Şimdi Ara

Windows 8.1 çıktı, hemen indirin! (79. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.666
Cevap
11
Favori
77.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BÖCCÜK ♂

8.1'i arkadaşım kurdu bilgisayarına bütün crack yaptığı programların crack dosyasını silindi.Cesaret edipte yapmıyorum bende

windows defender siliyor kapatabilirsiniz ve karantinadaki dosyaları geri yükleyebilirsiniz.
  • 1alexdeğil kullanıcısına yanıt
    valla benimde asus 6 aylık ssd var parola sormayı kaldırdım, direk masaüstü açılacak şekilde ayarladım 6-7 saniyede açılıyor.
  • Biriside nasıl kurulur anlatsın

• Uzun süredir kullanıyorum arkadaşlar hiç bir sorun yaşamadım ama sorun yaşayan çoğu kişiyle karşılaştım özellikle oyuncular açısından.Bazı oyuncular mouse hareketlerinin ekrandaki ile tutmaması ve kare atlamaları gibi sorunlar yaşıyormuş ama ben aktif bir oyuncu olarak söyleyebilirim ki bunların hiç birini ben yaşamadım.Fakat standart bir kullanıcı olarak yani forumda ki ya da internet ortamında ki profesyonel kullancılardan değilim hız olarak performans olarak bir artı veya eksisini görmedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolter

Biriside nasıl kurulur anlatsın

Windows 8 varsa mağazadan indiriyorsun gerisini otomatikmen hallediyor zaten sistem. 8.1 dediğimiz şey diğer bir adıyla Windows 8 SP1.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dufydc

kardeş iyi ölçtün mü 3 saniye sanki biraz abartılı olmuş.

aynen, 3 saniye de Windows mu açılacak yok daha neler Tamam hızlı diyebilirsiniz ama bu kadar da değil bende ikinci nesil i7 8 gb ram 64 bit W8 yüklü 8 sn de parola girme ekranı geliyor poralayı girdikten sonra bile masaüstü kendine gelemiyor yani simgeler bile yüklenemiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imperium -- 12 Kasım 2013; 0:18:30 >
  • İnternet explorer 11 de youtube vb siteleri açtığımda hoparlörden garip bi ses geliyor aynı sorunu olan varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Szgn16 -- 12 Kasım 2013; 11:58:16 >
  • Arkadaşlar yardımcı olur musunuz.

Şu 29 TL kampanyasından aldığım Windows 8 lisans anahtarım var. Normalde kurulumdan sonra girdiğim anahtarı silip kendi orjinal anahtarımı girer, daha sonra da Skype ile İngiltere yi arayıp Windows u aktive ederdim. Sorunsuzca 1-2 defa yaptım bunu.

Ancak bilgisayarımda donanım arızası çıktı ve değişim talebiyle yeni bilgisayarım geldi. Aynı işlemi bunda yapmayı denedim ancak Skype ile aradığımda o etkinleştirme ekranındaki 6 bölümlü numaraya geçersiz diyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Windows 8.1 de fm2014 oyununu steam de açmadı steam ı açmıyor oyunlar da
  • Arkadaşlar merhaba.Windows 8 yüklü bilgisayarıma güncelleme yaparak sürümü 8.1'e yükselttim.Ama bilgisayar ürün anahtarının başka bir bilgisayar tarafından kullanıldığını yeni bir kod girmem gerektiğini söylüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WarriorAngel

Windows 7 - Ultimate varken bu salak işletim sistemi mi ? Yok, kalsın..

edit: yuh dislike lara bak

/>

+1 Dislike da benden
  • Dizüstünde 5400 rpm HDD var 7-8 sn. de masaüstü açılmış oluyor.
  • yani hdd ile ssd arasında 1 sn fark var diyorsun
  • quote:

valla benimde asus 6 aylık ssd var parola sormayı kaldırdım, direk masaüstü açılacak şekilde ayarladım 6-7 saniyede açılıyor.

direk masaüstü gelmesini nasıl ayarladın hocam
  • Emir kullanıcısına yanıt
    görev çubuğuna sağ tıkla.....özellikler - gezinti - başlangıç ekranı altında, oturum açtığımda veya bir ekrandaki tüm uygulamaları kapattığımda başlangıç yerine masaüstüne git.'' e tik at.
  • quote:

görev çubuğuna sağ tıkla.....özellikler - gezinti - başlangıç ekranı altında, oturum açtığımda veya bir ekrandaki tüm uygulamaları kapattığımda başlangıç yerine masaüstüne git.'' e tik at.

eyvallah kardeşim saol
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emir

quote:

eyvallah kardeşim saol

• Arkadaşlar önceden win 8.1 RTM kurmuştum wireless usb adaptörüm airtires air 2411 driveri kurulmamıştı.Windows 8de sorunsuz çalışıyor bu adaptör.Ancak driveri win8.1 rtmye kurduğumda adaptörü görmemişti.Şimdi ben bu yeni sürümü yüklesem aynı sorunu yaşar mıyım ?
  • dokunmatik ekran kullanmayacak birisi icin 7 den 8.1 e gecme sebebi olarak neler sayilabilir?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler 8.1 tekrar çıkınca yayınlanınca ve benim bu yorumumu görüp önerebiliceksen alıntı yapıp haber verirmisin 8.1 kurucamda 7 den daha şekildi 8
  • 
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.