Şimdi Ara

Windows 8.1 masaustu gelince hicbirsey yapamiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Windows 8.1 lenovo G580 laptobum var dun oynarken sabah actigimda hosgeldin ekranindaki yuvarlaklar uzun sure döndü sonrasında dondu. Masaüstü ekranı acildiginda ya donup kalıyor yada ilk hareketimde tekrar donuyor format atmak istemiyorum ama ne guvenli moda alabiliyorum yada sistemi geri yukleyebiliyorum lutfen yardim edin ekdeki dosyadaki gibi mause cubukta oyle dönüp  Windows 8.1 masaustu gelince hicbirsey yapamiyorum
    duruyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lgcrea -- 28 Temmuz 2016; 20:50:22 >

• Yenileme yapın.İso ihtiyacınız var. Başka pc'den Win 8 iso yazarak iso oluşturma aracını edinip flaşa yazabilirsiniz.Yenileme yaparsanız verileriniz korunur ancak programlar gider ve o programların bir listesi masaüstüne taşınır.
  • Audi383848 kullanıcısına yanıt
    Nasil yapilir bu iso veya ben yapabilirmiyim birde hicbir dosya mi gitmez yoksa format gibi D dekiler mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lgcrea

Nasil yapilir bu iso veya ben yapabilirmiyim birde hicbir dosya mi gitmez yoksa format gibi D dekiler mi

Media creation tool 8.1 kullanılarak yapılır.Veriler tümüyle korunur.Programlar ve driverlar gider yeniden kurmanız gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Audi383848 -- 29 Temmuz 2016; 9:15:17 >
    Hocam tam anlamadım bu dediğin media creation tool 8.1 programı başka bir bilgisayarda mı yapılıyor ve veriler dediğin resimler müzikler mi
  • quote:

Hocam tam anlamadım bu dediğin media creation tool 8.1 programı başka bir bilgisayarda mı yapılıyor ve veriler dediğin resimler müzikler mi

Her bilgisayarda çalışır.Sadece win7 ve üstü olacak.

Veriler dediğim onlar müzik-video-resim-belge.
    Ben anlatamadım sana . Bu programı yükleyip iso yu halletikten sonra flash a atıp sıkıntılı bilgisayara mı kurucağım ve nasıl yapacağım bana link atarmısın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Ben anlatamadım sana . Bu programı yükleyip iso yu halletikten sonra flash a atıp sıkıntılı bilgisayara mı kurucağım ve nasıl yapacağım bana link atarmısın

Başka pc'de hazırlayacaksın kendi pc'da kuracaksın.Donuyor ya pc.

https://www.microsoft.com/tr-tr/software-download/windows8ISO

Sürümü,dili,mimariyi seçeceksin.Bir seçenek çıkacak usb diyeceksin.Sonra sürücüleri gösterecek ileri diyecekesin uyarı verecek evet diyeceksin ve iso inmeye başlayacak ve otomatik flaşa yazdırılacak.

Tesekkur ediyorum da ben yinede seninle iletisim kurmak istiyorum da nereden yapabiliri lz bunu skype felan istersen vereyim
  • quote:

Tesekkur ediyorum da ben yinede seninle iletisim kurmak istiyorum da nereden yapabiliri lz bunu skype felan istersen vereyim

İletişime ihtiyaç duymuyorum.Skype kullanmam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Audi383848

quote:

İletişime ihtiyaç duymuyorum.Skype kullanmam.

Alıntıları Göster
    HD TUne ile hdd testi yapar mısın ?
    Harddisk sorunlu mu ona bakalım.
  • Nasıl yapayım bilgisayarımı kullanamıyorum

Flaşa yazdıktan sonra ne yapmam gerek onu da anlatır mısın ve bunu yaptıktan sonra flash disk kullanılamaz hale mi geliyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lgcrea -- 29 Temmuz 2016; 17:07:11 >
  • quote:

Flaşa yazdıktan sonra ne yapmam gerek onu da anlatır mısın ve bunu yaptıktan sonra flash disk kullanılamaz hale mi geliyor ?

http://8.enpedi.com/2012/06/windows-8-bilgisayar-yenileme.html

Yok öyle bir şey.Flash açık bir kilitlenme-sınır vs olmuyor.
    Windows'un yüklü olduğu sürücü kitli diye bir hata alıyorum ne yapmam gerek onu söyler misin ?
  • quote:

Windows'un yüklü olduğu sürücü kitli diye bir hata alıyorum ne yapmam gerek onu söyler misin ?

https://www.technopat.net/sosyal/konu/coezuem-windows-onarma-sorunu-sueruecueler-kilitli.127563/
    Tam olarak ne yapacağım anlayamadım güvenli mod felan diyor ama ben güvenli modda açamıyorum bana açıklar mısın
  • quote:

Tam olarak ne yapacağım anlayamadım güvenli mod felan diyor ama ben güvenli modda açamıyorum bana açıklar mısın

Bitmiyor sorunlar galiba.Siz en iyisi verilierinizi d diskine aktarıp format atın bilgisayarınıza.Kusura bakmayın sizi zorladım biraz ama.
    Ciddimisiniz ? Peki neyse format düşünüyordum zaten. Peki ben bu flash ı tekrar dosyalarımı tutacak hale nasıl getireceğim ? İçindeki dosyaları silsem düzelir mi ?
  • Aynı flashla atın.Herhangi bir şey yapmayın.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.