Şimdi Ara

Windows 8.1 Kurulum Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    torrent üzerinden sağlam bi şekilde indirdiğim MICROSOFT.WINDOWS.8.1.RTM.X64.TURKEY dosyasını hem a bootable usb ile usb ye hem de dvd ye yazarak defalarca farklı şekillerde denememe rağmen resimdeki gibi bir uyarı alıyorum ve ötesine geçemiyorum bilgisayar yeniden başlıyor..Lenovo Y530 Windows 7 x64 yüklü şu an.ne yapabilirim tavsiyeniz nedir?
     Windows 8.1 Kurulum Sorunu

• fikri olan?
  • Bios update yap...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SysEdit

Bios update yap...

lenovo sitesinden kontrol ettim bios update son versiyon gözüküyor.
    BIOS Sürümü/Tarihi Lenovo 10CN41WW, 25.02.2009
    SMBIOS Sürümü 2.4

ne yapabilirim?
  • Genelde sata driverlar olmadığında bu tür hatalar çıkıyor...Bios' dan harddisk ahci işaretli olarak kurmayı deneyebilirsin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SysEdit

Genelde sata driverlar olmadığında bu tür hatalar çıkıyor...Bios' dan harddisk ahci işaretli olarak kurmayı deneyebilirsin...

Biostan AHCI ve IDE ikisini de hem açık hem kapalı değiştirerekten denedim hocam sonuç malesef aynı oldu, SATA gömülü sürüm de henüz yok malum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesutculcul -- 10 Eylül 2013; 17:00:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: murazor

şu işlemleri yapıp sonucu bildirin ram sorunu olabilir.

http://www.technopat.net/forum/masaustu-bilgisayarlar/319-memtest86-usb-den-calisan-ram-bellek-test-programi.html

temiz hocam kırmızı yazı çizgi yok,:
    pass complete, no errors

ama durum aynı...
  • Aynı sorun bende de vardı.
    Lenovo bios güncellemesi çıkarmamış Y 530 için.
    Windows 7 de yukarı kullanamazsın.
    Cihazını sat çok eski bir lenovo olmayan laptopla değiştirsen bile windows 10 kurabilirsin.
    Fakat lenovo sattığı cihazların uzun yıllar kullanılmasını istemiyor. 3-4 senede bir cihazı değiştirmeli ve yenisini almalısın.

Bedava lenovo verseler almam. O derece dandik bir firma.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.