Şimdi Ara

Windows 8.1 Parolanızın Süresi Doldu Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayarda bir kaç aydır win 8.1 kullanıyordum.Eskiden bi parola vardı sonra kaldırdım o parolayı.1 aydır parolasız kullanırken sağ altta parolanızın süresi dolacak ... baloncuğu çıktı.önemsemedim ama şimdi ana hesabıma giremiyorum.parolayı kaldırmıştım ama şimdi parolanızı değiştirin diyor.bu sorunu nasıl çözebilirim?

• quote:

Orijinalden alıntı: qadrack

Arkadaşlar bilgisayarda bir kaç aydır win 8.1 kullanıyordum.Eskiden bi parola vardı sonra kaldırdım o parolayı.1 aydır parolasız kullanırken sağ altta parolanızın süresi dolacak ... baloncuğu çıktı.önemsemedim ama şimdi ana hesabıma giremiyorum.parolayı kaldırmıştım ama şimdi parolanızı değiştirin diyor.bu sorunu nasıl çözebilirim?

https://www.youtube.com/watch?v=xea0eelH0o8
  • Beyler ben kullanıcı gruplarından şifremi sıfırlamıştım ve bana mesaj geldi parolanızın süresi doldu diye umursamadım sonra 2 gün sonra pcyi açınca hoş geldinizin yerine"parolanızın süresi dolmuş ve değiştirilmesi gerekiyor." yazıyor tamam ve iptal var iptale basınca bişe olmuyor tamama basınca da parola yeni parola parolayı onayla adlı kutular var işte be parolasız olduğum için ne yapacam bilmiyorum pcyi şuan açamıyorum yardım ederseniz sevinirim. Bu arada benim pc Windows 7 ultimate

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.