Şimdi Ara

Windows 8.1 güncellemesi 17 Ekim'de dağıtıma başlıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
2.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Turkforce

Başlat menüsü olmadan gidin uzak masaüstü bağlantısı yapın bakalım ne kadar kullanışlı görün.Yıllardır bilgisayar kullanan insanlar Windows 8 karşısında bilgisayarı nasıl kapatacağını soruyorsa söylecek birşey kalmamıştır.Kaldı ki ortağı olduğunuz Microsoft bu kadar iyi bir ürün çıkarttıysa niye diğer sürümler gibi satamıyor ? Üreten adamlar bile başarızlıklarını kabul ediyor burda halen ortakları kabul edemiyor...Kullananlardan 3 tane program çalıştıranlar şikayet etmiyor pek. Çünkü ekrandaki 3 kare işlerini görüyor. Size tavsiyem hemen Windows 3.1e geçin.Görsellik olarak bir fark yok. Onda da başlat menüsü yok.

Windows 8 çıktığından beri kullanıyorum başlat menüsüz uzak masaüstü bağlantısı neden yapılamıyormuş ? Çeşitli programlarla vs gayet iyi yapılıyor günümüzde kimse zaten Windows'un kendine has uzak masaüstü bağlantısını kullanmıyor TeamViewer gibi programlar kullanıyor XP de 7 de Vista da 8 de.

Kullanırken bende zorluk çektim kimse ilk başlatı olan Windows'u anasından karnında öğrenmedi. Windows 8 de belli bir zamandan sonra gayet kullanışlı oluyor. Eski sistemlere göre de gayet hızlı kapanma , açılma , task manager , pencerelerde üstte yer alan kısayollar , görsellik.

Windows 8 de ki satamama nedeni çıkarttıkları işletim sisteminin işe yaramaz olduğundan dandik olduğundan değil. İnsanlar yeni farklı bir şeye alışamama korkusundan satılamadı. Oturup deneseler 8 saniyede açılan masaüstü bile cazip gelip alacaklar ama senin gibi başlat fobisi olan insanlar değişikliğin kötü olduğunu düşünen insanlar almıyor.

Her çıkan işletim sistemi bir önceki işletim sistemindeki programlarda uyumsuzluk yaşadı gerekli güncellemelerle program yazan arkadaşların yeni işletim sistemine adapte etmesiyle sorun ortadan kalktı. Şu an itibari ile Windows 8 in çalıştıramayacağı program yok.

• 'Korsan Windows 8' ler de bu güncellemeyi alacak mı??? (Şaka)

• uzak masa üstü için aşağıda çalıştır bölümü var oraya bir komut yazarsın ekrana gelir ayrıca metroya uzak yaz anında karşında
  • quote:

Orijinalden alıntı: SrhtCnr44

quote:

Başlat menüsü olmadan gidin uzak masaüstü bağlantısı yapın bakalım ne kadar kullanışlı görün.Yıllardır bilgisayar kullanan insanlar Windows 8 karşısında bilgisayarı nasıl kapatacağını soruyorsa söylecek birşey kalmamıştır.Kaldı ki ortağı olduğunuz Microsoft bu kadar iyi bir ürün çıkarttıysa niye diğer sürümler gibi satamıyor ? Üreten adamlar bile başarızlıklarını kabul ediyor burda halen ortakları kabul edemiyor...Kullananlardan 3 tane program çalıştıranlar şikayet etmiyor pek. Çünkü ekrandaki 3 kare işlerini görüyor. Size tavsiyem hemen Windows 3.1e geçin.Görsellik olarak bir fark yok. Onda da başlat menüsü yok.

Windows 8 çıktığından beri kullanıyorum başlat menüsüz uzak masaüstü bağlantısı neden yapılamıyormuş ? Çeşitli programlarla vs gayet iyi yapılıyor günümüzde kimse zaten Windows'un kendine has uzak masaüstü bağlantısını kullanmıyor TeamViewer gibi programlar kullanıyor XP de 7 de Vista da 8 de.

