Şimdi Ara

Windows 8.1 Final (RTM) Sürümü MSDN'de (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
11.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • key yok olsa sormam zaten sadece windows 8 amblemi var
  • quote:

Orijinalden alıntı: crimsonica

key yok olsa sormam zaten sadece windows 8 amblemi var

anladım ,sen laptobunun marka , model ve nerden kaca aldıgını yazarsan, yada kacıncı el oldugunu yazarsan, sana daha detaylı yardımcı olabiliriz....
  • laptop acer v3-772g vatan bilgisayardan aldım alalı 1 hafta oldu
  • quote:

laptop acer v3-772g vatan bilgisayardan aldım alalı 1 hafta oldu

http://www.vatanbilgisayar.com/notebook-netbook-tablet/acer-v3-772g-747a321tmamm-v3-772g-notebook-core-i7-220ghz-32gb-1tb-2gb-173-w8-tasinabilir-bilgisayar/productdetails.aspx?I_ID=69023

güzel ozelliklere sahip, evet w8 kursan orjinal olur, ama nasıl olur, bu pc w8 lisansı veriyor, o da laptobun altında yazar, yazmıyorsa , yarın ilk isin (acıksa simdi) laptobu kolunun altına alıp vatana gidiyosun, ve bunun orjinal lisansı ( w8key) nerde yazıyor diyosun, bulamazlarsa orjinal key istiyosun, yoksa w8 kuramazsın, kursanda korsan yollarla korsan keyllerle aktivasyon yapman gerek....

• quote:

W8 ile birlikte key yazan etiket devri bitti. Keyler artık bios'a yazılıyor. Bir program yardımıyla bios'a yazılı olan keyi okutman lazım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: spacenet

quote:

W8 ile birlikte key yazan etiket devri bitti. Keyler artık bios'a yazılıyor. Bir program yardımıyla bios'a yazılı olan keyi okutman lazım.

key devri bitmez gibi geliyor, ufak bi arastırma yapayım....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9978C176-E -- 1 Kasım 2013; 1:42:00 >
  • ufak bi arastırma yaptım
    BIOS'a Gömülü Windows Lisans Anahtarı Nedir?
    Windows 8 ile beraber Microsoft, önyüklenmiş OEM Lisansa sahip Windows kopyalarının etkinleştime prosedüründe değişikliklere gitti ve daha önce Windows 7'de kullanılan OEM Activation 2.1 yerine OEM Activation 3.0 metodun kullanmaya başladı.

Ancak ortada bir sorun var ki Microsoft kaynakları dahil bunun kuralları hakkında net bir bilgiye ulaşmak mümkün değil. Öyle anlaşılıyor ki Microsoft'da bu yeni aktivasyon metodunda karşılaşılabilecek sorunları zaman içinde görerek çözmeyi düşünüyor.
    detaylı bilgi icin yeni konu acacagım, uzun bi yazı oldugundan burda vermek istemedim http://forum.donanimhaber.com/m_83361961/tm.htm
    NOT BİLGİLERALINTIDIR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9978C176-E -- 1 Kasım 2013; 1:42:54 >

• Biostaki key, RWEverything programında, MSDM menüsü altında görünüyormuş.

Ayrıntılar için:www.superuser.com/questions/513904/how-to-extract-win-8-oem-key-embedded-in-the-bios

Program:www.rweverything.com/download/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spacenet -- 1 Kasım 2013; 8:41:25 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://8.enpedi.com/2013/01/biosa-gomulu-windows-lisans-anahtar.html burada windos 8 e dair herşey var zaten..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi özgürluk allaha kulluktur -- 1 Kasım 2013; 11:59:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MIKROP DOGAN

win 8.1 all in one buldum yaklaşık 5gb

indiriyorum

Linki atarsan çok sevinirim :D
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.