Şimdi Ara

Windows 8.1 Final (RTM) Sürümü MSDN'de (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
11.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaklaşık 1 haftadır windows 8.1 deneme sürümü kullanıyorum. Windows 8 den memnundum ki orjinal satın aldım geçen yıl. Metro arayüzünü de severek kullananlardanım, nedense bana başlattan daha pratik ve keyifli gelmişti. Lakin 8.1 de metro arayüzünü daha fazla özelliştirebilmem dışın da göze çarpıcı bir şey bulamadım.Başlat gelmiş diyorsanız; indirdiğim sürümle mi alakalı bilmiyorum ama başlata tıklayınca yine metro arayüzü açılıyor... Konuya daha hakim arkadaşlar bilgilendirir umarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xheatus

Yaklaşık 1 haftadır windows 8.1 deneme sürümü kullanıyorum. Windows 8 den memnundum ki orjinal satın aldım geçen yıl. Metro arayüzünü de severek kullananlardanım, nedense bana başlattan daha pratik ve keyifli gelmişti. Lakin 8.1 de metro arayüzünü daha fazla özelliştirebilmem dışın da göze çarpıcı bir şey bulamadım.Başlat gelmiş diyorsanız; indirdiğim sürümle mi alakalı bilmiyorum ama başlata tıklayınca yine metro arayüzü açılıyor... Konuya daha hakim arkadaşlar bilgilendirir umarım.

windows 8.1'deki başlat 7'deki menü olarak açılmıyor.Sağ tıkladığınız zaman bilgisayarı kapat vs çıkıyor sol tıklarsanızda metro arayüzü açılır
  • quote:

Orijinalden alıntı: metin1090

quote:

Orijinalden alıntı: xheatus

windows 8.1'deki başlat 7'deki menü olarak açılmıyor.Sağ tıkladığınız zaman bilgisayarı kapat vs çıkıyor sol tıklarsanızda metro arayüzü açılır

Anladım hocam, teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için lakin 7'deki başlat menüsü gelmeyecekti ise neden 8.1 diyerek yeni bir işletim sistemi tadın da sundu ki microsoft bunu ? Güncellemelerle yakalardı şuan ki 8.1 halini. Gerçi windows 8'e kullanıcı çekmek, cezbedici kılmak için bu yola gitmişlerdir. 9 çıkana kadar microsoft'a kuruş çalışmaz benden artık. 8'de ucuz diye almıştım zaten :)
  • nasıl indiricez hocam bunu tıkladım ama indiremedim orjinal keyim var
  • warezden cok yavas iner sinir eder adamı
    Bill amcadan indirmek gerekir
    şifre hatası veriyor benim hesap
    döncez dediler
  • Torrentten çekin arkadaşlar eğer düşmüsse malum siteyi biliyosun
  • hızlı torrent linki rica etsem???? etmesemde olur gerek kalmadı.........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi armoni1 -- 19 Eylül 2013; 17:12:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: selmand

quote:

Orijinalden alıntı: deta53

sağlam bir ilaç varsa bana pm lütfen.

bende isterem

bulabildinizmi arkadaşlar varsa banada lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

quote:

Orijinalden alıntı: selmand

quote:

Orijinalden alıntı: deta53

sağlam bir ilaç varsa bana pm lütfen.

bende isterem

bulabildinizmi arkadaşlar varsa banada lazım

bana gönderen olmadı :D
  • win 8.1 aıo turkce indirmek istiyorum indirebilecegim bi link verirmisiniz yardımcı olurmusunuz
  • tıklayı bozmuşlar nedense..............

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi armoni1 -- 25 Eylül 2013; 13:32:26 >
  • armoni1 A kullanıcısına yanıt
    tıkladım :D
  • armoni1 A kullanıcısına yanıt
    özelden mesaj atarmısın siteyi hata sayfası açılıyor :(
  • bu windows 8.1 kurdum ben bilgisayar acaip yavaşladı iyi ki yedeğini almıştım 8 e geri döndüm. böyle bişey yaşayan var mı?

başlat butonunu da nasıl aktif edeceğim birisi anlatırsa sevinirim
  • slm arkadaşlar

bu msdn sitesindeki

multiple edition

ile

mağazalarda satılan

single language

aynı sürüm müdür ??

tşk..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bayerdox

slm arkadaşlar

bu msdn sitesindeki

multiple edition

ile

mağazalarda satılan

single language

aynı sürüm müdür ??

tşk..

bu microsoft kasınmaya basladı, tonlarca secenek cıkarıyor ama temeline baksan hepsi aynı, sadece satıs politikası degisik,
    farklar sunlardır, 2 tip vardır, pro ve core (sade olan) ,
    hangi isim altında pazarlarsa pazarlasın yada hangi yontemle pazarlarsa pazarlasın, hepsi aynıdır, single alıp retail kurabilirsin, kutulu alıp single kurabilirsin, updateyle diger dillere erisebilirtsin,
    tek dikkat etmen gereken 23bit mi 64bit mi oldugudur....
  • kardeşim doğru söylüyorsun.

hepsi içerik olarak aynı sonuçta

ama birbirinin key ini kabul etmiyor

bende düz win 8 single var 32 bit.

bunun iso sunu nerden bulacağım

nette 8.1 single var uymuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bayerdox

kardeşim doğru söylüyorsun.

hepsi içerik olarak aynı sonuçta

ama birbirinin key ini kabul etmiyor

bende düz win 8 single var 32 bit.

bunun iso sunu nerden bulacağım

nette 8.1 single var uymuyor

burdan indirebilirsin http://windows.microsoft.com/en-us/windows-8/upgrade-product-key-only

anlatım burda mevcuttur http://forum.donanimhaber.com/m_82828773/tm.htm

• merhaba arkadaşlar benşm laptop ta windows 8 kuruluydu aldığımda alalı 1 hafta oldu. ben windows7 kurdum recovery fln sildim. windows7 de driver problemi yaşıyorum tekrar windows 8 kursam orjinal olurmu acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: crimsonica

merhaba arkadaşlar benşm laptop ta windows 8 kuruluydu aldığımda alalı 1 hafta oldu. ben windows7 kurdum recovery fln sildim. windows7 de driver problemi yaşıyorum tekrar windows 8 kursam orjinal olurmu acaba

haci amacın nedir, baska yerde sormusun cevabını almıssın , olur, onemli olan laptopun altındaki key, okeyle kuracaksın....
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.