Merhaba.Ben laptop alırken orjinal yazılım kurdurmuştum fakat dvd sini yanında vermemişlerdi.2 senedir sorunsuz kullanıyorum.Bugünlerde windows etkinleştirme ile ilgili bildirim geliyor ekrana.Windows'u etkinleştir diye bir ekran geliyor , çevrimiçi etkinleştir diyorum "aşağıda keyin bir kısmı yazıyor" . Fakat hiçbirşey olmuyor , etkinleşmiyor key.Yardımcı olursanız sevinirim.
quote:
Orijinalden alıntı: batu9421
Merhaba.Ben laptop alırken orjinal yazılım kurdurmuştum fakat dvd sini yanında vermemişlerdi.2 senedir sorunsuz kullanıyorum.Bugünlerde windows etkinleştirme ile ilgili bildirim geliyor ekrana.Windows'u etkinleştir diye bir ekran geliyor , çevrimiçi etkinleştir diyorum "aşağıda keyin bir kısmı yazıyor" . Fakat hiçbirşey olmuyor , etkinleşmiyor key.Yardımcı olursanız sevinirim.
Eğer orjinal yazılım kurdurduysan elinde Lisans koduda olması lazım. Artık kim kurduysa orjinal ama lisansız ürün kurmuş.
Ürün lisansın ya deneme yada süreli.Eğer elinde orjinal lisans varsa yeni ürün anahtarı gir bölümünü tıklayıp orjinal anahtarı gir.Elinde anahtar yoksa geçmiş olun.Kuran arkadaş sana lisanslı ürün kurmamış.
batu9421
kullanıcısına yanıt
pc yi freedos olarak mı alıp iş.sistemi satın aldın
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme