Şimdi Ara

Windows 8.1 çıktı, hemen indirin! (59. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.666
Cevap
11
Favori
77.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MK*

AMD driverini laptop'un kendi sayfasından indirip kurunuz bendeki sorun böyle çözüldü.

laptopta yazılım adında hiç bir şey kalmadı adamlar 1 güncelleme ile bütün bilgisayarın içine s.....
    tebrik etmek lazım böyle bir başarıyı.

win 8 yüklü gelen laptoplara iso ile temiz kurulum yapılıyor mu?

bilgisayar mahfoldu resmen.İlk önce 2. ekran kartı blocked olarak göründü.sonra 8.1 driver indirdim sitesinden şimdi pc açılmıyor.allah bin belalarıı versin.Neden güncelledim sanki belliydi bişeyler olacağpı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pes Etmek YOK!

quote:

AMD driverini laptop'un kendi sayfasından indirip kurunuz bendeki sorun böyle çözüldü.

laptopta yazılım adında hiç bir şey kalmadı adamlar 1 güncelleme ile bütün bilgisayarın içine s.....

bilgisayar mahfoldu resmen.İlk önce 2. ekran kartı blocked olarak göründü.sonra 8.1 driver indirdim sitesinden şimdi pc açılmıyor.allah bin belalarıı versin.Neden güncelledim sanki belliydi bişeyler olacağpı.

Dostum senin suçun yok. Yine bol miktarda eksi oy alacağım ama gerçek şu ki Murphy kanunlarından bihaber bazı fanboy'ların güncel kalma hastalığı ile gün yüzüne çıkan 'hemen indir' sloganı ile desteklenmiş boş bir trendin kurbanısın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar mağazada morumsu kocaman Ücretsiz Güncellemeyi Edinin yazısına tıkladığım halde hiç birşey olmuyor.
    Ne yapmam gerekiyor ? Orj Win 8 pro kullanıyorum.
  • win8 yüklü gelen laptoplara iso ile temiz kurulum yapılıyormu?
  • quote:

quote:

Fikrimce bu tür büyük güncellemeleri tam sistem yedeği almadan yapmamak gerekiyor... Geçmiş olsun kardeş...

• quote:

Orijinalden alıntı: SysEdit

quote:

quote:

Fikrimce bu tür büyük güncellemeleri tam sistem yedeği almadan yapmamak gerekiyor... Geçmiş olsun kardeş...

Güncellemeden sonra tek sorun 2. ekran kartıydı onuda driver indirip çözerim sandım indirdim 8.1 driveri yükledim yeniden başllatım şuanda açılmıyor siyah bi ekran geliyor mause okundan başka bişey yok oda yanıp sönüyor sürekli.

• yokmu arkadaslar windows update güncellemler arıyamadı hatasını cözen veya cözum yolu bulan
  • sentinel runtime drivers kaldırma hatasının çözümünü bilen var mı? 2 gündür uğraşıyorum hala bulamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: selmand

quote:

Orijinalden alıntı: BoltAction

8.1 i kurduk. SSD pert oldu :) kismetsizligin bu kadari...

o nasıl oldu

Update yuklenirken ayni anda ccleaner la temizlik yapmaya kalkistim... update basarisiz dedi ve pc kapandi daha da acilmadi. Format atmaya kalkistim ama ssd ne biosta nede yukleme ekraninda gozukmuyor...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: çizmania

ARKADAŞIM ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM BENİ ÇOK BÜYÜK BİR DERTTEN KURTARDIN SÜPERSİİİNNNNNNNNN. AMA BU SİNGLE LANGUAGE lisans anahtarı girmemize de gerek falan yok ddeğil mi süper arkadaşım? :D WOOOOOOOOOOOOOOHHHHHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO ms-windows-store:WindowsUpgrade MÜKEMMEEELLL

ironi mi yapıyorsun anlamadım

• İnternet Explorer'da Google üzerinden arama yapınca şöyle oluyor. Nedendir acaba?

• Sistemi eski hale getirmenin bi yolu yok mu arkadaşlar?Geri yükleme yaptım fakat en eski geri yükleme tarihi yine win 8.1 yüklendikten sonrası.
  • Beyler Win8.1 Blue iso indirdim. Bu blue nedir,preview falan değildir dimi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buck Fuddy

Wallpaper linki alabilir miyim

• bende bir güncelleme gördüm yapayım dedim güncellemenin ortasında bütün oyunların world un vs çoğu şeyin silindiğini gördüm ve şaşırdım sanırım güncellemeden kaynaklanıyordu bu bunun dışında bir sorun yok gibi şimdilik
  • Lisans doğrulanamadı hatası alıyorum bu nedir ya Mal gibi 8'den geçtik Pro Preiwev'da kaldık
  • MAAZADAN 8.1'İ YÜKLEDİM VE PUNK BUSTER HATA VERMEYE BAŞLADI ÇÖZÜMÜNÜ BİLEN VARMI ACABA.

• quote:

Orijinalden alıntı: popkolik25

MAAZADAN 8.1'İ YÜKLEDİM VE PUNK BUSTER HATA VERMEYE BAŞLADI ÇÖZÜMÜNÜ BİLEN VARMI ACABA.

Punbuster uyumlu değil diyordu yükseltme yardımcısıyla tarattığımda sistemde uyumsuz bir şey var mı denemek istedim onu yaparken uyumsuzlar listesinde görünüyordu herhalde punkbuster güncellenirse çözülür sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: çizmania

ARKADAŞIM ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM BENİ ÇOK BÜYÜK BİR DERTTEN KURTARDIN SÜPERSİİİNNNNNNNNN. AMA BU SİNGLE LANGUAGE lisans anahtarı girmemize de gerek falan yok ddeğil mi süper arkadaşım? :D WOOOOOOOOOOOOOOHHHHHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO ms-windows-store:WindowsUpgrade MÜKEMMEEELLL

bende store dan update i sçiyorum indiriliyor diyor fakat hiç ilerleme yok internette de sorun yok. serverlar yoğun oyüzden mi acaba ? yardım edersnz sevinirm

• quote:

Orijinalden alıntı: otostopçu

Reserved ( REKLAM ALINIR )

edit : eksiler dolardan hızlı yükseliyor.

Adam eksilerden kurtulmak için mesajı editlemiş hala eksiler yükselmeye devam ediyor...
  • 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.