Şimdi Ara

Windows 8.1 çıktı, hemen indirin! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.666
Cevap
11
Favori
77.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: WarriorAngel

Windows 7 - Ultimate varken bu salak işletim sistemi mi ? Yok, kalsın..

Hocam yeniye açık olun, ayrıca salak degil alışınca daha kullanışlı ve inanın daha stabil..
  • Neyini beğenmiyorsunuz 8'in kaymak gibi işletim sistemi.Birkaç kısayol bil yeter.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Start Screen adam gibi bütün monitörümü kullanıyor, ilk kez mouseumu ve klavyemi adam gibi kullanabiliyorum aynanda, çok berbat birşey bu olay.
    Start'ın sadece monitörün 1/8 kullanmasını istiyorum, daha verimsiz olması daha iyi bence, mouseum daha az işe yarasın bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IG -- 17 Ekim 2013; 15:13:38 >
  • Dreamsparkta 1.5 aydır vardı zaten. msdn e yeni dusmesine şaşırdım.

• 3.3 gb şaka mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evren kullanıcısına yanıt
    Ön İzleme sürümüdür o.
  • ben başlığı görünce direkt everything at once'ı açtım
  • Bende orjinal win 8 pro yüklü. Başlat tuşuna basıp hiçbir şeye dokunmadan klavye ile mağaza yazdım ve gelen mağaza ikonuna tıkladım. Zaten direk çıkıyor windows 8.1 güncellemesi diye indir dedim iniyor bakalım. Bu vesile ile metro arayüzünü aylar sonra görmüş olduk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1OOOOOO -- 17 Ekim 2013; 15:20:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WarriorAngel

Windows 7 - Ultimate varken bu salak işletim sistemi mi ? Yok, kalsın..

Stabilite olarak kapıştır istersen. 7 nin açılıp kendine gelmesi 50 sn sürüyor rahat.
  • başlat eski bildiğiniz başlat değil metro arayüzüne kısayoldan ulaşmak için tasarlanmış. O değilde mağazaya hala düşmedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: tgyarslan

abi bilen uygulayan birileri haber versin 8.1 pro prewiev kullanıyorum. zaten windows 8 i satın almıştım. mağazada güncelleme gözükmüyor. temiz kurulum yapmıştım iso dosyasından olması lazım ama neden yok bilmiyorum. microsoft son güncellemeler tamamsa olur diyor.

şu işi halleden birileri varsa haber versin.

Windows 8.1 Preview kullananlar Windows 8.1 sürümüne güncelleyebilecek mi? Merak edenler;
    Microsoft'un yaptığı açıklamalara bir göz atsınlar.

http://windows.microsoft.com/tr-tr/windows-8/update-from-preview

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi polaris12 -- 17 Ekim 2013; 15:21:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: GoodGateWay
    İlaçlı w8 + classic shell yetiyor bana

Bana da Start is Back ve W8 yetiyor. Bir de tam yetkili yapan registry dosyası vs. vs. işte...

• 8 zaten oldukça iyiydi. 8.1 ile daha da iyi olacaktır.
  • Windows Phone 8.1 ne zaman gelecek acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Windows 8.1 çıktı, hemen indirin!
  • mağazaya güncellemesi gelmeyenler Windows Update den tüm yeni güncellemeleri yapsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gökhan Mmc

başlat eski bildiğiniz başlat değil metro arayüzüne kısayoldan ulaşmak için tasarlanmış. O değilde mağazaya hala düşmedi

başlat geri gelecek diye birileri kıçını yırtıyordu.

buda mı gol değil şimdi ?
  • Güncellemeyi indirip kurdu. Iso dosyası olarak kaydedemiyorsunuz. O yüzden herhangi bir format atmada önce windows 8 ardından gene bu güncellemeyi yüklemeniz gerekiyor. Her seferinde 3 gb lık güncellemyi indirmek hiç hoş olmayacak :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grandaevus -- 17 Ekim 2013; 15:30:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: deta53

msdn ye de düşmüş hayırlı olsun.

Windows 8.1 çıktı, hemen indirin!

Linki paylaşırmısınız?

• Mağazada değil de iso olarak indiremiyor muyuz?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.