özellikleri bunlar kabaca sizde sıkıntı yaşarmıyım
MarjinaL_Kedi
kullanıcısına yanıt
Merhaba,
64 bite gecmenize gerek yok. 32 bit olarak devam edebilirsiniz. Raminiz 3 GB ustu olursa o zaman 64 bit sarttir. 64 bit uygulama kullanmiyorsaniz 32 bit devam etmenizde fayda var.
quote:
Orijinalden alıntı: oduranli
Merhaba,
64 bite gecmenize gerek yok. 32 bit olarak devam edebilirsiniz. Raminiz 3 GB ustu olursa o zaman 64 bit sarttir. 64 bit uygulama kullanmiyorsaniz 32 bit devam etmenizde fayda var.
kasarmı yani ben lol falan oynuyom pek programlarla alakam yokdur
Merhaba bende 4 senedir windows 7 kullanıyordum.MühendisMuratın tavsiyesiyle 8.1 e geçtim 3 4 gün kadar önceçok memnunum.Oyun oynamıyorum çok bi fikrim yok oyun performansı konusunda ama bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum.3.25 gb ramin altındaysan 32 bit kur o şekilde bir öneride bulunmustu bana.Sistemimiz hemen hemen aynı sende memnun kalacaksındır.
MarjinaL_Kedi
kullanıcısına yanıt
64 bit biraz daha fazla ram kullanir. 32 bit ise daha az ram kullanir. 64 bit icin minimum 2 gb ram gerekirken 32 bit icin minimum 1 gb ram yeterlidir. Sizin sisteminizde 4 gb ram olmadigi icin 32 bit olarak windows 8.1 veya windows7 kurup kullanabilirsiniz. Oyunlarin cogu zaten 64 bit istemez ancak bazi yeni oyunlar 64 bit istemeye basladi. Zaten o oyunlari da sisteminiz kaldirmayacaktir muhtemelen.