Şimdi Ara

Windows 8.1 Intel Graphics uyumsuzluğu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Lenovo'nun V580C modeli notebookum var. İlk aldığımda windows 7 yüklemiştim ve onu kullanıyordum. Herhangi bir sorunum yoktu. Yaklaşık 5 - 6 ay öncede windows 8.1e geçiş yaptım. Tüm driverlerini kurdum. Güzel çalışıyordu ama ara ara donmalar oluyordu. Explorer gidip geliyordu. 1 dakika boyunca donup kalıyordu. 5-6 ay boyunca malesef bu sıkıntıyı çeke çeke kullandım. Geçen hafta dayanamadım ve format attım gine windows 8.1. Güncellemelerini yaptım. Driverlerini yükledim vs. Ama malesef sorun aynı şekilde devam ediyor. Bende dün sıfırladım windowsu. Biraz önce yaptığım test sonucunda, Intel Graphicsin driverini yüklediğimde bu olayın olduğunua kanaat getirdim. Driver yüklü değilken kullandığımda donma vs olmadı. Intelin kendi sitesinden son sürümü yükledim gine sorun vardı. Lenovonun kendi sitesinde driver bolumunden indirdim gine aynı sorun devam ediyor. Sende Driver yüklemeden kullan diyebilirsiniz ancak driver yüklemeyincede ekran parlaklığı değiştirilemiyor en son seviyede kalıyor ve görüntü kalitesi düşüyor. Windows 7 kullan diyebilirsiniz. Mobil platformlar için oyun geliştiriyorum. Buna windows phone'da dahil olduğu için windows 8.1 kullanıyorum. Windows Phone SDK'sı windows 8.1 istiyor çünkü. Şimdi ben ne yapabilirm. Yorumlarınızı ve çözüm önerilerinizi bekliyorum ve Şimdiden yorum yapan herkese teşekkür ediyorum...

• Hocam windows 7 kurun. Daha sonra Virtualbox kurup sanal olarak win 8.1 üzerinden yazılımınızı geliştirin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 8.1 Çözünürlük Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    windows 8 grafik kartı sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.