Şimdi Ara

Wİndows 8.1 Güncelleştirme tamamlanamadı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 3 aydır bu sorundan bıktım, ne denediysem düzelmedi. Farklı windows 8.1'ler kurdum, elle yükleme yaptım, hem orjinal hem de kaçak windows ile denedim ama güncelleştirmeleri kurup bitiriyor sonra baştan başlatınca da 100%'e geldiğinde aaa güncelleştirmeleri tamamlayamadık diyip 3 saat geri siliyor. Bu nedir arkadaş ya?

Zamanında darkhardware forumu çalışırken dakikasında cevap alırdık ama burda umarım bir kişi yazar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 4 Haziran 2015; 12:58:51 >

• Hocam hiç boşa güncelleme sistemi şişitmekten başka bi işe yaradığı yok. Ben bi format atıyorum bi de kaspersky internet security kuruyorum, mis.
    Ama mutlaka güncelleyeceksen güncellemeleri elle seçerek 3'er 5'er yükle. Bazen hepsini seçince hata veriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncellemeleri tek tek seçsem de olmuyor. Bu sorunu benden başka yaşayan var mı?
  • Öncelikle merak etme zaten sorunu bilenler olursa mutlaka cevap verirler. Şimdi sorununla ilgili olarak bilgisayarını önce ;

1 )https://www.malwarebytes.org/ : Malwarebytes (ücretsiz) (kaliteli) ile bir temizle güzelce. Bazı virüsler sistem güncellemeleri ve ek dosyalara izin vermiyor bu virüslerden olabilir.

2 ) manuel olarak güncelleme yap :http://windows.microsoft.com/tr-tr/windows-8/install-latest-update-windows-8-1

en alt kısımda:

" Bu hata, Windows Update tarafından ihtiyaç duyulan bir dosyanın zarar görmüş veya eksik olduğu anlamına gelebilir. Burada, sorunu çözmek için deneyebileceğiniz birkaç adım verilmiştir:

Sorunu gidermek için Windows 8.1 Update sorun gidericisini çalıştırın.
    Windows 8.1 Update veya Windows RT 8.1 Update güncellemesini yükleyin.
    Windows 8.1 kullanıyorsanız, Microsoft İndirme Merkezi'ne gidin:

Windows 8.1 Update (32 bit sürümü)
    Windows 8.1 Update (64 bit sürümü)

Windows RT 8.1 kullanıyorsanız, Windows Update'ten Windows RT 8.1 Update (KB 2919355) güncellemesini tekrar indirmeyi deneyin. " bölümünden linklere
    tıklayarak indir ,

Ayrıca 2 çeşit güncelleme vardır biri Önemli diğerleri isteğe bağlı sen sadece önemlilerini güncelle boşa kalabalık yapma bilgisayara.

• KB2919355 direk yüklü geliyor kullandığım Wİndows 8.1 Update 1 versiyonu. Virüslerden de olacağını sanmıyorum çünkü temiz format atarak update yapmaya çalışıyorum ama bu hatayı alıyorum hep.

2919355 i silerek yapmayı denedim yine olmadı. Anlayamıyorum hangisi ama 1 update yüzünden oluyor bunlar. Tek tek elle silmeye çalıştım ama ona da her update i silip sonra güncelleme yaparak sorun hangisindeymiş öğrenemedim. 1 ay lazım o işe :)

KB2919355 i forumlarda yazdığı gibi sildim ve manuel kurdum ama yine aynı hatayı alıyorum.

Google da araştırdım, bu sorun binlerce kişide varmış ve MS hala bir bildirim yayınlamıyor. Ne kadar garip birşey ya.

Bu arada crackli windows kurdum işyerimdeki laptopa ve onda sorun yok çatır çatır yapıyor. Ama evimdeki lisanslı windows yapamıyor. Ona da crackli kurdum yine yapamadı bu nedir arkadaş ya :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 5 Haziran 2015; 7:54:26 >
  • Arkadaşlar orjinal windows 8.1!im hiçbir şekilde güncelleme yapamadığından kaçak 8.1 kurup aktive edip güncellemeleri yaptım. Üstüne bir de windows 10'a yükselttim. Teşekkürler microsoft bizi korsana muhtaç ettiğin için! Paramızla rezil oluyoruz iyi mi :-D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.