Şimdi Ara

Windows 8.1 Güncelleme Bulmuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayara format atmam gerekti attım 8.1 ilk çıkan kararlı sürüm iso'su ile attım normalde bir sürü güncelleme çıkması gerek ama 2 gündür saatlerce arama yapıyor hiçbir güncelleme bulmuyor daha doğrusu sonuç yok arayıp duruyor. İlk defa böyle oluyor sorun ne olabilir ?

• Halfmoon37 kullanıcısına yanıt
    Dns etki edermi bilmiyorum bende geçen hafta format attiydim buluyor güncellemeyi fakat indir dedikten sonra saatlerce %0 bekliyordu dayanamadım bidaha format attım ve sadece ekran kartı sürücüsünü yükledim hemen ardından güncellemeye başladım ve düzeldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RoNNiE- kullanıcısına yanıt
    Valla tekrar format atmakla uğraşmak istemiyorum tüm driverleri falan her şeyi yükledim. Manuel elle yükleyebileceğimiz bir yöntem varmı acaba birkaç tane yüklesek belki kendine gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halfmoon37

Valla tekrar format atmakla uğraşmak istemiyorum tüm driverleri falan her şeyi yükledim. Manuel elle yükleyebileceğimiz bir yöntem varmı acaba birkaç tane yüklesek belki kendine gelir.

Ms download center vardı güncelleme ismini yaziyodun kb251662 gibi indirip kuruluyordu şimdi yine olur galiba bi dene istersen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RoNNiE- kullanıcısına yanıt
    Direk Uptade 3 isoyu indirdim kurdum şu an yüklüyor güncellemeleri daha iyi oldu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 8.1 kurmalımıyım?
    10 ay önce açıldı
    Windows 8.1 mi Windows 7 mi?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.