Şimdi Ara

Windows 8.1 çıktı, hemen indirin! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.666
Cevap
11
Favori
77.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İndirmeyin, yüklemeyin. Windows 8 gerçekten pişmanlık. Bu kadar kötü bir işletim sistemine 3 gün dayanabildim. Tekrar Windows 7 Ultimate'e geri döndüm. Konu dışında Csb hikayeler oluyor da altındaki yorum "Okumayın" oluyor ya, arayüzünü falan beğenip matah bir şey sanıp ta yüklemeye uğraşmayın diye şimdiden söylüyorum ; Uzak durun...
  • Daha sonraki kurulumlar için kalıp olarak indirebilecekmiyiz win8.1 pro'yu?
    Şu an mağazadan indiriyorum, yarıya geldi.
    Bu güncellemenin indirildiği klasörü bilen var mı, ben bulamadım. iso dosyası şeklindeyse CD'ye yazdırıp daha sonrası için de kullanılabilir.

• arkadaslar windows 8.1 iso olarak indirip cd cekip temiz format atamıyormuyuz yoksa normal güncelleme gibi kuracagız elimizdeki windows 8 pro ilemi aktif edecegiz
  • fx57 kullanıcısına yanıt
    yavaş iniyor.ama tek sıkıntı pc yi her sıfırlamada 8.1 e güncellemek gerekecek. en kötü yanı bu olsa gerek.
  • arkadaşlar bir sorun olacak ; 8.1 ile başlat butonu geliyor ama işlevsel değil şuanda startmenu8 kullanıyorum bunu kullanmaya devam edebilecekmiyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: dufydc

yavaş iniyor.ama tek sıkıntı pc yi her sıfırlamada 8.1 e güncellemek gerekecek. en kötü yanı bu olsa gerek.

iso olarak iniyordur hoca msdn yayınlanmış bizler icinde yarın yayınlanır sanırım iso dosyası
  • quote:

Orijinalden alıntı: Proscd

İndirmeyin, yüklemeyin. Windows 8 gerçekten pişmanlık. Bu kadar kötü bir işletim sistemine 3 gün dayanabildim. Tekrar Windows 7 Ultimate'e geri döndüm. Konu dışında Csb hikayeler oluyor da altındaki yorum "Okumayın" oluyor ya, arayüzünü falan beğenip matah bir şey sanıp ta yüklemeye uğraşmayın diye şimdiden söylüyorum ; Uzak durun...

xp zihniyeti.
  • birde indirip deneyen biri yorum yazsa hiç fena olmaz. artıları ve eksileri nedir en basitinden hızlı açılmasında bir degisiklik oldumu. Ayrıca güzel bir sistem az çok bilgi alışkanlık deneme yanılma ilede çözülebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne yazık ki iso olarak save ettirmiyor güncellemeyi indirdikten sonra restart edip windows 8.1 i kuruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grandaevus -- 17 Ekim 2013; 15:35:14 >
  • a.f.y. kullanıcısına yanıt
    evet başlat menüsü yok aslında başlat butonu var sol tıklayınca metro ekranına geçiyor sağ tıklayınca bir kaç ayar çıkıyor öyle birşey
    http://www.youtube.com/watch?v=p3R_3vl36eo
  • Wndows 8.1 Pro + Visual Studio 2012 Upt.3 + Office 2013 + Extreme SSD ile harika bir bilgisayar gayet stabil ve işlerimi çok hızlı birşekilde hallediyorum.

http://i.imgur.com/RioM58g.png

• MS açıklamalar yapmış ama tam bilgilendirici olamıyor.http://windows.microsoft.com/tr-tr/windows-8/update-from-windows-8-tutorial

• win8 metro arayüz dokunmatik ekranlar için ideal olabilir. Ama masaüstü Pc ler için ızdırap haline geliyor. Keşke kurulum sırasında bir seçenek olsada metro arayüz istiyormusunuz diye sorsa .metro arayüz olmasa stabil bir işletim sistemi. bu yüzden win7 ye devam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gökhan Mmc

başlat eski bildiğiniz başlat değil metro arayüzüne kısayoldan ulaşmak için tasarlanmış. O değilde mağazaya hala düşmedi

bende düstü
  • quote:

Orijinalden alıntı: grandaevus

Ne yazık ki iso olarak save ettirmiyor güncellemeyi indirdikten sonra restart edip windows 8.1 i kuruyor.

ama mdsn iso kalıbı var bizler icin yayınlanır yarın birgün xp icin service packlerde öyle olmamışmıydı
  • ev kullancısına en uygun windows sürümü nedir? tabi tıfıl sürümler olmayacak şekilde.

Bu arada mac'e sıfırdan mac os kuramadım deliriyorum yeminle. bootcamp ile windows kuracam en sonunda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 17 Ekim 2013; 15:38:24 >
  • hayır yarından itibaren msdn sürümü çıkacak herkes indirmeden direk yükleyebilecek hatta çıkmış bile
  • fulll link mi kanka

şaka şaka
  • windows 8 güzel bir işletim sistemidir. w7 alışkanlıklarını değiştirmek istemeyen kullanıcılar windows 8'i karalamak için uğraşmaktadır. at gözlüğünüzü çıkarmalısınız.

• İso olarak indiremez miyiz.kendi orjinal keyimizle kuramiyor muyuz.her defasinda 8 i yukleyip guncellemek uzun is

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emir -- 17 Ekim 2013; 15:38:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.