Şimdi Ara

Windows 8.1 embedded pro kurulum ile alakalı bir kaç soru(daha çok disk bölümlendirme)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle arkadaşlar mevcut pc'de 1 tb hd var c ve d olmak üzere iki bölüm var c'de windows 7 yüklü ay sonu ssd alıcam ve win 8.1'e geçicem bağlantıları yaptıktan sonra win 8.1 kurulum sırasında disk bölümlerini ayarlama yerinde herhalde 3 tane bölüm gelecek bir'i ssd diğeride mevcut pc'deki c ve d bölümü sorum şu c'yi biçimlendirip sildikten sonra o bölüm d'ye katılacakmı asıl öğrenmek istediğim d'de önemli dosyalar var silinmesin istiyorum,sonra ssd'yi seçip yeni yaptıktan sonra win 8.1'i oraya kurucam

umarım sorumu anlatabilimişimdir

Windows 8.1 embedded pro kurulum ile alakalı bir kaç soru(daha çok disk bölümlendirme)

• hayır. C'yi silip D'ye ekleyemezsin. Ama özel HDD işleme programları oluyor. Belki onlardan biri bu işi başarabilir. Araştırmak lazım.
  • Arkadasim senin dedigin yapilabilir ama biraz dikkat ve sabir isi. Internetten minitools partitions wizard(ismi boyle birşeydi) indir crack yap. Sonra kullanim ile ilgili videolara bakarak iki.bolumu dosyalara zarar vermeden birlestirebilirsin ama benden demesi uzun suruyor. D diskinde ne kadar cok dosya varsa o kadar uzun surer.

Bu arada hicbir sorumluluk kabul etmem. Sadece bilgimi paylastim. Hayirli geceler

Edit: kendim yaptim. Simdiye ladar sorun cikmadi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi claretred1967 -- 5 Temmuz 2015; 0:04:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gerek yok bu riskli iş kurulum ekranında c ve d yi biçimlendirip tek bir sürücü haline getiricem
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.