Şimdi Ara

Windows 8.1 çıktı, hemen indirin! (62. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.666
Cevap
11
Favori
77.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SysEdit

Aktivasyonda sorun çıktı mı?

Mağazadan güncelleme yapınca sorun çıkmıyor, 8.1'i indirip kurunca Windows 8'in ürün anahtarını kabul etmeyip, 8.1'in ürün anahtarını istiyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yhackup

Abi adamlar harika yapmış yaa 8.1 gerçekten süper olmuş çok beğendim özellikle müzik uygulaması ve İE11 olmuş bu sefer

Kendi serialım işe yaramadı ınternetten bulduğum bı serıalle kurdum daha sonra aktifleştirdim problem olmadı

Ama Windows 8.1de aradığım herseyı buldum ben mesela keşke su da olsaymış desem her seyı eklemiş sağolsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: cmldrs

quote:

Mağazadan güncelleme yapınca sorun çıkmıyor, 8.1'i indirip kurunca Windows 8'in ürün anahtarını kabul etmeyip, 8.1'in ürün anahtarını istiyor.

ben windows 8.1 iso dosyasini 29 tl olan key girip indirdim forumda konusu var orda arkadas kurmamiz icin key ver mis okeyi girip format attim etkinlestirme de 29 tl keyi girdim lisansladi sorun yok ama windows update tiklayip guncellemeri denetle dedim bir kac guncelleme buldu kurdum tekrar guncellemeri denetle dedi guncelleme bulunamadi hepsi yuklu tekrar denedim ve windows guncellemeri ariyamadi hatasi aliyorum ayrica 4 aylikwindows 8 yuklu pc dede ayni hata

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Başka key ile etkinleştirince eldeki orjinalin bir hükmü kalmıyor ki, korsana düşüyor. Belki de bu sebepten güncelleme yapmıyor olabilir. Ben de mağazadan 8.1'e güncelledikten sonra 2 tane IE ve üç tane Defender güncellemesi yaptı şu anda başka güncelleme görünmüyor.
  • quote:

Başka key ile etkinleştirince eldeki orjinalin bir hükmü kalmıyor ki, korsana düşüyor. Belki de bu sebepten güncelleme yapmıyor olabilir. Ben de mağazadan 8.1'e güncelledikten sonra 2 tane IE ve üç tane Defender güncellemesi yaptı şu anda başka güncelleme görünmüyor.

tmm o 8.1 yapmiyor windows 8 kurulu olan 4 aydir format atilmamis pc neden yapmiyor ayrica o lisans kurmak icin digeri ile aktif edeceksin

• quote:

Orijinalden alıntı: Yılmaz YK

quote:

Başka key ile etkinleştirince eldeki orjinalin bir hükmü kalmıyor ki, korsana düşüyor. Belki de bu sebepten güncelleme yapmıyor olabilir. Ben de mağazadan 8.1'e güncelledikten sonra 2 tane IE ve üç tane Defender güncellemesi yaptı şu anda başka güncelleme görünmüyor.

tmm o 8.1 yapmiyor windows 8 kurulu olan 4 aydir format atilmamis pc neden yapmiyor ayrica o lisans kurmak icin digeri ile aktif edeceksin

Bence update sorununun aktivasyonla alakası yok başka bir sebebden kaynaklanıyor... Windows 8' de update kontrolu yapıyorum update bulunamadı mesajı çıkıyor 1 dakika sonra tekrar kontrol ettiğimde buluyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: selmand

quote:

Orijinalden alıntı: BoltAction

quote:

Orijinalden alıntı: selmand

quote:

Orijinalden alıntı: BoltAction

8.1 i kurduk. SSD pert oldu :) kismetsizligin bu kadari...

o nasıl oldu

Update yuklenirken ayni anda ccleaner la temizlik yapmaya kalkistim... update basarisiz dedi ve pc kapandi daha da acilmadi. Format atmaya kalkistim ama ssd ne biosta nede yukleme ekraninda gozukmuyor...