Kullanırken bende zorluk çektim kimse ilk başlatı olan Windows'u anasından karnında öğrenmedi. Windows 8 de belli bir zamandan sonra gayet kullanışlı oluyor. Eski sistemlere göre de gayet hızlı kapanma , açılma , task manager , pencerelerde üstte yer alan kısayollar , görsellik.

Windows 8 de ki satamama nedeni çıkarttıkları işletim sisteminin işe yaramaz olduğundan dandik olduğundan değil. İnsanlar yeni farklı bir şeye alışamama korkusundan satılamadı. Oturup deneseler 8 saniyede açılan masaüstü bile cazip gelip alacaklar ama senin gibi başlat fobisi olan insanlar değişikliğin kötü olduğunu düşünen insanlar almıyor.

Her çıkan işletim sistemi bir önceki işletim sistemindeki programlarda uyumsuzluk yaşadı gerekli güncellemelerle program yazan arkadaşların yeni işletim sistemine adapte etmesiyle sorun ortadan kalktı. Şu an itibari ile Windows 8 in çalıştıramayacağı program yok.

neden bu kadr kesin konuşuyorsunuz

benim ati 4850 imi çalıştırsın önce

siz hala microsoftun ne yapmaya çalıştığını anlamadınız

devir artık tablet devri taşınabilirlik devri oyuncular hariç masaüstü pc alan yok

bu kadar basit olan başlat menüsünün bilerek olmaması microsoftun zorla kullanıcıları denek olarak kullanmasıdır

İleriki dönemlerde dokunmatik ekranlı pclere adaptasyon sürecidir

neden burda microsoft çalışanı gibi cevap veriyorsunuz anlamıyorum sevmedik kardeşim rezalet olmuş sizene

microsoft burda tekelciliğini konuşturuyor

Üstteki arkadaşımız iki çeşit olmalıydı demiş haklı taşınabilir ve masaüstü diye tabir edersek ayrılmalıydı

• Başlat menüsü sıkıntı ama programla hallediliyor. Benim sinir olduğum resime tıklıyorum tip tip efektler yapıp tam ekran çıkıyor farklı klasörde 3 resime bakman gerekse sırf zaman kaybı. Bence bu metro arayüzü kapatılabilir olmalı, istemiyorum arkadaş oynaşmasın önümde kutucuklar pavyon gibi, çok güzel bir tasarım sanki

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tamam sende haklısın evet iki çeşit olarak ayırmalıydı sen sevmeye bilirsin bende bayılmadım fakat ya hep ya hiç diyemeyiz bu işletiminde güzel yanları var şuda bir gerçek en çok geçerliliğe sahip işletim sistemi bu
    şunu söylim bilgisayara format attıracam diyen arkadaşlara sonra ne yapacaksın işletim sistemi yüklemeyecekmisin sadece format mı attıracaksın diyorum sen onlardan değilsin mobil görünümü masa üstüne itelemesi gerçekten can sıkıcı olmuş
    alışılmışlığın dışında başlat sorun değil oda sonradan yükleniyor küçük bir uygulama ile klasik başlat geri geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Courageux Celestiale

Başlat menüsü sıkıntı ama programla hallediliyor. Benim sinir olduğum resime tıklıyorum tip tip efektler yapıp tam ekran çıkıyor farklı klasörde 3 resime bakman gerekse sırf zaman kaybı. Bence bu metro arayüzü kapatılabilir olmalı, istemiyorum arkadaş oynaşmasın önümde kutucuklar pavyon gibi, çok güzel bir tasarım sanki

metro arayüzü devre dışı bırakabilirsin regedit den küçük bir ayar ile yapılıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: black_67

