Şimdi Ara

Windows 8.1 Etkinleştirme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba.Ben laptop alırken orjinal yazılım kurdurmuştum fakat dvd sini yanında vermemişlerdi.2 senedir sorunsuz kullanıyorum.Bugünlerde windows etkinleştirme ile ilgili bildirim geliyor ekrana.Windows'u etkinleştir diye bir ekran geliyor , çevrimiçi etkinleştir diyorum "aşağıda keyin bir kısmı yazıyor" . Fakat hiçbirşey olmuyor , etkinleşmiyor key.Yardımcı olursanız sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: batu9421

Merhaba.Ben laptop alırken orjinal yazılım kurdurmuştum fakat dvd sini yanında vermemişlerdi.2 senedir sorunsuz kullanıyorum.Bugünlerde windows etkinleştirme ile ilgili bildirim geliyor ekrana.Windows'u etkinleştir diye bir ekran geliyor , çevrimiçi etkinleştir diyorum "aşağıda keyin bir kısmı yazıyor" . Fakat hiçbirşey olmuyor , etkinleşmiyor key.Yardımcı olursanız sevinirim.

Eğer orjinal yazılım kurdurduysan elinde Lisans koduda olması lazım. Artık kim kurduysa orjinal ama lisansız ürün kurmuş.

Ürün lisansın ya deneme yada süreli.Eğer elinde orjinal lisans varsa yeni ürün anahtarı gir bölümünü tıklayıp orjinal anahtarı gir.Elinde anahtar yoksa geçmiş olun.Kuran arkadaş sana lisanslı ürün kurmamış.

• batu9421 kullanıcısına yanıt
    pc yi freedos olarak mı alıp
    iş.sistemi satın aldın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.