Şimdi Ara

WINDOWS 8.1 LISANSLI HDD den SSD ye gecirmek.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar suan kullanmakta oldugum bilgisayarda HDD icinde orijinal lisansli windows 8.1 kurulu.Bu bilgisayar SSD satin alicam ve tabiki Windows u SSD ye yuklemek istiyorum.Bu kismi kolay.Fakat eger SSD ye windows 8.1 i kurarsam kendi lisans anahtarimla etkinlestirebilirmiyim ? HDD deki windows u nasil kaldirabilirim ? Bilgisi olan arkadaslar yardim edin lutfen .Konuyla ilgili bir konu bulamadim ..

• Merhaba;

Gönül rahatlığı ile kurup etkinleştirebilirsiniz. Sadece donanım değiştiği için (SSD) internet üzerinden etkinleşmeyecektir ancak 444 67 87 nolu telefonu arayıp telefon ile etkinleştirebilirsiniz.

Edit: Sadece ilk seferinde telefon ile etkinleştirme isteyecektir. Bundan sonra kurulum yaptığınızda ise internet üzerinden etkinleştirebilirsiniz. İnternet üzerinden etkinleştirmeler belli bir sayıda etkinleşir. Misal 20 kere internet üzerinden etkinleştirme hakkınız vardır. Her internet üzerinden etkinleştirmede bu sayı azalır. 0 olduğunda ise internet üzerinden etkinleşmez. Telefon ile bir kez etkinleştirirsiniz ve bu sayı tekrar 20 olur. Tekrar 20 kere daha internet üzerinden etkinleştirebilirsiniz. Bu şekilde sonsuz etkinleştirme hakkınız vardır. Ayrica her donanim (islemci, ram, disk) degistirdiginizde gene telefon ile etkinlestirmeniz gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oduranli -- 22 Ağustos 2014; 9:32:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: theheartless

Arkadaslar suan kullanmakta oldugum bilgisayarda HDD icinde orijinal lisansli windows 8.1 kurulu.Bu bilgisayar SSD satin alicam ve tabiki Windows u SSD ye yuklemek istiyorum.Bu kismi kolay.Fakat eger SSD ye windows 8.1 i kurarsam kendi lisans anahtarimla etkinlestirebilirmiyim ? HDD deki windows u nasil kaldirabilirim ? Bilgisi olan arkadaslar yardim edin lutfen .Konuyla ilgili bir konu bulamadim ..

ben şu yol ıle yaptım: bılgısayarın ıçerısınde gelen recovery ıle gereken dvd lere yedek aldım toplam 4 tane daha sonra buları yenı ssd yı taktıktan sonra kuruluma geçtım, wındows key lısansı bıos da gömülü olduğundan lısans orjınal olarak devam edıyor

• _A_N_I_L_ kullanıcısına yanıt
    merhaba. recovery usbsi oluşturdum ancak kurulum sırasında sürücü yeniden bölümlendirilemeyecek kadar küçük uyarısı alıyorum. siz böyle bir durumla karşılaşmış mıydınız?
  • mng1 M kullanıcısına yanıt
    Satın aldığınız disk, Windows + Driver + ( ilk kurulumda gelen reovery'e gömülü olan yazılımlar. ) 'dan küçük boyutta olamaz. Daha yüksek kapasiteli ssd ile değişimini ve dvd'ye çekip fabrika kurulumu yapmanızı tavsiye ederim.
  • _A_N_I_L_ kullanıcısına yanıt
    cevabınız için teşekkür ederim. ssd 120 gb boyutunda. yeterli kapasiteye sahip ancak içinden çıkardığım hdd 320 gb
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.