Şimdi Ara

Windows 8.1 çıktı, hemen indirin! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.666
Cevap
11
Favori
77.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Peki amd 8.1 için 4850 ye destek verecek mi zannetmem o yüzden kalsın :-(

• İşte beklediğim güncelleme.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Windows 8 + StartIsBack, ne gerek varmış 8.1'e
  • ben laptopumu 2-3 ay önce aldım orjinal w8 yüklüydü..bunu yüklemeli miyim sizce? aldığım riske değer mi?

• windos 8 var sizce indireyimmi başlat menüsüzde olmuyor yaniii

• Tatil dönüşü temizlik var desenize temizinden format sonra kurulum ufff bi ton uygulama :@

• Başlat butonunu istemiyorum nedense. Bu şekilde daha iyi arama kısmı var hemen sağda tüm işimi görüyor.
  • Preview yüklü bende o yüzden mi indiremiyorum acaba?
  • Başlat butonu geldiyse kullanılır

• Windows 8 32 Bit'i 64 Bit Nasıl Çevirebilirim 8.1 Yüklenirken Bu Yapılabilirmi.

• quote:

Orijinalden alıntı: decas

Arkadaşlar güncellemeyi kurduktan sonra Windows' u tekrar etkinleştirmem ve sürücüleri tekrar yüklemem gerekiyor mu ?

?
  • başlat butonu için yükleyeceksiniz hiç yüklemeyin metroyu açıyordu o buton, ha köşeye tıklamışsın ha ona tıklamış farkı yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 17 Ekim 2013; 14:52:25 >
  • Windows 8 Pro Media Center paketciler yükledi mi yüklediyse sorun var mı bilgi verir misiniz?
  • Win 7 devam

• win8 metro arayüz = Çöp

kim ne derse desin

win8 metro arayüz = Çöp
  • abi bilen uygulayan birileri haber versin 8.1 pro prewiev kullanıyorum. zaten windows 8 i satın almıştım. mağazada güncelleme gözükmüyor. temiz kurulum yapmıştım iso dosyasından olması lazım ama neden yok bilmiyorum. microsoft son güncellemeler tamamsa olur diyor.

şu işi halleden birileri varsa haber versin.

• windows 8.1 malum şekilde usbye atıp kurabilir miyiz ?,malum indirme yerlerine düşer yakında ,yoksa windows 8 yükleyip üstüne windows 8.1 mi yükleyeceğiz.çoğu kişi w8 in çok hızlı olduğunu söylüyor.hoş w7 neyime yetmiyor ama yüklemek istiyorum.
  • yükleyenler nasıl anlatsın bi

• quote:

Orijinalden alıntı: tgyarslan

abi bilen uygulayan birileri haber versin 8.1 pro prewiev kullanıyorum. zaten windows 8 i satın almıştım. mağazada güncelleme gözükmüyor. temiz kurulum yapmıştım iso dosyasından olması lazım ama neden yok bilmiyorum. microsoft son güncellemeler tamamsa olur diyor.

şu işi halleden birileri varsa haber versin.

+1

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.