Şimdi Ara

Windows 8.1 çıktı, hemen indirin! (78. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.666
Cevap
11
Favori
77.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: jubeii

Merhaba,
    Aldıgım yeni notebook win 8 ile geldi ve wifi den internet kullandıgımda kopmalar oluyor. Simdi hem laptoptan hemde wifi carttan farklı sekillerde arastırma yapıp bulabildigim son suruculeri yukledim. Artı windowsu update ettim ama sorunu cozemedim bi turlu.
    Tek yapmadıgım ise 8.1 e yukseltmek. Bunu onerirmisiniz yaparsam evdeki bulguru verirmiyim?
    Wifi cartım : Qualcom ATHEROS AR8171 Killer WİFİ

Aynı sorun lenovo z500 modelinde de var.

Wi-fi driveri kaldırarak windowsun kurduğuyla kullanırsanız kopmalar olmuyor. 8.1 sorun verirse tekrar dönmek zorunda kalırsın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: tidus

quote:

Orijinalden alıntı: Pes Etmek YOK!

quote:

Orijinalden alıntı: MK*

AMD driverini laptop'un kendi sayfasından indirip kurunuz bendeki sorun böyle çözüldü.

laptopta yazılım adında hiç bir şey kalmadı adamlar 1 güncelleme ile bütün bilgisayarın içine s.....
    tebrik etmek lazım böyle bir başarıyı.

win 8 yüklü gelen laptoplara iso ile temiz kurulum yapılıyor mu?

bilgisayar mahfoldu resmen.İlk önce 2. ekran kartı blocked olarak göründü.sonra 8.1 driver indirdim sitesinden şimdi pc açılmıyor.allah bin belalarıı versin.Neden güncelledim sanki belliydi bişeyler olacağpı.

Arkadaşlar bende dün güncelleme yaptım bugün hem amd kart blocked gözüküyor hem de kablosuz nete giremiyorum. Modemi bile görmüyor lap top keşke yüklemeseydim :((

bende şimdi indiriyorum toshıba laptopuma Windows 8 in üzerine iniyor
    acaba problem çıkarmı indirmiyimmi iptal edebilirim
    zaten 3 saat oldu hala yarısı olmadı

• bende orjınal 8 vardı burda yazılanları okuyunca yarısına gelmeden iptal ettim indirmeyi
    4 saatde %36 sı inmişti ancak
  • bu gün indirdim pek bi fark göremedim
    birde saatin orada masa üzerinde sağalt köşede bir yazı duruyor bunu kaldıramadım

Windows 8.1
    SecureBoot doğru yapılandırılmadı
    Build 9600

böyle bir yazı var kaldıramadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: cantosman

bu gün indirdim pek bi fark göremedim
    birde saatin orada masa üzerinde sağalt köşede bir yazı duruyor bunu kaldıramadım

Windows 8.1
    Build 9600

http://www.chip.com.tr/forum/8-1-secureboot-dogru-yapilandirilmadi_t277683.html kunudakini uygularsanız hallolur sanırım

• quote:

bu gün indirdim pek bi fark göremedim

Windows 8.1
    Build 9600

MS "secureboot doğru yapılandırmarılmadı" yazısını kaldırmak için fix yayınladı, onu deneyin

http://support.microsoft.com/kb/2902864
  • Merhabalar,

Windows 8 edululara ücretsiz biliyorsunuz. Üniversite serverından çekip KMS üzerinden lisanslıyoruz fakat 180 günde bir kampüs içincen bağlantı isteyip tekrar lisanslama istiyor. Şimdi ben 8.1'e update etsem 180 günün sonunda benden lisans isterken versiyon farkı var diye lisanslama yapmama ihtimali var mı? Windows 8 ile 8.1 in lisanslama mantığı aynı mı yani birinin lisansı diğerinde işliyor mu?

• Bazı oyunlarda fare imlecinden dolayı gecikme, takılma ya da donma gibi şeyler oluyordu, yaması geldi;

http://support.microsoft.com/kb/2908279
  • mito1172 kullanıcısına yanıt
    teşekkürler arkadaşım

Black BeastB arkadaşım sizede teşekkürler
  • bu yazıyı kaldırmak için güncellemeyimi yüklüyüm yoksa biosumu değiştiriyim
    hangisini yapıyım hangisi daha sağlıklı olur
  • rezalet ya steamde oyun yükledim açılmadı FM2014
    pc yi bozdum Allahtan recoveryi cd ye yedeklemiştim cd den açtım pc yi
    Windows 8 de kalıcam
  • quote:

bu yazıyı kaldırmak için güncellemeyimi yüklüyüm yoksa biosumu değiştiriyim
    hangisini yapıyım hangisi daha sağlıklı olur

rica ederim arkadaşın dediğini dene diyecektim ama sanırım win 8 e dönmüşsün. win 8.1 biraz sorunlu evet ilerde düzeleceğini umuyoruz.
  • her kafadan bir ses çıkıyor... hiç bir şey anlamadım....
  • mito1172 kullanıcısına yanıt
    dünden beri bilgisayarla uğraşıyorum
    neyse Allahtan recovery nin yedeğinide almışım
    daha sonra recevorey ide düzelttim
    oyunuda yükledim çalıştı
    bir kaldı yazıcım akşamada onu yüklerim tamamdır

arkadaşlar pc nizi ilk aldığınızda pc deki gizli bölmeye fazla güvenmeyin
    mutlaka receveryn in ikiz kurtarma cd si usb sini oluşturun elinizde bulunsun
    ben 2 takım cd yaptım birde usb ye yükledim kurtarma recovery sini 3 yerde yüklü birde
    kendi diskinde etti 4 yer

sakın 8.1 e yükseltmeyin doğru düzgün çalışmıyor
    benden demesi orjınalde bile sıkıntı var benim program orjınal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kafkaslı57 -- 10 Kasım 2013; 14:43:29 >
  • 8.1 için işe yaramaz diyenleri anlamıyordum fakat single language haricinde başka sürümleri deneyinceye kadar, o kadar problem çıktı ki temiz kurulumda bile, gerçekten kullanılacak gibi değilmiş.
  • 2 haftadır filan kullanıyorum bende hiç bir problem yok ie11 akıyor mesela. sistem gayet stabil.
  • Kürekli Windows 8 Pro için bi gelişme varmı acaba? Windows update ve mağzada ne yaptıysam görünmedi güncelleştirme.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • subanallah 3 saniyede açılıyor, ilk önce şaşırmıştım llan dedim uyku moduna mı aldım acaba, laptop u tamamen güçten kestim, tekrar bağlayıp açtığımda yine 3 yine 3 :D

3 saniyede açılıp hazır hale geliyor boru mu bu?

Ben bayıldım cidden, yeniden korkmayın bu kadar.
  • 1alexdeğil kullanıcısına yanıt
    kardeş iyi ölçtün mü 3 saniye sanki biraz abartılı olmuş.
  • Bildiğin 3 saniye toshiba satellite l850 -1rh laptop zaten son serilerden belki ondandır
  • 
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.