Şimdi Ara

Windows 8.1 güncellemesi 17 Ekim'de dağıtıma başlıyor (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
2.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Motan

quote:

Orijinalden alıntı: alialtin
    yorum yazarken etkiye tepki göstermeyin teşekkürler

İyi de yorum yazmak tam olarak etkiye tepki vermek demektir. Tepkinin de illa olumsuz olması gerekmez, her türlü ilerleme etkilere verilen tepkilerin eseridir, o tepkiler bazılarımıza boş, yararsız, hatta zararlı gelse bile..

direk olarak tepki göstermek mantıklı düşünmeyi engelliyor ben tepki göstermeyin derken direk olarak tepki göstermeyin demek istedim biraz mantıklı düşünerek yorum yazmak lazım ya hep ya hiç şeklinde değil olumlu olumsuz yanlarını söylemek gerek direk olarak olumsuz sonuçlandırmamak sonuçta adamlar bu işletimi yaparken baya çalışmışlar yani direk olmamış demek yanlış olur

• baysan240 kullanıcısına yanıt
    Nickim bu yazıya saygıyla eğilir
  • Windows 8 kullancıları 8.1 güncellemesi için ne kadar ücret ödeyeceği belli mi ?
  • quote:

direk olarak tepki göstermek mantıklı düşünmeyi engelliyor ben tepki göstermeyin derken direk olarak tepki göstermeyin demek istedim biraz mantıklı düşünerek yorum yazmak lazım ya hep ya hiç şeklinde değil olumlu olumsuz yanlarını söylemek gerek direk olarak olumsuz sonuçlandırmamak sonuçta adamlar bu işletimi yaparken baya çalışmışlar yani direk olmamış demek yanlış olur

Derdiniz ön yargıyla yorum yapmayın, biraz düşünün demekse bu ülkenin en az %80 i ön yargılarla yaşıyor, başa çıkamazsınız, bizim düşünmeyi öneren mantık ve felsefe gibi bilimlerle ilgimiz yok. Öyle olmasa gül gibi memlekette sayısız kampa bölünüp birbirimizin boğazına sarılmazdık..

• ekrem71 E kullanıcısına yanıt
    ulan dün gece 8.1 güncellemesini indrdim sanki
    Burdan
    http://windows.microsoft.com/tr-tr/windows-8/preview-download
  • 1 yıldır aynı muhabbet
  • quote:

Orijinalden alıntı: baysan240

walla arkdaşlar lisanslı win8 i silip korsan win7 yüklemiş hatta onda da chromun 64 bitlik versiyonu olmadığını farkedince 32 bitlik win 7'ye geçmiş biri olarak açıkca söylüyorumki win8 pişmanlıktır yemişim metrosunuda tranvayınıda bi media player'i varki ayık kafayla çözmek imkansız codek yükleyim dedim sonrasında baya baya bişeyler daha dedim çünkü bi türlü yükleyemedim, hızlı açılıyor felan deniyor ama kimse makina açıldıktan kaç dakka sonra adam gibi kullanıma hazır hale geliyor demiyor.

zırt pırt sağ üste "abi şunu başka programlada açabiliriz bi hovardalık yapalımmı" tarzında mesajlarımı dersin normal yollarla masaüstüne araç ekleyememeyi dersin yada başka işletim sistemi kurmak için destur aldığın uefi bios denen kendi başına bir felsefe hipotezi olan saçmalığımı dersin kısaca bu win 8 beni pc denen varlıktan soğuttu.. allahtan win 7 varda salya sümük ona geri döndük.

Kullandigim en hizli windows diyebilirim diger versiyonlar pismanlik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Gerginix

Nickim bu yazıya saygıyla eğilir

ömrümde ilk defa lisanslı yazılım kullanmaya heves etmiş birinin win 8 le tanışması sonucu böyle bir tablo oluştu
  • baysan240 kullanıcısına yanıt
    Şu gerçekten gına getirmiş başlat meselesinden yakınanlar için başlatı getiren yazılımlar aslında sorunu çözüyor. Ben de lisanslı aldım ve ilk başlarda kendimi sıkmadan ham haliyle devam ettim. Başlatı devreye sokunca hiç derdim kalmadı. Paint açmak için metroya geçmek vs... gerçekten 7'ye alışkın biri için kolay değil. Buna karşın SSD sahibi her makine için 8 hem şart hem de 7 ye göre gerçekten daha portatif ve hızlı. Yani bu saatten sonra 7'ye dönmem. Bu yüzden beni de zamanında germesine rağmen küçük bir yazılım ile aşılıyor. Bir de 8.1 görelim bakalım neler olacak.
  • aklı olan skydrive kulllanmasın yarın öbürgün microsoft tonla para alır bu servisden :)
  • quote:

Şu gerçekten gına getirmiş başlat meselesinden yakınanlar için başlatı getiren yazılımlar aslında sorunu çözüyor. Ben de lisanslı aldım ve ilk başlarda kendimi sıkmadan ham haliyle devam ettim. Başlatı devreye sokunca hiç derdim kalmadı. Paint açmak için metroya geçmek vs... gerçekten 7'ye alışkın biri için kolay değil. Buna karşın SSD sahibi her makine için 8 hem şart hem de 7 ye göre gerçekten daha portatif ve hızlı. Yani bu saatten sonra 7'ye dönmem. Bu yüzden beni de zamanında germesine rağmen küçük bir yazılım ile aşılıyor. Bir de 8.1 görelim bakalım neler olacak.

