Şimdi Ara

Windows 8.1 kasıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar windows 8.1 sing language kulanıyorum format attım ama hala kasıyor windows 8.1 pro dosyası var onu kursam düzelir mi bilgisayarda orjinal windows var şuan.napmalıyım sizce ?

• Antivirüs varsa o kasabilir
    Sürücüleri yanlış kurmus olabilirsin
    Başlangıçta çalışan bir program vs donanım iyi değilse kasabilir

virüs girmiş olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiSKE

Antivirüs varsa o kasabilir
    Sürücüleri yanlış kurmus olabilirsin
    Başlangıçta çalışan bir program vs donanım iyi değilse kasabilir

virüs girmiş olabilir

hocam antivürüs programı bilgisayarla geldi güncelleştirmeleri windows update bölümünden yaptım hala kasıyor deli olucam
  • Ahmedo. A kullanıcısına yanıt
    8.1 i mağazadan indirip yukleyince kasıyor. Sıfırdan 8.1 yukleyince kasmıyor. Benim farkettiğim durum bu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ramdan kaynakli olabilir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Windows 8.1 single indirdim yarin temiz format atayim bakalim ne olacak tesekkurler arkadaslar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşın da bahsettiği gibi yükseltme yapınca sıkıntı olabiliyor. Bende de SL'yi 8.1'e yükseltme yaptığımda ara sıra şişmeler oluyordu, örneğin 1 saat kullanıyordum sistem anlamsız bir şekilde takılıyordu, kasıyordu her işlemde ve sonra biraz düzeliyordu vs. Microsoft'tan orijinal 8.1 ISO indirip kurdum sıkıntı kalmadı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 8.1 kurmalımıyım?
    10 ay önce açıldı
    Windows 8.1 Bilgisayar Kapanmıyor
    11 yıl önce açıldı
    cs 1.6 win 10 tam ekran sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bkaakco

Arkadaşın da bahsettiği gibi yükseltme yapınca sıkıntı olabiliyor. Bende de SL'yi 8.1'e yükseltme yaptığımda ara sıra şişmeler oluyordu, örneğin 1 saat kullanıyordum sistem anlamsız bir şekilde takılıyordu, kasıyordu her işlemde ve sonra biraz düzeliyordu vs. Microsoft'tan orijinal 8.1 ISO indirip kurdum sıkıntı kalmadı.

Hocam recovery bolumu var orasi sanirim pc ilk haline getiriyomus o kisma zarar vermeden nasil format aticam ?

• Ahmedo. A kullanıcısına yanıt
    Yalnızca Windows'un olduğu bölüme format atarsanız sıkıntı olmaz sanırım, ancak kesin bir şey diyemem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bkaakco

Yalnızca Windows'un olduğu bölüme format atarsanız sıkıntı olmaz sanırım, ancak kesin bir şey diyemem.

Tesekkur ederim hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.