Şimdi Ara

Windows 8.1 mi Windows 10 mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Orijinal Windows 8.1im var güncelleme yapmalı mıyım 10'a yoksa 8.1 de kalsın mı ne önerirsiniz arkadaşlar?

• quote:

Orijinalden alıntı: xarvick

Orijinal Windows 8.1im var güncelleme yapmalı mıyım 10'a yoksa 8.1 de kalsın mı ne önerirsiniz arkadaşlar?

windows 10 çıktıktan 1 yıl sonra windows 10'a geç derim,

ama en az 1 yıl bekle (garantili olsun diye 367 gün bekle sonra geç, sorunun cevabı o zamanda yatıyor,)
  • quote:

Orijinalden alıntı: NONAM2

quote:

Orijinalden alıntı: xarvick

Orijinal Windows 8.1im var güncelleme yapmalı mıyım 10'a yoksa 8.1 de kalsın mı ne önerirsiniz arkadaşlar?

windows 10 çıktıktan 1 yıl sonra windows 10'a geç derim,

ama en az 1 yıl bekle (garantili olsun diye 367 gün bekle sonra geç, sorunun cevabı o zamanda yatıyor,)

şu an güncelleniyor sanırım :D

• xarvick kullanıcısına yanıt
    çok isteyen olursa 2,3 adet dreamspark hesabım var, windows 10 çıktığında keyleri özelden yollarım....

not:windows 8.1 keyleri bedava dağıtmıştım, bunlarıda bedava dağıtacağım....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9978C176-E -- 19 Haziran 2015; 19:00:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-9978C176-E

çok isteyen olursa 2,3 adet dreamspark hesabım var, windows 10 çıktığında keyleri özelden yollarım....

not:windows 8.1 keyleri bedava dağıtmıştım, bunlarıda bedava dağıtacağım....

hocam ben win 7 den geçicem win 10'a 119 dolar home 199 pro imiş sanırsam almayı dusunuyordum ama senin yollayacagın key işime yararmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Devian -- 29 Temmuz 2015; 17:58:04 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Win 7 ses sistemi problemi(7.1)
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.