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Turkforce Başlat menüsü olmadan gidin uzak masaüstü bağlantısı yapın bakalım ne kadar kullanışlı görün.Yıllardır bilgisayar kullanan insanlar Windows 8 karşısında bilgisayarı nasıl kapatacağını soruyorsa söylecek birşey kalmamıştır.Kaldı ki ortağı olduğunuz Microsoft bu kadar iyi bir ürün çıkarttıysa niye diğer sürümler gibi satamıyor ? Üreten adamlar bile başarızlıklarını kabul ediyor burda halen ortakları kabul edemiyor...Kullananlardan 3 tane program çalıştıranlar şikayet etmiyor pek. Çünkü ekrandaki 3 kare işlerini görüyor. Size tavsiyem hemen Windows 3.1e geçin.Görsellik olarak bir fark yok. Onda da başlat menüsü yok.
    Windows 8 çıktığından beri kullanıyorum başlat menüsüz uzak masaüstü bağlantısı neden yapılamıyormuş ? Çeşitli programlarla vs gayet iyi yapılıyor günümüzde kimse zaten Windowsun kendine has uzak masaüstü bağlantısını kullanmıyor TeamViewer gibi programlar kullanıyor XP de 7 de Vista da 8 de. Kullanırken bende zorluk çektim kimse ilk başlatı olan Windowsu anasından karnında öğrenmedi. Windows 8 de belli bir zamandan sonra gayet kullanışlı oluyor. Eski sistemlere göre de gayet hızlı kapanma , açılma , task manager , pencerelerde üstte yer alan kısayollar , görsellik. Windows 8 de ki satamama nedeni çıkarttıkları işletim sisteminin işe yaramaz olduğundan dandik olduğundan değil. İnsanlar yeni farklı bir şeye alışamama korkusundan satılamadı. Oturup deneseler 8 saniyede açılan masaüstü bile cazip gelip alacaklar ama senin gibi başlat fobisi olan insanlar değişikliğin kötü olduğunu düşünen insanlar almıyor. Her çıkan işletim sistemi bir önceki işletim sistemindeki programlarda uyumsuzluk yaşadı gerekli güncellemelerle program yazan arkadaşların yeni işletim sistemine adapte etmesiyle sorun ortadan kalktı. Şu an itibari ile Windows 8 in çalıştıramayacağı program yok.
    neden bu kadr kesin konuşuyorsunuz benim ati 4850 imi çalıştırsın önce siz hala microsoftun ne yapmaya çalıştığını anlamadınız devir artık tablet devri taşınabilirlik devri oyuncular hariç masaüstü pc alan yok bu kadar basit olan başlat menüsünün bilerek olmaması microsoftun zorla kullanıcıları denek olarak kullanmasıdır İleriki dönemlerde dokunmatik ekranlı pclere adaptasyon sürecidir neden burda microsoft çalışanı gibi cevap veriyorsunuz anlamıyorum sevmedik kardeşim rezalet olmuş sizene microsoft burda tekelciliğini konuşturuyor Üstteki arkadaşımız iki çeşit olmalıydı demiş haklı taşınabilir ve masaüstü diye tabir edersek ayrılmalıydı

O senin ekran kartımı çalıştırmıyor dediğin tarih W8'in ilk çıktığı tarihti bende 4650 var ATI'nın sitesinde güncelleme geldi For W8 yazısı geleli 5 ay oldu. Devir tablet devri de değil tablet devri olsa Microsoft'un elinde patlamazdı o kadar tablet. Masaüstünde bu işletim sistemiyle nasıl zorlanıyorsun bahseder misin ? Metro'da mı istiyor dokunmatik ekranı ? Bir şeye tıklarken mi istiyor ? Oyun açarken mi ? Metro arayüzü haricinde nesi farklı ? Klasör simgeleri bile W7 den alıntı. Microsoft'un çalışanı gibi değil hiç kullanmayan birilerinin başlat menüsü için şu ana kadar ki en iyi işletim sistemini kötülemesini haksız buluyorum. Verdiği performansı bundan önceki hangi işletim sistemi verdi ? Task manager'ın gücünden kimse bahsetmemiş. Normal HDD'lerde bile 8 saniyede açılışını ? Penceredeki kısayol tuşlarının o kadar çok işini görmesinden ? Bunlardan hiç birini saymamışsınız. Rezaletlik bir şey gösterin.

