Bildirim
Windows 8.1 kasıyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Antivirüs varsa o kasabilir
Sürücüleri yanlış kurmus olabilirsin
Başlangıçta çalışan bir program vs donanım iyi değilse kasabilir
virüs girmiş olabilir -
quote:
Orijinalden alıntı: TiSKE
Antivirüs varsa o kasabilir
Sürücüleri yanlış kurmus olabilirsin
Başlangıçta çalışan bir program vs donanım iyi değilse kasabilir
virüs girmiş olabilir
hocam antivürüs programı bilgisayarla geldi güncelleştirmeleri windows update bölümünden yaptım hala kasıyor deli olucam -
8.1 i mağazadan indirip yukleyince kasıyor. Sıfırdan 8.1 yukleyince kasmıyor. Benim farkettiğim durum bu.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ramdan kaynakli olabilir
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Windows 8.1 single indirdim yarin temiz format atayim bakalim ne olacak tesekkurler arkadaslar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşın da bahsettiği gibi yükseltme yapınca sıkıntı olabiliyor. Bende de SL'yi 8.1'e yükseltme yaptığımda ara sıra şişmeler oluyordu, örneğin 1 saat kullanıyordum sistem anlamsız bir şekilde takılıyordu, kasıyordu her işlemde ve sonra biraz düzeliyordu vs. Microsoft'tan orijinal 8.1 ISO indirip kurdum sıkıntı kalmadı. -
quote:
Orijinalden alıntı: bkaakco
Arkadaşın da bahsettiği gibi yükseltme yapınca sıkıntı olabiliyor. Bende de SL'yi 8.1'e yükseltme yaptığımda ara sıra şişmeler oluyordu, örneğin 1 saat kullanıyordum sistem anlamsız bir şekilde takılıyordu, kasıyordu her işlemde ve sonra biraz düzeliyordu vs. Microsoft'tan orijinal 8.1 ISO indirip kurdum sıkıntı kalmadı.
Hocam recovery bolumu var orasi sanirim pc ilk haline getiriyomus o kisma zarar vermeden nasil format aticam ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yalnızca Windows'un olduğu bölüme format atarsanız sıkıntı olmaz sanırım, ancak kesin bir şey diyemem. -
quote:
Orijinalden alıntı: bkaakco
Yalnızca Windows'un olduğu bölüme format atarsanız sıkıntı olmaz sanırım, ancak kesin bir şey diyemem.
Tesekkur ederim hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X