Şimdi Ara

Windows 8.1 çıktı, hemen indirin! (80. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.666
Cevap
11
Favori
77.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Valla 5 yılık laptopa yükledim şimdilik gayet stabil çalışıyor. sadece atinin driverını yükleyemedim o kadar.
  • Uygulamalar oyunlar programlar daha windows 8'e uyumlu olabilme çalışmalarını daha yeni yeni yapıyor.Kaldıki 8.1'De birçok uygulamanın uyumluluk sorunu var.Hemen yüklemek için aceleye gerek yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: -dehşet-

dokunmatik ekran kullanmayacak birisi icin 7 den 8.1 e gecme sebebi olarak neler sayilabilir?

Sanirim daha hizli acilma kapanma ve ufak tasarim farkliliklari. En azindan ben baska secenek goremiyorum. Dokunmatik olmayan cihazlar icin w7 -w8 farki buyuk boyutlarda degil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • vay anasını harddiskinde yüklü lisansli windows 8 in varsa windows 8.1 yükleyince ona geri dönemiyomuşsun galiba veri siliniyomuş ve windows 8 e sağlanan destek de 2015 de bitecek diye bişeyler de okudum, herifler kazık atmanın yolunu çok iyi bulmuş ...
    http://answers.microsoft.com/tr-tr/windows/forum/windows8_1-system/windows-81den-windows-8e-veri-kayb%C4%B1-olmadan/8a5ffbde-7bcc-4aa8-a518-187711f41899

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kiro -- 23 Kasım 2013; 11:08:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kiro

vay anasını harddiskinde yüklü lisansli windows 8 in varsa windows 8.1 yükleyince ona geri dönemiyomuşsun galiba veri siliniyomuş ve windows 8 e sağlanan destek de 2015 de bitecek diye bişeyler de okudum, herifler kazık atmanın yolunu çok iyi bulmuş ...
    http://answers.microsoft.com/tr-tr/windows/forum/windows8_1-system/windows-81den-windows-8e-veri-kayb%C4%B1-olmadan/8a5ffbde-7bcc-4aa8-a518-187711f41899

Recovery ile dönmüştüm daha önce sıkıntısız

• takip

• Yeniye açık olun demişsiniz de , ben 8.1 e güncelledim. Güncellemez olaydım. Ekran kartından tut , grafik programları bile uyumsuzluk yaşıyor. Birazdan dosyaları HDD'ye aktarıp Windows'u baştan kuracağım. Kesinlikle tavsiye etmiyorum.
  • windows 8.1 pişmanlıktır kurmanızı hayatta önermiyorum heleki oyun oynayan biriyseniz bilgisayarı oyun için kullanıyorsanız 8.1 asla bulaşmayın
  • blackcat67 kullanıcısına yanıt
    Ne alaka ben kullanıyorum gayet güzel.2005 ten kalma oyunlar oynuyorsanız doğaldır.Hiçbir oyunda sıkıntı çıkartmadı.
  • Beyler bişey sorabilir miyim?
    Şimdi Windows 8.1 yükleyince format atmış gibi mi olacak yoksa programlar kalacak mı? Eğer format gibi oluyorsa diğer ay yüklerim

• asus thermal radar programı çıkmadığı sürece win8.1 kullanmam imkansız
    ki getirisinden çok götürüsü var oyunlarda daha düşük minimum fps lere sahip oluyorsunuz
    ona göre seçiminizi yapın
  • dün geçtim şimdilik sorun yok hatta oyunlarda arada sanki şişip fps düşüyordu şimdilik sorun yok.

genel olarak bi fark yok başlat iconu geldi o kadar zaten oraya basınca geliyordu

ama local kullanıcı ile giren şifremi geçersiz kıldı tekrar da yapamadım yöntemmi değişti ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BonezCrusher

Ne alaka ben kullanıyorum gayet güzel.2005 ten kalma oyunlar oynuyorsanız doğaldır.Hiçbir oyunda sıkıntı çıkartmadı.

FM 2014 ü oynatmadı ne 2005 i arkadaşım
  • ben güncellemeye çalıştım hata kodu verdi 8 i geri yükledi. zaten kararsızdım neyse sallayım birkaç ay daha
  • quote:

Orijinalden alıntı: dermeister01

ben güncellemeye çalıştım hata kodu verdi 8 i geri yükledi. zaten kararsızdım neyse sallayım birkaç ay daha

Yeni yılda 8.2 çıkacakmış. Bende o yüzden kurmıyorum acele etmeye gerek yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: My Valentine

Yeniye açık olun demişsiniz de , ben 8.1 e güncelledim. Güncellemez olaydım. Ekran kartından tut , grafik programları bile uyumsuzluk yaşıyor. Birazdan dosyaları HDD'ye aktarıp Windows'u baştan kuracağım. Kesinlikle tavsiye etmiyorum.

Ekran katında sorun olması normal. Yeni versiyonunu kurarsanız sorun yaşamazsın. Grafik programları da ekran kartı düzgün çalışmadığı için çalışmıyor.

• Bende beklemedeyim yeni bir guncelleme gelene kadar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hobar kullanıcısına yanıt
    Çizim programım da aynı şekilde sorun yaşatıyor...
  • kurmayın şunu ya iyice batırmışlar sadece sürücü sıkıntışı çekiyorum ne bu saçmalık ya güncelleme diye herşeyi baştan aşağı değişmişler 8 de çalışan sürücü 8.1 de çalışmicaksa ne anladım lan ben ondan çıkarın windows 9 diye ozaman rezil adamlar 8.1 miş değişen bir fark yok batırmışlar ben yeni bir işletim sistemi beklerken ram kullanımı az olsun performansı az kararlı ve sorunsuz birşey bekliyorum ama microsoftla mümkünmü bu bir vista faciası daha
  • Windows 8.1 işletim sisteminde office + cs6 ye oyunlar da yüklü olmak üzere bilgisayarı açıp şifre kısmında parmak izini geçirdikten sonra masaüstünün gelmesine kadar (power tuşuna bastıktan sonraki süre dahil) kronometre tuttum 10,3 sn de kullanıma hazır oluyor. Sizin sisteminizden kaynaklı yavaşlık olabilir. Şifreyi iptal etsem süre 2 sn daha kısalır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drahmizm -- 1 Aralık 2013; 16:24:16 >
  • 
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.