• quote:

quote:

Yarın öbürgün bir şirkette çalışmaya başlarsan teamviewer gibi programlar yerine yaygın olarak uzak masaüstü bağlantısının kullanıldığı öğrenebilirsin.
    Zaten şikayetçi olmayan evde 3-5 web sitesi gezen , film indiren, oynayabildiği oyunları oynayan kesim....

İnsanların yeni birşeye alışma korkusu olsaydı Windows 95 ve arkasından Windows 98 en başarılı işletim sistemleri olmazdı.
    Yorum yapıyorsunuz ama günümüzü düşünerek...

8 Saniyede işletim sisteminin hazır hale geldiğini iddia edebiliyorsan zaten diyecek birşey yok.
    Olay görüntüleyiciye gir bak bakalım o hazır dediğin andan itibaren kaç tane daha servis çalışıyor.
    Bilgisayar ne zaman tam anlamıyla hazır hale geliyor.

Piyasada ucuza satılan 1000M işlemcili Windows 8 notebook'lar mevcut. Bir tanesini kullan 8 saniye mi yoksa 48 saniye mi, lütfen sonucu burda paylaş.

Tablet konusuna gelirsek, Sen gidipte pc sürümünden daha fazla yer kaplayan kullanıcıya yer bırakmayan, piyasada birkaç mm inceliğinde cihazlar varken takoz gibi cihaz çıkartırsan tabiki tutulmaz. Devir tablet devri olduğu için m$ bu pazara daldı ama çakılmasıda aynı hızda oldu..

Ekleme:
    Ayrıca madem bu kadar başarılı bir işletim sistemiydi de ne demeye microsoft birçok işlemi içeren bir başlat menüsü koydu.
    Madem herşey mükemmeldi senesini doldurmadan niye büyük bir güncelleme çıkıyor.
    Ballmer bile herhalde şirket hissedarlarına karşı sizin kadar savunma yapamıyordur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turkforce -- 15 Ağustos 2013; 11:05:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: alialtin

quote:

Orijinalden alıntı: Courageux Celestiale

Başlat menüsü sıkıntı ama programla hallediliyor. Benim sinir olduğum resime tıklıyorum tip tip efektler yapıp tam ekran çıkıyor farklı klasörde 3 resime bakman gerekse sırf zaman kaybı. Bence bu metro arayüzü kapatılabilir olmalı, istemiyorum arkadaş oynaşmasın önümde kutucuklar pavyon gibi, çok güzel bir tasarım sanki

metro arayüzü devre dışı bırakabilirsin regedit den küçük bir ayar ile yapılıyor

İnternetten okudum onu ama bende o dizin yok. Sanırım ultimate sürümüyle ilgili.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• MSTSC için win+R kombinasyonunu kullanmasını bilmeyen arkadaşlar Windows kullanmasın kısayol tuşları diye bişey var artık hem remote desktop yapıcak kadar bilgi sahibi olucan hemde kısayol bilmiycen ???????????????

• quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Turkforce Başlat menüsü olmadan gidin uzak masaüstü bağlantısı yapın bakalım ne kadar kullanışlı görün.Yıllardır bilgisayar kullanan insanlar Windows 8 karşısında bilgisayarı nasıl kapatacağını soruyorsa söylecek birşey kalmamıştır.Kaldı ki ortağı olduğunuz Microsoft bu kadar iyi bir ürün çıkarttıysa niye diğer sürümler gibi satamıyor ? Üreten adamlar bile başarızlıklarını kabul ediyor burda halen ortakları kabul edemiyor...Kullananlardan 3 tane program çalıştıranlar şikayet etmiyor pek. Çünkü ekrandaki 3 kare işlerini görüyor. Size tavsiyem hemen Windows 3.1e geçin.Görsellik olarak bir fark yok. Onda da başlat menüsü yok.
    Windows 8 çıktığından beri kullanıyorum başlat menüsüz uzak masaüstü bağlantısı neden yapılamıyormuş ? Çeşitli programlarla vs gayet iyi yapılıyor günümüzde kimse zaten Windowsun kendine has uzak masaüstü bağlantısını kullanmıyor TeamViewer gibi programlar kullanıyor XP de 7 de Vista da 8 de. Kullanırken bende zorluk çektim kimse ilk başlatı olan Windowsu anasından karnında öğrenmedi. Windows 8 de belli bir zamandan sonra gayet kullanışlı oluyor. Eski sistemlere göre de gayet hızlı kapanma , açılma , task manager , pencerelerde üstte yer alan kısayollar , görsellik. Windows 8 de ki satamama nedeni çıkarttıkları işletim sisteminin işe yaramaz olduğundan dandik olduğundan değil. İnsanlar yeni farklı bir şeye alışamama korkusundan satılamadı. Oturup deneseler 8 saniyede açılan masaüstü bile cazip gelip alacaklar ama senin gibi başlat fobisi olan insanlar değişikliğin kötü olduğunu düşünen insanlar almıyor. Her çıkan işletim sistemi bir önceki işletim sistemindeki programlarda uyumsuzluk yaşadı gerekli güncellemelerle program yazan arkadaşların yeni işletim sistemine adapte etmesiyle sorun ortadan kalktı. Şu an itibari ile Windows 8 in çalıştıramayacağı program yok.
    neden bu kadr kesin konuşuyorsunuz benim ati 4850 imi çalıştırsın önce siz hala microsoftun ne yapmaya çalıştığını anlamadınız devir artık tablet devri taşınabilirlik devri oyuncular hariç masaüstü pc alan yok bu kadar basit olan başlat menüsünün bilerek olmaması microsoftun zorla kullanıcıları denek olarak kullanmasıdır İleriki dönemlerde dokunmatik ekranlı pclere adaptasyon sürecidir neden burda microsoft çalışanı gibi cevap veriyorsunuz anlamıyorum sevmedik kardeşim rezalet olmuş sizene microsoft burda tekelciliğini konuşturuyor Üstteki arkadaşımız iki çeşit olmalıydı demiş haklı taşınabilir ve masaüstü diye tabir edersek ayrılmalıydı

O senin ekran kartımı çalıştırmıyor dediğin tarih W8'in ilk çıktığı tarihti bende 4650 var ATI'nın sitesinde güncelleme geldi For W8 yazısı geleli 5 ay oldu. Devir tablet devri de değil tablet devri olsa Microsoft'un elinde patlamazdı o kadar tablet. Masaüstünde bu işletim sistemiyle nasıl zorlanıyorsun bahseder misin ? Metro'da mı istiyor dokunmatik ekranı ? Bir şeye tıklarken mi istiyor ? Oyun açarken mi ? Metro arayüzü haricinde nesi farklı ? Klasör simgeleri bile W7 den alıntı. Microsoft'un çalışanı gibi değil hiç kullanmayan birilerinin başlat menüsü için şu ana kadar ki en iyi işletim sistemini kötülemesini haksız buluyorum. Verdiği performansı bundan önceki hangi işletim sistemi verdi ? Task manager'ın gücünden kimse bahsetmemiş. Normal HDD'lerde bile 8 saniyede açılışını ? Penceredeki kısayol tuşlarının o kadar çok işini görmesinden ? Bunlardan hiç birini saymamışsınız. Rezaletlik bir şey gösterin.

