Windows 8.1 kulllanıyorum metin2 oynarken telefonumu modem yapıyorum . Bugun oynarken tahmini veri kullanımına bakayım dedim 1saattir tahmini 939 mb diyor sadece metin2 nin bu kadar internet harcaması imkansız .
Arka planda çalışan indirme işlemi felan da yok . adeta şok oldum . sonra görev yoneticisinden işlemlerden baktım kaspersky yaklaşık 1mb/s 'yle interneti bitiriyior bu programı kapattım tahmini veri kullanımına bakınca normala döndü fakat bi 10dk oynayınca tekrar cayır cayır internetin gittigini gödüm . metin2 yi kapattım masaustunde veri kullanımı izleldim aynı şekil interneti cok lsuratli bir şekillde harcıyor .tekrar görev yöneticisinden bakınca bu sefer HİZMET ANA BİLGİSAYARI İNTERNETİ ADETA FELÇ ediyor . görevi sonlandır diyince bilgisayarı kapatıyor . Oynadıgım oyunlarda hep lag oluyor bu sorunu nasıl düzeltebilirim çok acil yardımlarınıza muhtacım kg.
oyun falan açmadan telefonu bağla sadece bi siteye girip çık ve akışı izle bakalım ne yapıcak. ayrıca özelden gelmiyelim bi dahaki sefere
değişen bir şey yok . ama programları durdurmaya zorladım int düzeldi hep bunu yapmak istemiyorum nasıl olucak
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme