Şimdi Ara

Windows 8.1 güncellemesi !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, dün akşam güncelleme geldiği için laptopumu windows 8.0 dan 8.1 e yükselttim , güncelleme kurulduğunda oynadığım oyunlara girmeyi denedim fakat hiçbirinin çalışmadığını gördüm , özelliklede LOL. Oyuna girerken hata verip bağlanmıyor . Ekran kartınızın shader 2.0 ı desteklediğinden emin olun diyor. 8.1 güncellemesinden önce sorunsuz çalışan League of Legends 8.1 güncellemesinden sonra açılmamaya başladı. Nedir çözümü ne yapabilirim yardımcı olabilirseniz sevinirim . Yada 8.0 a geri döndürmenin bi yolu falan yokmu ya.

• Net fx yüzünden hep. Ben gece 1 den beri uğraşıyorum her şeyi sıfırlayıp temiz Windows 7'ye döndüm.
  • Benim ne yapmam gerekli bilgisayarcıyamı götüreyim fazla anlamıyorum bilgisayardan
  • Windows 7'yim kafam rahat.Geçmiş olsun.Format attır 7 yüklet adama.

Not : Dün biri paylaşmıştı geçirmeyin diye.
  • windows 8 nedir ya umarım vista gibi ellerinde patlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyiki yüklememişim 8.1 i o değilde ne bu 8 e olan düşmanlık? Bence performans olarak 7 den farkı yok görsel olarak da gayet iyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: attakkann1

İyiki yüklememişim 8.1 i o değilde ne bu 8 e olan düşmanlık? Bence performans olarak 7 den farkı yok görsel olarak da gayet iyi.

+1 ben de anlamış değilim bu win8'i vista yapma çabalarını. Başarılı bir işletim sistemi oldu işte kardeşim. Her yeni gelişmede tabi ki uyumsuzluklar olacak ama bunların çoğu Microsoft kaynaklı değil diğer firmaların henüz destek vermemeleriyle ilgili.

edit: bu dediğim 8.1 - Lol olayı için değil genel bi söylemdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokg -- 18 Ekim 2013; 13:33:37 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 8.1 Çözünürlük Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    windows 8.1 kurmalımıyım?
    10 ay önce açıldı
    Windows 7 update yapmıyor
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tamamda beyler elinizde olan birşey değilki en fazla 3 gün erteleyebiliyorsunuz sonra otomatik olarak güncelliyor win7 geçin zamanınız varken kurtulun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.