Bak hala anlamamakta israrcısın

4850 driverı çıkmadı demiyorum kur bakalım kurabiliyormusun

film izleyeyim dedim filme tıklar tıklamaz tam ekran oluyor atlyazıyı dahi gönderemiyorsun filmle birlikte

malesefe surface faciasından sonra bu zamanda söylediğin doğru ama ilk çıktığı lansmandaki hava android ve iosu piyasadan silecekti şimdi battı sanırım wind. 8 e de bu gazla başlamışlardı

böyle giderse win.8 in ömrü çok uzun olmayacak işletim sistemi serbest olmalı dayatmalarla kutularla olmaz o işler

8 saniyede nasıl açılıyor anlamadım dos ekranı kapanması daha fazla sürüyor nasıl masaüstüne geldinde programlar hazır hale geldi

bu arada o kutulara facebook ve twit. ekleyenler için win.8 şahane ötesi

• evet bazı eksiklikleri var herşey dört dörtlük olmadığı gibi buda tam olmaya bilir fakat elimizde olan bu artık eksileri artılarıyla bunu kullanacaz şuan için daha iyi bir işletim göremiyorum bukadar çok geçerliliği olan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alialtin -- 15 Ağustos 2013; 11:14:34 >
  • quote:

quote:

quote:

Yarın öbürgün bir şirkette çalışmaya başlarsan teamviewer gibi programlar yerine yaygın olarak uzak masaüstü bağlantısının kullanıldığı öğrenebilirsin. Zaten şikayetçi olmayan evde 3-5 web sitesi gezen , film indiren, oynayabildiği oyunları oynayan kesim.... İnsanların yeni birşeye alışma korkusu olsaydı Windows 95 ve arkasından Windows 98 en başarılı işletim sistemleri olmazdı. Yorum yapıyorsunuz ama günümüzü düşünerek... 8 Saniyede işletim sisteminin hazır hale geldiğini iddia edebiliyorsan zaten diyecek birşey yok. Olay görüntüleyiciye gir bak bakalım o hazır dediğin andan itibaren kaç tane daha servis çalışıyor. Bilgisayar ne zaman tam anlamıyla hazır hale geliyor. Piyasada ucuza satılan 1000M işlemcili Windows 8 notebooklar mevcut. Bir tanesini kullan 8 saniye mi yoksa 48 saniye mi, lütfen sonucu burda paylaş. Tablet konusuna gelirsek, Sen gidipte pc sürümünden daha fazla yer kaplayan kullanıcıya yer bırakmayan, piyasada birkaç mm inceliğinde cihazlar varken takoz gibi cihaz çıkartırsan tabiki tutulmaz. Devir tablet devri olduğu için m$ bu pazara daldı ama çakılmasıda aynı hızda oldu.. Ekleme: Ayrıca madem bu kadar başarılı bir işletim sistemiydi de ne demeye microsoft birçok işlemi içeren bir başlat menüsü koydu. Madem herşey mükemmeldi senesini doldurmadan niye büyük bir güncelleme çıkıyor. Ballmer bile herhalde şirket hissedarlarına karşı sizin kadar savunma yapamıyordur..

Ev kullanıcılığını bıraktık ofis kullanıcılığına mı döndük ?http://windows.microsoft.com/tr-tr/windows-8/remote-desktop-connection-frequently-asked-questions onunda kolayı var.

Windows 95 yenilikçi bir işletim sistemiydi Microsoft şimdi ki gibi farklı birşey yaptı o zamanın insanları sizin gibi klavye başından koskoca şirketlere sallamıyordu.

Şikayetçi olan kesim neyden muzdarip peki ? Ben masaüstünden bahsettim ama bütün servisler diyorsanız 10 saniye sonra hepsi çalışır hale geliyor Q9300 ile. Windows 7 varken sadece masaüstüne gelmesi 1 dk sürüyordu aynı işlemciyle.

Herşeyi yokuşa sürmenize bir örnek daha 1000M işlemcili bilgisayar alırsan Windows 10 da kurtarmaz. Dua et gene 48 saniyede açıldığına XP olsaydı kaç saatte açılırdı.

Tablet konusunda zaten çuvalladı çuvallamaması için uygulama miktarını fazla tutmalıydı Android gibi. Şu an en düşük fiyatlı Android tablet bile kapış kapış gidiyor. O konuda lafım yok.

