Şimdi Ara

Windows 8.1 mağazadan indirilenler ?!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
10.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben windows 8.1 i kurdum ve 1-2 hafta önce güncellemesini mağazadan indire basmıştım. Sonra indirmiyor falan sandım öyle bıraktım 1 hafta sonra dosyayı indirmiş sonra bilgisayar güncelleştirmek için kendini tekrar başlatmış ben o sırada yoktum pc nin başında geldiğimde bilgisayarda yapılandırılıyor yazıyordu eşeklik bende ya bende bir sorun oldu sanıp pc yi güç düğmesinden kapattım. sonra açtım ve bana üzgünüz güncellenme tamamlanamadım bizde eski sürümünüzü tekrar yükledik gibisinden bir uyarı aldım. şimdi ben bu güncellemeyi tekrar açmak istiyorum sorum şu mağazadan indirilen dosyalar nereye gider? nereye indirilir ? tekrar güncelleyebilir miyim ? Yoksa tekrar indirmem mi gerekecek ?

• forumkralı F kullanıcısına yanıt
    8 i tekrar yüklediğine göre indirilen dosyaların bir yere kaydedildiğini sanmıyorum. ancak güncelleme sonrası dosyalara ulaşabilirsin. ama yinede dosya yöneticisini aç. sol üstte
    görünüme tıkla. sağ üstte seçeneklere, klasör ve arama seçeneklerini değiştir'e tıkla. açılan pencerede görünüm'e tıkla ve gizli dosya klasör ve sürücüleri göster işaretle. c yi aç
    ''Bt Windows '' gibi bir dosya olcak. bak bakalım var mı? ama şu an o dosyalarla bir şey yapılamıyor. biraz uğraşmak lazım. bence tekrar güncellemeyi indirmen gerekecek..
    C Diskinde $Windows.~BT isimli bir klasör olması lazım onun içinde.
  • doğru yerdemiyim bunu kurarsam güncelleştirir mi yoksa format atmayamı çalışır ?https://store.donanimhaber.com/08/39/66/0839666c6d4ecf20e1e6624c47f078a7.jpg
     Windows 8.1 mağazadan indirilenler ?!

• ben bunu açtım ve oradaki tüm dosyaları sildi :( sanırım boot ederek açmam gerkiyordu dimi :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: forumkralı

ben bunu açtım ve oradaki tüm dosyaları sildi :( sanırım boot ederek açmam gerkiyordu dimi :(

oradaki setupa tıkladığında autroun dll hatası veriyor. o dasyaları isoya dönüştürmedede sorun çıkıyor. yani onlar şimdilik pek bir işe yaramıyor.
  • e ne yapcam şimdi güncelleştirmeyi tekrar mı indireyim :(
    Doğrusu ben de kullanmadım, Windows 8, 8.1'e güncelledikten sonra silmiştim.
    evet tekrar indir. güncelledikten sonra Windows old klasörünü sil, güzelce kişiselleştirmeni felan yap, sürücülerini felan kontrol et ve acronish ile imajını al. 8 de olduğu gibi
    maalesef 8.1 de sistem görüntüsü oluşturamıyorsun. en azından ben şimdilik bulamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi özgürluk allaha kulluktur -- 2 Kasım 2013; 23:11:00 >
  • Arkadaşlar win 8.1 tablet var bu mağazadan indirdiklerimiz nereye gidiyor nasıl ulaşacağım onlara ve masa üstüne nasıl alacağım bu indirdiklerimi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.