Şimdi Ara

Windows 8.1 Görev Çubuğu Pasif Hale Geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dün bilgisayara windows 8.1 updae 3 ile format attım. Ancak bilgisayarın görev çubuğundaki sağ ve sol tarafı çalışmıyor.Bu sorun yaklaşık 15 dk kullanım sonrasında oluyor. Yani metro arayüzüne giren buton ile fareyi sağ alt köşeye götürdüğümüzde bir şey çıkıyo ya işte o da çıkmıyor ne yapmam lazım arkadaşlar lütfen yardım edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Far2Cry -- 15 Ocak 2015; 15:07:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aynı sorun bende de var Embedded Pro sürümünü mü kullanıyorsunuz?
  • evet bu gün aynı sorun bende de başgösterdi, çözüm va rmı?
  • Dün akşam üzeri gelen bir update sonucunda, windows 8.1 de ekrandaki görev çubuğunu bloke etti bunda güvenlik duvarının etkisi olduğunu düşünüyorum çünkü görev çubuğunda güvenlik duvarı ikonu yanıp sönüyo bir çok programı denedim ama faydası olmadı... bende mecburen sistem geri yüklemeyle 7 şubat tarihine sistemi geri yükledim düzeldi ancak bu kesin çözüm değil çünkü ilk update olduğunda yeniden olacak çözüm bulunana kadar ben şimdilik sistemi kurtardım sizde aynısını yapın boşuna format atmayın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sabobey

Dün akşam üzeri gelen bir update sonucunda, windows 8.1 de ekrandaki görev çubuğunu bloke etti bunda güvenlik duvarının etkisi olduğunu düşünüyorum çünkü görev çubuğunda güvenlik duvarı ikonu yanıp sönüyo bir çok programı denedim ama faydası olmadı... bende mecburen sistem geri yüklemeyle 7 şubat tarihine sistemi geri yükledim düzeldi ancak bu kesin çözüm değil çünkü ilk update olduğunda yeniden olacak çözüm bulunana kadar ben şimdilik sistemi kurtardım sizde aynısını yapın boşuna format atmayın...

Bende her zaman olmuyor hatta şuana kadar olmadı. Ama windowsun arka planda çalıtırdığı bir sürü eklenti var yuğunluktan veya çakışmadan dolayı etkisiz hale geliyor ve dediğiniz gibi güvenlik duvarındanda olabilir.

• Konuyu araştırdım... microsoft 11 şubatta hatalı bir update paketi yayınlamış(KB3001652 bu nedenle kilitlenme oldu) daha sonra bu paketi geri çekip düzeltmeler yaparak yeni updatelerle birlikte yeniden yayınlamış...zaten ben yeni yayınlanan updateleri yükledikten sonra durum tamamen düzeldi şimdi sorun yok herşey normal...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sabobey -- 19 Şubat 2015; 20:51:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sabobey

Konuyu araştırdım... microsoft 11 şubatta hatalı bir update paketi yayınlamış(KB3001652 bu nedenle kilitlenme oldu) daha sonra bu paketi geri çekip düzeltmeler yaparak yeni updatelerle birlikte yeniden yayınlamış...zaten ben yeni yayınlanan updateleri yükledikten sonra durum tamamen düzeldi şimdi sorun yok herşey normal...

Aynen öyle bende updateleri aldıktan sonra düzeldi. Ama helal olsun sorunu iyi araştırıp bulmuşsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Excel' de menüler pasif oldu.
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.