Uzun süre kullanan insanlara göre hala başarılı sizin gibi yeniliğe açık olmayan insanlar yüzünden zorunda kaldı çıkarmaya başlat menüsü de geldiğinde artık neye bahane bulursunuz bilemicem başlat menüsü yüzünden yerden yere soktunuz eski işletim sistemlere göre kral olan işletim sistemini.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

O senin ekran kartımı çalıştırmıyor dediğin tarih W8in ilk çıktığı tarihti bende 4650 var ATInın sitesinde güncelleme geldi For W8 yazısı geleli 5 ay oldu. Devir tablet devri de değil tablet devri olsa Microsoftun elinde patlamazdı o kadar tablet. Masaüstünde bu işletim sistemiyle nasıl zorlanıyorsun bahseder misin ? Metroda mı istiyor dokunmatik ekranı ? Bir şeye tıklarken mi istiyor ? Oyun açarken mi ? Metro arayüzü haricinde nesi farklı ? Klasör simgeleri bile W7 den alıntı. Microsoftun çalışanı gibi değil hiç kullanmayan birilerinin başlat menüsü için şu ana kadar ki en iyi işletim sistemini kötülemesini haksız buluyorum. Verdiği performansı bundan önceki hangi işletim sistemi verdi ? Task managerın gücünden kimse bahsetmemiş. Normal HDDlerde bile 8 saniyede açılışını ? Penceredeki kısayol tuşlarının o kadar çok işini görmesinden ? Bunlardan hiç birini saymamışsınız. Rezaletlik bir şey gösterin.
    Bak hala anlamamakta israrcısın 4850 driverı çıkmadı demiyorum kur bakalım kurabiliyormusun film izleyeyim dedim filme tıklar tıklamaz tam ekran oluyor atlyazıyı dahi gönderemiyorsun filmle birlikte malesefe surface faciasından sonra bu zamanda söylediğin doğru ama ilk çıktığı lansmandaki hava android ve iosu piyasadan silecekti şimdi battı sanırım wind. 8 e de bu gazla başlamışlardı böyle giderse win.8 in ömrü çok uzun olmayacak işletim sistemi serbest olmalı dayatmalarla kutularla olmaz o işler 8 saniyede nasıl açılıyor anlamadım dos ekranı kapanması daha fazla sürüyor nasıl masaüstüne geldinde programlar hazır hale geldi bu arada o kutulara facebook ve twit. ekleyenler için win.8 şahane ötesi

Gayette kurdum. Point Blank diye sevdiğim bi FPS oyunu var oynayamıyordum graphics card driver vs diye yazılı bir yazı geliyordu driverini ATI'den indirdim yükledim gayette sağlam çalışıyor. Alt yazılı film izlemedim ama sıkıntı yaşatacağını düşünmüyorum. Dos ekranını kapattım biostan direk HDD'den başlıyor. 8 saniyede açılıyor servislerin açılması yandaki virüs programı atinin driver programının açılması 10 saniyeyi buluyor.

• quote:

Başlat menüsü olmadan gidin uzak masaüstü bağlantısı yapın bakalım ne kadar kullanışlı görün.

Yıllardır bilgisayar kullanan insanlar Windows 8 karşısında bilgisayarı nasıl kapatacağını soruyorsa söylecek birşey kalmamıştır.

Kaldı ki ortağı olduğunuz Microsoft bu kadar iyi bir ürün çıkarttıysa niye diğer sürümler gibi satamıyor ? Üreten adamlar bile başarızlıklarını kabul ediyor burda halen ortakları kabul edemiyor...

Kullananlardan 3 tane program çalıştıranlar şikayet etmiyor pek. Çünkü ekrandaki 3 kare işlerini görüyor. Size tavsiyem hemen Windows 3.1'e geçin.
    Görsellik olarak bir fark yok. Onda da başlat menüsü yok.

