Şimdi Ara

Windows 8.1 çıktı, hemen indirin! (60. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.666
Cevap
11
Favori
77.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    EVET dreamspark premium daki RTM dün çıkanla aynı son sürüm. Bende oradan aldım birkaç hafta olmuştur.

not: son updateleride yaparsanız GDR oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-FI -- 19 Ekim 2013; 18:33:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nirvanha

Su microsoft'a para verip win8'i lisanslı aldım , eskiyen donanımları değiştirdim şimdi etkinleştirme sınırı aşılmış diyor.Bu kadar küfür ettiğimi hatırlamıyorum , bu metro arayüzünde ısrarla devam et microsoft , sonunu kendi elinle getireceksin.8.1'e uyduruk bi başlat menüsü koymuşlar o kadar.Çakma , devşirme işletim sistemi.99'yılından bu yana windows kullanıyorum bu kadar rezil elimi kolumu bağlayan iki kişilikli bir işletim sistemi görmedim.Bilgisayarı sadece face-bok'a ve maillere bakmak için kullananlara iyi gelir bu işletim sistemi okadar.Uzmanları , herşeyin kontrolu altında olmasını isteyenleri bozar.Şu SteamOS hayata geçerse windows çok kan kaybeder.Sadece ofis kullanmak isyeten şirketlere zorla satabilir.

uzmanların kontrolü altında olmayan mevzuları bir söylesene uzman kardeş...

• Alisinca kullanim kolayligi oldukca fazla fakat baslat butonunun yeri ayri guzel :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • VolkanikYanardağ kullanıcısına yanıt
    Bendede oldu bugün nedense.. cacheleri history i temizle sonra google.com a gir düzeliyor.. yeni google sayfası açılıyor.

IE11 de biraz uyumsuzluk prpoblemleri var.. umarım update gelir hazır resmi çıkışını yapmışken 8.1 .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-FI -- 19 Ekim 2013; 18:35:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Dunyanin en iyi PC isletim sistemi artik daha iyi.

+1
  • Windows 7 USB DVD Download Tool ile Belleğe atmak istedim ama olmuyor.

Windows 8.1 çıktı, hemen indirin!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 19 Ekim 2013; 19:12:00 >
  • Daha durun sıvamaları eksik.
    İlk çıktığında hiç güncelleme yapılır mı?
    2 hafta beklemek lazım.
    Microsoft vaktiyle amd makinelere sözde kazara intel sürücüsü yükleyip pert eden güzide bir işletim sistemi yayıncısı.
    Adamlara güvenip yeni gelin gibi sarılmayın güncellemelere.
    Bekleyin güncellemenin güncellemesi çıksın.
  • biri bana
    hata kodu :0x80004005 hatası nedir söyleyebilir mi iki gündür
    lisanlı Windows 8 single language yüklü bilgisayarımı güncellemeye çalışıyorum herşey iyi indirme tamamlanıyor tam yeniden başlatmaya hazırlanırken bu hatayı alıyorum bu ne demek bana yardımcı olabilecek biri var mı bu hata kodu ve çözümü hakkında ?
    yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler
    not: pc yi sıfırlayıp formatlayıp denedm Microsoft hesabı yerel hessap denedm , virüs programı kullanmyrm defender var onuda kapayıp denedm , yine aynı hata kafayı yicem bana yardımcı olabilecek var mı?
  • _Dominic_Toretto_ kullanıcısına yanıt
    Ben bugün Attım hiç hata vermedi denedim kurulumda sıkıntı çıkarmadi.micrisoftun kendi sitensinden indirdim bu arada.

• Başlıyorum formata aksilik çıkmazsa 1 saate gelirim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: erimemre

Daha durun sıvamaları eksik.
    2 hafta beklemek lazım.
    Microsoft vaktiyle amd makinelere sözde kazara intel sürücüsü yükleyip pert eden güzide bir işletim sistemi yayıncısı.

çok haklısınız hocam sistem amd olduğu için özellikle 1-2 ay kadar beklemeyi düşünüyorum sıkıntı varsa onlar bir çözülsün hele :)
  • Kim ne derse desin apple.

• Kim ne derse desin apple.

• aman be abi bir başlat menüsü iki tema gelcek diye bunun derdini çekemicem win8'e dönüyorum ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enevre

quote:

Orijinalden alıntı: HoLyZz!

Benim açımdan Başlat butonu haricinde W8 ile W8.1 arasında fark yok. İyileştirmeler, hata düzeltmeler falan zaten göze batan şeyler değil. W8.1e geçtim, sorunsuz kullanıyorum. Nvidia driverı otomatik kurmuş zaten, bana oyunların keyfini sürmek kalıyor.

Kardes guncellemeyi yaptiktan simra oyunlr bozulmus sanki calismayi durdurdu hatasi aliyorum sendede oldumu oyle heralde uyum sirunu mu olustu

Oyunlarda bir problem yaşamıyorum. FIFA, Skyrim ve CSGO oynuyorum ve sorun olmadı şu ana kadar.

• 7 kullanıyorum indirebilirmiyim bunu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reo*

7 kullanıyorum indirebilirmiyim bunu ?

Windows 8 olması lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Escherich

quote:

Orijinalden alıntı: Reo*

7 kullanıyorum indirebilirmiyim bunu ?

Windows 8 olması lazım

Tamam, teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: BoltAction

quote:

Orijinalden alıntı: selmand

quote:

Orijinalden alıntı: BoltAction

8.1 i kurduk. SSD pert oldu :) kismetsizligin bu kadari...

o nasıl oldu

Update yuklenirken ayni anda ccleaner la temizlik yapmaya kalkistim... update basarisiz dedi ve pc kapandi daha da acilmadi. Format atmaya kalkistim ama ssd ne biosta nede yukleme ekraninda gozukmuyor...

Bios ayarlarından olabilir , ssdyi çıkartıp başka pcde horuyormu onu kontrol et Bi bakalım, orada da görmüyorsa garantiye yollarsın. Ssd versiyonu ne şu sorunlu kontrolcüsü olan versiyonlardan mı. Bendeki ocz vertex 2de gitmişti uyku modundan uyanınca

• quote:

Orijinalden alıntı: -StrongeR-

quote:

Orijinalden alıntı: erimemre

Daha durun sıvamaları eksik.
    2 hafta beklemek lazım.

çok haklısınız hocam sistem amd olduğu için özellikle 1-2 ay kadar beklemeyi düşünüyorum sıkıntı varsa onlar bir çözülsün hele :)

Amd laptopuma 7 yerine 8.1 yüklesem sorun olur mu Driver felan?

• 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.