Şimdi Ara

Windows 8.1 Metin2 grafik problemim var (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
2
Favori
22.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İntel Ekran Kartım Ve Metin2 Adlı Oyunu Desteklemiyor Diyorsanız!!!!!
    Doğru Adrestesiniz!!!!!
    O Hatanın Çözümü Burada!!!!
    Arkadaşlar uzun araştırmalar yaptım ve Kendi Adıma Konuşuyorum Hatayı Çözdüm...
    Sizlerede Yardımcı Olursam Ne mutlu bana.
    VİDEOMUN LİNKİ AŞAĞIDADIR SONUNA KADAR İZLEYİN LÜTFEN.
    https://www.youtube.com/watch?v=NIvbQHMmbp4
  • emresivri1 kullanıcısına yanıt
    Yok olmuyor delirecem ben ıntel'in yeni güncellemesinde düzelir diye düşünüyorum...
  • Bende aynı sorundan muzdaribim, güncel.
  • Hocam ilk önce nvidia nın sürücülerini güncelleyin sonra metin2 ye sağ tıklayın GRAFİK İŞLEMCİ İLE ÇALIŞTIR a gelin ve nvidia yı seçin büyük ihtimalle olacaktır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeveloperAli

Hocam ilk önce nvidia nın sürücülerini güncelleyin sonra metin2 ye sağ tıklayın GRAFİK İŞLEMCİ İLE ÇALIŞTIR a gelin ve nvidia yı seçin büyük ihtimalle olacaktır

Dediğiniz şeyi yaptığımda da olmuyor, sadece on-board üzerinden çalıştırılıyor yine de sanırım.
  • Maalesef ki sorun şöyle nvidia denetim masasından siz metin2 launcher'ın exesini yüksek performanslı nvidia ekran kartına ayarlasanız bile bu sorunu yaşayacaksınız. Çünkü metin2'de bazı hileler amacıyla oluşturulmuş ve .exeyi korumak amaçlı geliştirilmiş bir metin2client.bin dosyası var ve siz oyunu açtığınız görev yöneticisinden baktığınızda görürsünüz ki oyun .bin uzantılı çalışır. Oysaki biz nvidia denetim masasında .exe yi ayarlamıştık. Bu sorunla ilgili bir çözüm maalesef ki yok. Yapabileceğiniz şey eğer eski bir hd graphic seti varsa makinanızda eski bir driver bularak yüklersiniz ve doğru driver ı indirdiyseniz düzelir. Mesela ben intel hd graphic 5500 var ve en eski sürümü dahi çözümü sağlamıyor. Ya da nvidia ekran kartları arası geçişler için yeni bir update getirecek ve buradaki 3d ayrımının anlaşılmasını sağlayacak. Eski sürüm driver bulmak isteyen varsa bu linkten ulaşabilir.

"https://downloadcenter.intel.com/search?keyword=2nd+Generation+Intel%C2%AE+Core%E2%84%A2+Processors+with+Intel%C2%AE+HD+Graphics+3000%2F2000"

• quote:

Orijinalden alıntı: JeuLsa

Maalesef ki sorun şöyle nvidia denetim masasından siz metin2 launcher'ın exesini yüksek performanslı nvidia ekran kartına ayarlasanız bile bu sorunu yaşayacaksınız. Çünkü metin2'de bazı hileler amacıyla oluşturulmuş ve .exeyi korumak amaçlı geliştirilmiş bir metin2client.bin dosyası var ve siz oyunu açtığınız görev yöneticisinden baktığınızda görürsünüz ki oyun .bin uzantılı çalışır. Oysaki biz nvidia denetim masasında .exe yi ayarlamıştık. Bu sorunla ilgili bir çözüm maalesef ki yok. Yapabileceğiniz şey eğer eski bir hd graphic seti varsa makinanızda eski bir driver bularak yüklersiniz ve doğru driver ı indirdiyseniz düzelir. Mesela ben intel hd graphic 5500 var ve en eski sürümü dahi çözümü sağlamıyor. Ya da nvidia ekran kartları arası geçişler için yeni bir update getirecek ve buradaki 3d ayrımının anlaşılmasını sağlayacak. Eski sürüm driver bulmak isteyen varsa bu linkten ulaşabilir.