ssd için neden 8 şart diyorsun? uzun süredir 7 ile ssd kullanıyorum ne gibi artısı olacak.
  • selmand kullanıcısına yanıt
    8 ile hiçbir optimizasyon yapmaya gerek yok. Tak kullan... PAge File kapama veya azaltma hariç. Win7'de yapılması gereken manuel ayarlar var. Gerçi bilen için sorun yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Motan

quote:

Derdiniz ön yargıyla yorum yapmayın, biraz düşünün demekse bu ülkenin en az %80 i ön yargılarla yaşıyor, başa çıkamazsınız, bizim düşünmeyi öneren mantık ve felsefe gibi bilimlerle ilgimiz yok. Öyle olmasa gül gibi memlekette sayısız kampa bölünüp birbirimizin boğazına sarılmazdık..

sen beni anlamışın buda bana yeter buda bir başarı

• quote:

Orijinalden alıntı: selmand

quote:

ssd için neden 8 şart diyorsun? uzun süredir 7 ile ssd kullanıyorum ne gibi artısı olacak.

ssd konusunda bende hak veriyorum güncel teknolojileri destek açısından 8 daha başarılı ssd diskten tam performans alabiliyorsunuz 7 yi kurduğumda ssd ile bir sıkıntı olmamıştı driver haricinde o biraz uğraştırmıştı fakat iki adet ssd ile raid 0 yapınca 7 de stabilizasyon sorunu oldu ve birtürlü verim alamadım çok fazla hata ve açılış kapanışta sorunlar çıktı 8 i kurunca ne driver yükledim nede ekstra bir ayar yaptım iki adet intel 120gb ssd ile raid 0 yaptım 1020mb/saniye okuma hızı aldım gerçekten performans sentetik değerleri verdi ayrıca 8 de görsellik anlamında bazı optimizasyonlar yapılmış bu sayede sistem tepkileri artırılmış 7 de görsellik daha ön pilanda olduğu için sistem kaynaklarını daha fazla tüketiyor ve sistemde fazladan bir tüketim oluşuyor buda makinanın tepkilerini ve hızını etkiliyor

• Başlat gelmezse çocuğumu kesicem.

• 2 haftadır Windows 8.1 Pro kullanıyorum direniyorum resmen savaş halindeyiz

1. Auro tema sistemi gereksiz yere kasabilir anlarım kaldırırsın ama benim sistemim 10 tane windows'u yanyana koyar 4'e böler bu kimseyi ilgilendirmez yüksek sistemlerde otomatik olarak aktif olabilir yada sonradan açılabilme özelliği eklenebilir kendini apple sanıyor heralde microsoft

2. başlat tuşu davasına gelecek olursak ben herşeyi başlattan açıyorum mesela güç seçeneklerine giricem güç yazıyorum yada hesap makinesini yada notları açmam lazım yazıyorum ve çok hızlı bir şekilde açıyorum neredeyse masaüstündeki kısayolları kullanmıyorum çünkü daha kısayol başlat menüsündeki arama çubuğudur, neyseki 3$'a satılan bir program buldum ve gerçekten çok kaliteli işimi görüyor diğer programlar gibi çakma değil birebir orijinal başlatım geldi. WİN+F'nin ne olduğunu biliyorum merak etmeyin.

3. bir video yada bir müzik açmak istiyorum saçma sapan metro arayüzüne atıyor arkadaşım görmek istemiyorum bu arayüzü herşeyi kapattım bütün uygulamaların varsayılanlarını değiştirdim ama bir yerden zart diye fırlıyor telefonumu bağlıyorum zart diye yine metro açılıyor önüne geçemiyorsun

4. masaüstünde gezerken kenarlara gelince saçma sapan ayar menüsü çıkıyor tamam tablet ve benzeri mobil cihazlarda bu kullanılabilir ve gayette faydalı olur hatta notebook için bile mantıklıdır ama sen bunu masaüstü bilgisayara sunmamalısın ne kadar kapatsakta bir yerden fırlıyor gene.

5. stabil değil. evet stabil değil içerisinde yoğun dosya olan klasörlerin açılması 10 saniyeyi buluyor ama win7 ultimate'de anında açılıyordu.

6. driver yükleme kısmı kötü ekran kartım 7850 13.9 driverını manuel kurdum bu windows tutup onun üzerine eski versiyon driver kurdu şaka gibi ve kurduğu driverda demo gibi driver ekran kartıma müdahale edemiyorum sadece tanıtmak amacıyla yapılmış driver.

Windows 8.1 Pro'nun hoşuma giden özellikleri

1. görev yöneticisinin çok detaylı bilgi vermesi

2. bilgisayarın hızlı açılıp kapanması

3. windows update'in daha düzgün çalışması

açıkçası şuan kafam baya karışık katlanamıycam sanırım daha fazla.

bu arada commodore 64'den beridir bilgisayar kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 29 Ekim 2013; 15:07:06 >

• az önce indirdim 8.1
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Bu güncelleme bedava mı olacak, elinde lisanslı W8 olanlar sorunsuz güncelleme yapabilecek mi?

Evet güncellemeyi ücretsiz olarak alabilirsiniz

• Güzel olmuş

• 2 saat dayanabildim hemen döndüm yediye.. Görüntüsü dışında hiçbir fonksiyonu yok. Alıştığımız olanlarında içine etmişler.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.