Şimdi Ara

Windows 8.1 çıktı, hemen indirin! (82. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.666
Cevap
11
Favori
77.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SSD olursa 3-4 saniyeye de inebilir. Kurulu olan her program sistem başlangıcında çalışmasa dahi sistemin açılış hızını etkiler. Okuma - Yazma esnasında diske yazılan verilerin karmaşası arttığından sistemin hızında etkilenme olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drahmizm -- 5 Aralık 2013; 2:00:11 >
  • dostum dediğim gibi sen bi ssd tak 3-4 sn ye indir biz de bakarız bakalım.
  • Direndim ancak kaçınılmaz son win8.1 e geçmek zorunda kaldım. Şirkette server sistemleri geçince biraz mantığını anlamak adına geçtim. Memnunum ancak şirketteki kullanıcıların zorluk yaşayacağını düşünüyorum. Bilgi işlemci olarak benim bile pek içime sinmedi başlarda. Çünkü yıllardır kullandığımız sistemin üzerine tamamen değişik bir sistemi kullanmak zor geliyor. Ancak 3 gündür kullanmama rağmen çok pratik olduğunu anladım. Şu anda kesinlikle win7 ye geçmem. Önyargılı olan arkadaşlar kesinlikle win8.1 i deneyin( 8.1 bence yeni başlayanalar için 8'e göre daha kolay alışma süreci sağlayacaktır. Bence 8.1'in kullanımı daha kolay olmuş). Kullanamıyorum diyip silmeye kalkışmayın biraz zorlayın kendinizi. Ben de başta çok önyargılıydım ancak şu anda win7 kullanmak tek kelimeyle saçmalık..

• quote:

Orijinalden alıntı: ismail_abi

quote:

Orijinalden alıntı: BonezCrusher

Ne alaka ben kullanıyorum gayet güzel.2005 ten kalma oyunlar oynuyorsanız doğaldır.Hiçbir oyunda sıkıntı çıkartmadı.

Evet Rome total war yüklenmiyor

bende gayet oynatiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Friedrich Engels

quote:

Orijinalden alıntı: ismail_abi

quote:

Orijinalden alıntı: BonezCrusher

Ne alaka ben kullanıyorum gayet güzel.2005 ten kalma oyunlar oynuyorsanız doğaldır.Hiçbir oyunda sıkıntı çıkartmadı.

Evet Rome total war yüklenmiyor

bende gayet oynatiyor

Daha ben yüklerken sorun çıkarıyor, belki yüklenmiş olsa çalılştırabilir tabi bilemem

• w8.1 oyunlardaki son marifeti, hahaa cok komik yok boyle bisey, sniper oyunu acılısındaki baslangıc videosu ve menu arka planı ters, hahaa, video cektim aksama yuklerim bakarsınız....
  • Kullandığım OSlardan en iyisi.
  • win8 den nefret ediyordum. başlat butonu konuldu diye 8.1 indirdim. sabahtan beri sinirim tepemde.
    başlat butonun hiç bir mantığı yok. win7deki gibi başlat cubugu açılmıyor yani.. başlangıç sayfasına gonderiyor.
    ayrıca tüm programlarımın lisansları gitti onları tekrar yükledim falan.
    şimdi 8e donmek istiyorum geri yukleme noktası da yok gidip format atacaz şimdi hiç işin yoksa !!
  • İyi ki gaza gelip 8.1'e güncellememişim. Ama ekrana geliyor güncelleyin vs diye zorlar gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan_ua

win8 den nefret ediyordum. başlat butonu konuldu diye 8.1 indirdim. sabahtan beri sinirim tepemde.
    başlat butonun hiç bir mantığı yok. win7deki gibi başlat cubugu açılmıyor yani.. başlangıç sayfasına gonderiyor.
    ayrıca tüm programlarımın lisansları gitti onları tekrar yükledim falan.
    şimdi 8e donmek istiyorum geri yukleme noktası da yok gidip format atacaz şimdi hiç işin yoksa !!

Başlat butonuna sağ tıklamayı deneyin.
  • blackcat67 kullanıcısına yanıt
    win 7 ultimate 64 bit vardi suan 8.1 64 bit pro var bu isletim sistemi cok daha iyi 7den oyunlarda performansi dha iyi aliyorum sizin sorun baska birseyden olabilir mi ben memnun kaldim
  • Tamam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NONAM2

w8.1 oyunlardaki son marifeti, hahaa cok komik yok boyle bisey, sniper oyunu acılısındaki baslangıc videosu ve menu arka planı ters, hahaa, video cektim aksama yuklerim bakarsınız....

videoyu yukledim http://forum.donanimhaber.com/m_84831418/f_//tm.htm#84831418
  • Eski Windows 7 kullanicilari olarak bizler de geçmek istiyoruz ama nedense ücretsiz olarak indiremiyoruz. Microsoft bu duruma bir çare bulmali.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorun sadece buysa, stardock Start 8 yükleyin, 30 gün sonra deneme süresi biter, bilgisayarın adını değiştirin ve sürekli kullanmaya devam edin.
  • notebook uma win8 indirip kurmuştum microsoftun sitesinden.seriali filan var ......bu noteook bozuldu ve yeni notebook aldım....eski notebooktaki win8 i yeni freedos olan notebook uma kurabilirmiyim?
  • mobility hd4650 kullaniyorm ve amd nin win8.1 surucusu yok :/ win8 surucusu de ocak tarihli 13.1 :((

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayisikent -- 9 Aralık 2013; 10:15:51 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • kullanıssız.
  • kayisikent kullanıcısına yanıt
    O zaman bu driverı kur İNDİR
  • 
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.