Şimdi Ara

Windows 8.1 cmd yönetici olarak giriş yapma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Cmd komut istemcisine yönetici olarak giriş yapmak istediğimde
    açılmıyor ama hata da vermiyor. Ayrıca Bilgisayar sağ tık yönet olarak ta giriş yapamıyorum.
    Oysaki administor olarak giriş yapıyorum. Bilgisayar kurulumunu bana vatan bilgisayar yapmıştı.
    Bir hata mı yaptılar yoksa bunu ayarlamanın bir yöntemi var mı. Yardımcı olursanız sevinirim.

• arama kısmına cmd yazıp ctrl+shift+enter a basarsan yönetici olarak çalıştırırsın
  • spyae kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkürler.
    O şekil denedim ama yine de girdiğim komut çalışmadı. Bilgisayara sağ tık yönet dediğim zamanda
    yönet paneli açılmıyor. Veya bir dosyayı C klasörüne kaydetmeye çalışsam izin vermiyor.
    Her ne kadar administor olarak giriş yapsam da sanki yönetici değilmişim gibi.
    Format atmamı önerir misiniz?
  • yeni bir yönetici kullanıcı hesabı açmayı deneyebilirsiniz,önemli bilgileriniz yoksa format atmak daha temiz bir çözüm olur
  • spyae kullanıcısına yanıt
    yeni bir yönetici hesabı açmayı denedim. ama onda da aynı problemler devam ediyor. Sanırsam format atmayı deneyecem. Yardımınız için teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.