"https://downloadcenter.intel.com/search?keyword=2nd+Generation+Intel%C2%AE+Core%E2%84%A2+Processors+with+Intel%C2%AE+HD+Graphics+3000%2F2000"

Cevabınız için teşekkür ederim, ben çözümü sanal sürücü kullanarak buldum.

• arkadaşlar bugün 23 haziran ve nvidia ya yeni güncelleme geldi pek anlamıyorum bu işleri 3d falan yazıyor aylarca uğraşıp çalıştıramamıştım bu oyunu silmiştim sizce çalışır mı güncellemeden sonra ?? deneyen varsa yazsın lütfen oyunu kuracam ona göre
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sarani

quote:

Maalesef ki sorun şöyle nvidia denetim masasından siz metin2 launcher'ın exesini yüksek performanslı nvidia ekran kartına ayarlasanız bile bu sorunu yaşayacaksınız. Çünkü metin2'de bazı hileler amacıyla oluşturulmuş ve .exeyi korumak amaçlı geliştirilmiş bir metin2client.bin dosyası var ve siz oyunu açtığınız görev yöneticisinden baktığınızda görürsünüz ki oyun .bin uzantılı çalışır. Oysaki biz nvidia denetim masasında .exe yi ayarlamıştık. Bu sorunla ilgili bir çözüm maalesef ki yok. Yapabileceğiniz şey eğer eski bir hd graphic seti varsa makinanızda eski bir driver bularak yüklersiniz ve doğru driver ı indirdiyseniz düzelir. Mesela ben intel hd graphic 5500 var ve en eski sürümü dahi çözümü sağlamıyor. Ya da nvidia ekran kartları arası geçişler için yeni bir update getirecek ve buradaki 3d ayrımının anlaşılmasını sağlayacak. Eski sürüm driver bulmak isteyen varsa bu linkten ulaşabilir.

Rica etsem çözümü paylaşabilir misiniz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sarani

quote:

Rica etsem çözümü paylaşabilir misiniz.

VMWare Workstation'dan, Windows 7 32 Bit .iso uzantılı dosyayla, yeni bir işletim sistemi kurdum.

• beyler aynı sorun bndede var napmam gerkior yeni pc aldım 8.1 bndede olluyor yaa
  • çözüm bulabilen var mı?
  • Çözümü burada: Metin2 Grafik Sorunu Çözümü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi busratok6 -- 8 Aralık 2015; 15:36:02 >
  • Aynı sorun bende de vardı,Asus x550jk model laptopa sahibim çift ekran kartına sahip bu model anakartın üzerinde bulunan ekran kartının driverini laptopun sitesinden indirdim ve kurdum.Canavar gibi çalışıyor oyun
  • Sarparian kullanıcısına yanıt
    allah razı olsun kardeş
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuko08

allah razı olsun kardeş

Ne demek dostum sorunun çözülsün yeter ki.
  • Sarparian kullanıcısına yanıt
    bende de aynı bilgisayardan var ve yapamıyorum. driveri nasıl indireceğimi bana söyler misin ?
  • yeşo dayı Y kullanıcısına yanıt
    EVET ARKADAŞLAR SORUNUN WİNDOWS 8'İN İÇİNDEKİ BİR PROGRAMDAN KAYNAKLANDIĞINI ARAŞTIRDIM BULDUM BU YÜZDEN BİLGİSAYARINIZI WİNDOWS 10 YAPMANIZ GEREKİYOR BEN YAPTIM OYUNU GAYET GÜZEL BİR ŞEKİLDE OYNUYORUM SİZEDE İYİ EĞLENCELER...
  • Bilgisayarıma sağ tıklıyoruz -- Özellikler -- Aygıt yöneticisi -- Görüntü bağdaştırıcıları -- Intel(R) HD Graphics Family sağ tıklıyoruz -- Özellikler -- Sürücü -- Sürücüye geri dön -- ve gelen kutucuğa evet diyoruz ardından -- oyuna girebilirsiniz
  • Arkadaşlar ilk once aygıt yoneticisinden cift ekran karti kullananlar onboard olanı kaldırsın sonra mt2ye sag tiklayip grafik islemciyle calistir kismindan yuksek performansli olani bende nvdia var onu seciyorsunuz ve işlem tamamdir yapamayanlar varsa soru sorabilirsiniz

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.