Sizden farklı düşünen, sizinle aynı şekilde hareket etmeyen birine niye ortağı olmuşsunuz diyorsunuz hemen? Herkes sizinle aynı fikirde olmak zorunda mı? Kapatmakta çok zorlanıyorsanız klavye kombinasyonlarıyla kapatabilirsiniz. Satamaması herkesin yeniliğe açık olmaması ile kaynaklı bir durum. win7 alıştığımız gibiydi, hızlıydı ve kullanışlı duruyordu. Çünkü ezelden beri aynı şeyi görüyorduk ekranlarda. İlk defa değişik bir şey yaptı Microsoft, ve soru şu "başlat menüsü nerede?"

tamam ben 3.1'e geçeceğim, ama sen şu kullananlar 3 program çalıştırıyor diyen kafanı değiştir. Ben tasarımcıyım, her türlü programı kullanıyorum.

Her şeyin bir kısayolu var ve kimseyi win8 kullanmaya zorlamıyoruz. Beğenmiyorsanız kullanmazsınız.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

O senin ekran kartımı çalıştırmıyor dediğin tarih W8in ilk çıktığı tarihti bende 4650 var ATInın sitesinde güncelleme geldi For W8 yazısı geleli 5 ay oldu. Devir tablet devri de değil tablet devri olsa Microsoftun elinde patlamazdı o kadar tablet. Masaüstünde bu işletim sistemiyle nasıl zorlanıyorsun bahseder misin ? Metroda mı istiyor dokunmatik ekranı ? Bir şeye tıklarken mi istiyor ? Oyun açarken mi ? Metro arayüzü haricinde nesi farklı ? Klasör simgeleri bile W7 den alıntı. Microsoftun çalışanı gibi değil hiç kullanmayan birilerinin başlat menüsü için şu ana kadar ki en iyi işletim sistemini kötülemesini haksız buluyorum. Verdiği performansı bundan önceki hangi işletim sistemi verdi ? Task managerın gücünden kimse bahsetmemiş. Normal HDDlerde bile 8 saniyede açılışını ? Penceredeki kısayol tuşlarının o kadar çok işini görmesinden ? Bunlardan hiç birini saymamışsınız. Rezaletlik bir şey gösterin.
    Bak hala anlamamakta israrcısın 4850 driverı çıkmadı demiyorum kur bakalım kurabiliyormusun film izleyeyim dedim filme tıklar tıklamaz tam ekran oluyor atlyazıyı dahi gönderemiyorsun filmle birlikte malesefe surface faciasından sonra bu zamanda söylediğin doğru ama ilk çıktığı lansmandaki hava android ve iosu piyasadan silecekti şimdi battı sanırım wind. 8 e de bu gazla başlamışlardı böyle giderse win.8 in ömrü çok uzun olmayacak işletim sistemi serbest olmalı dayatmalarla kutularla olmaz o işler 8 saniyede nasıl açılıyor anlamadım dos ekranı kapanması daha fazla sürüyor nasıl masaüstüne geldinde programlar hazır hale geldi bu arada o kutulara facebook ve twit. ekleyenler için win.8 şahane ötesi

Gayette kurdum. Point Blank diye sevdiğim bi FPS oyunu var oynayamıyordum graphics card driver vs diye yazılı bir yazı geliyordu driverini ATI'den indirdim yükledim gayette sağlam çalışıyor. Alt yazılı film izlemedim ama sıkıntı yaşatacağını düşünmüyorum. Dos ekranını kapattım biostan direk HDD'den başlıyor. 8 saniyede açılıyor servislerin açılması yandaki virüs programı atinin driver programının açılması 10 saniyeyi buluyor.

zaten ben hiçbir sorun yaşamıyorum hepsi uydruma çok yaşa bill gates çok yasa microsrof ya ya ya şa şa şa

• adam windows 8 kullanıyo başlat butonu arıyo calıştır kısmını regedit yazcakya akıllı

• Forza win7. Hayirli olsun başlatida geliyormuş ama hala geçmeyi düşünmedim.

• aero arayüzü hala yok mu windows 8 de?orjinal aldıgına pişman ediyolar adamı
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.