Bios ayarlarından olabilir , ssdyi çıkartıp başka pcde horuyormu onu kontrol et Bi bakalım, orada da görmüyorsa garantiye yollarsın. Ssd versiyonu ne şu sorunlu kontrolcüsü olan versiyonlardan mı. Bendeki ocz vertex 2de gitmişti uyku modundan uyanınca

Ocz agility 3

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Yılmaz YK

quote:

Bence update sorununun aktivasyonla alakası yok başka bir sebebden kaynaklanıyor... Windows 8' de update kontrolu yapıyorum update bulunamadı mesajı çıkıyor 1 dakika sonra tekrar kontrol ettiğimde buluyor...

update bulunamadi dese iyi windows yeni guncellemeri ariyamadi diyor 3 gundur duzelmiyor windows 8 de 8.1 dede ayni hata

• Windows 8 Pro anahtarını ucuza bulabilme şansım var mı?
  • Windows 8.1 çıktı, hemen indirin!

• Birçok oyun ve programda sıkıntılar baş gösterdi win8'in toparlamasına daha var sanırım... Çalışmayı durdurdu hataları artıyor her geçen gün. Solidworks yükleyene kadar iflahım ... gevrildi Win 7 ile win8 arasında kayda değer vay mk. dedirten herhangi bir gelişme yok bana göre yani win7'si olanlar beklesinler hiç acele etmesinler bu sistemin daha çok hatalardan arındırılması lazım.
  • Beyler orijinal Win8 var, güncellemeyi mağazada görüyor, indirirken %50 civarı hep aynı hatayı veriyor. Hata kodu: 0X8007003, delireceğim 2 gündür 4-5 kere yarıya kadar gelip bu hatayı veriyor. Windows support'tan adamlar 2-3 link yolladı hatanın çözümüyle ilgili. Denedim olmadı. Başka karşılaşan var mı bu hata koduyla veya bir çözüm yolu bilen? Şimdiden teşekkürler.
  • Ben yeni format attım ayarlardan orijinal windosws 8 var fakat ben güncellemeyi göremedim ve birde internetim hızlı olduğu halde sitelere yavaş giriyor nedeni nedir format atmadan önce daha iyi di ya bilgisayar
  • ne ara geldi lan forumda olmasa haberim olmıycak meyerse mağzada kocaman aşifle gözüküyomuş :)
    başladık bakalım güncellemeye ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esoterickk -- 20 Ekim 2013; 4:14:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Chevin

ne ara geldi lan forumda olmasa haberim olmıycak meyerse mağzada kocaman aşifle gözüküyomuş :)
    başladık bakalım güncellemeye ...

dikkatli ol veriler gitmesin

• Sorunsuz bi şekilde veri kaybı olmadan bitirdim güncellemeyi hatasız ve türkçe olarak açıldı windows, gayet başarılı olmuş çok stabil hale gelmiş şimdi.
  • quote:

Sorunsuz bi şekilde veri kaybı olmadan bitirdim güncellemeyi hatasız ve türkçe olarak açıldı windows, gayet başarılı olmuş çok stabil hale gelmiş şimdi.

Tebrikler, güle güle kullanın. Biz windows 7'yi bırakmıyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: PeerNet*

quote:

Sorunsuz bi şekilde veri kaybı olmadan bitirdim güncellemeyi hatasız ve türkçe olarak açıldı windows, gayet başarılı olmuş çok stabil hale gelmiş şimdi.

Tebrikler, güle güle kullanın. Biz windows 7'yi bırakmıyoruz

Teşekkür ederim hocam.Ama bence bırakma vakti geldi artık, tabi tercih meselesi.
  • İndirdim kurdum fakat bilgisayarımda sorun çıkardı. Samsung Np350V5E-S0DTR model laptobumda ekran kartını blokladı. Sürücü sorunu var. İyiki yedek almışım. Kuracak arkadaşlar tam sistem yedeği almadan kurmasınlar. Kanımca henüz erken kurmak için. Az daha zamanı var.

• magazada göremeyen arkadaslar bugun windows updateye tıklayıp güncellemeri kontrol edip yüklesinler ve tekrar magazaya baksınlar bende 3 gündür göremiyordum ayrıca windows update "windows yeni güncellemeleri arıyamadı hatası" alıyordum dun gece microsoft windows rt sürümleri icin 8.1 magazadan kaldırmıs sorunlar nedeni ile bugun sabah güncellemeleri denetledim sorunda ortadan kalkmıs ve güncellemeride yükledi magazadada artık gözüküyor windows 8.1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Teknisyeni -- 21 Ekim 2013; 8:38:19 >
  • 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.