Şimdi Ara

windows 8.1 güncellemesi sonrasında notebook kapanmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • w8 den w8.1 e güncelledim ama pc kapanmıyor ... hdd wifi ışığı vs yanıyor ekran kararıyor güç düğmesine basılı tutarak kapatmak zorunda kalıyorum ... ayrıca notebookun kapagını kapattımda uykuya alması gerekir ama tekrar görüntü gelmiyor yine power tuşuyla pcyi kapatmak zorunda kalıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: -JonTurk-

w8 den w8.1 e güncelledim ama pc kapanmıyor ... hdd wifi ışığı vs yanıyor ekran kararıyor güç düğmesine basılı tutarak kapatmak zorunda kalıyorum ... ayrıca notebookun kapagını kapattımda uykuya alması gerekir ama tekrar görüntü gelmiyor yine power tuşuyla pcyi kapatmak zorunda kalıyorum

Win 8 sorunlarında bir tanesi daha, Recovery veya format atarak çözüm sağlayabilirsin. Aynı sorun bende de oldu çok uğraştım çözümü yeniden kurmakta buldum.

Kolay gelsin. .
  • Merhaba;

Muhatemelen bilgisayarınızın bios update i var. Kapanmama ve uykudan cikmamasi durumlari icin bilgisayar ureticileri bios guncellemesi ile bu durumu cozuyorlar. Oncelikle sizin bilgisayarinizda da boyle bir durum var mi kontrol edin. Eger bios update yoksa chipset surucu guncellemelerini ve power management (guc yonetimi) yazilimlarini bilgisayarinizin sitesinden windows 8.1 icin olanlarini cekip kurun.
  • bios update ettim ama yinede düzelmedi bende recovery ile w8e geri döndüm
  • Aynı sorun bir kaç gün önce benimde başıma geldi ve ben şöyle çözdüm.
    Önce pcde bu sorunun ne yaptıktan soonra oluştuğunu düşündüm ve de aklıma virüs programı geldi onu kaldırdım ve şuan bir sürü sorunum çözülmüş bir durumda ...
    Kısacası,ilk olarak soruna sebep olan bir program varsa onu bulmaya çalış ve yeni sürümünü kur ..... :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 8.1 Bilgisayar Kapanmıyor
    11 yıl önce açıldı
    Windows 7 ve bluetooth Sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.