
  • quote:

Orijinalden alıntı: MRT_

Beyler buldum ISO olarak indirmek için burdan buyrun. Ama sadece Windows 7 ve Windows 8 Preview versiyonlardan 8.1 RTM 'ye geçiş yapılabiliniyormuş. :(

windows 8 lisansımızla indirebiliyormuyuz
  • quote:

arkadaslar windows 8.1 iso olarak indirip cd cekip temiz format atamıyormuyuz yoksa normal güncelleme gibi kuracagız elimizdeki windows 8 pro ilemi aktif edecegiz

Bir yerde okuyup hatırladığım kadarıyla 8.1, 8 gibi değil. Format atınca kurulabiliyor.
  • biraz geri kafalı olmayın kardeşim ne zaman yeni bi şey çıksa hemen çamur atın
    ne güzel yapmışlar windows 7den kat kat daha iyi
    yaklaşık bir aydır 8.1 kullanıyom(dreamspark sağolsun beşele alıyom tüm windowsları:) ) gayet stabil duruma gelmiş.
    çok hızlı açılıyo bilgisayar anında toparlıyo kendini windows 7 de en az 1 dk beklemen lazımdı bilgisayar açılınca
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhan

Buyrun beyler iso kalıbı

http://msdn.microsoft.com/en-us/subscriptions/downloads/#searchTerm=&ProductFamilyId=524&Languages=tr&PageSize=10&PageIndex=0&FileId=0

subscription olayı var burada başka bir yere uplanmasını bekleyeceğiz

• quote:

quote:

Beyler buldum ISO olarak indirmek için burdan buyrun. Ama sadece Windows 7 ve Windows 8 Preview versiyonlardan 8.1 RTM 'ye geçiş yapılabiliniyormuş. :(

Bilmiyorum ben media center lisans anahtarım ile denedim olmadı. :)

• core i7 li bir pc de işyerinde windows 8 kullanıyorum, evde de windows7 ultimate. windows 8 de mekanik disk var 7 de ssd. ha ben belki çok efektif kullanmıyorum işletim sistemini ama kullanım açısından ikisi arasında hiç bir fark yok.

yani ssd ile windows 7, windows 8 i aratmıyor. mekanik diskten bahsediyorsak windows 8 açılışı kapanışı akıyor evet ama o da zaten bir çeşit hile ile oluyormuş hibernate benzeri.
  • quote:

quote:

quote:

Bilmiyorum ben media center lisans anahtarım ile denedim olmadı. :)

ücretsizmi almıstın media center lisansını onlar iptal edildi kullanılamıyor artık media cewnter lisansı ücretsiz alınanlar

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.