Şimdi Ara

windows 8.1 mağaza açılmıyor yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
2.789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar windows 8.1 kullanıyorum aktifleştirmesini de yaptım fakat mağaza açılmıyor yardımcı olursanız sevinirim ...
     windows 8.1 mağaza açılmıyor yardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hackerdr27 -- 2 Kasım 2013; 11:55:16 >

• hackerdr27 H kullanıcısına yanıt
    Selamlar, bu sorunla şuan bende karşılaştım fakat çözümleyemedim. Çözüm bulabildiniz mi?
  • hackerdr27 H kullanıcısına yanıt
    8 .1 den kaynaklanıyor bazı bilgisayarlarda boyle yapıyor nedenını anlayamadım ama wın 8 e geri donersen sorunun duzelıcektır ben oyle halletmıstım
  • Merhaba arkadaşlar: Bu sorun internetten indirdiğiniz modife edilmiş yani eklentiler dahilinde bir başka kişinin yaptığı sağlıksız iso lardan kaynaklıdır. Doğru kaynaktan Windows 8 indirirseniz sorun var olmayacaktır. Ayrıca yüklemiş olduğunuz loader de commed uzantılı bir dosya ise yine bu durumla karşılaşabilirsiniz. Basit iki yolu var modife edilmemiş cd yada düzgün çalışan internetten iso kaynak bularak sistemi yeniden yüklemeniz. Verilen 0x hataları genelde toolfix ile düzeltilir senin hatan ise tamamen dosyaya ulaşamadığı için internetinde sorun varmış gibi gösteriyor..
  • sorunun çözümünü buldum otomatik güncelleştirmeleri açarsanız çözülüyor :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 8.1 Bilgisayar Kapanmıyor
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.