Şimdi Ara

Windows 8.1 saçma sapan anlamsız hatalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben bilgisayarı 8 den 8.1 e yükselttim bilgisayarım açılması 10-15 kat felan yavaşladı onu geçtim bide cok tuhaf tuhaf şeyler oluyor mesela bilgisayar açılır açılmaz masaüstünü hemen seçmezsem bilgisayar ":( bi sorunla karşılaştık yeniden başlatılıyor" diyor yeniden başlamıyor kapanıyor. bende tp-link TL-WN8200nd model hızlandırıcı var normalde sürekli kullanıyordum hiçbir sıkıntı yaşamıyordum ama nedense 8.1 e güncelledikten sonra hızlandırıcıyı laptop a bağladığım an anında bilgisayar hata mesajı veriyor ve kapanmaya başlıyor hatanın ne olduğunuda tam göremiyorum cok hızlı bir şekilde kayboluyor mesaj(bond_drives.... tarzı birşeyler yazıyor eğer bilgisi olan varsa telefonla fotosunu çekip bi kenara yazarım.) firefox kullanıyorum aşırı bellek tüketiyor şuan sadece bu sayfa açık olmasına rağmen 730 mb harcıyor buda yavaşlamaya sebep oluyor. kısacası bissürü sorun var şuan laptopta win8 varken hiçbir sorunla karşılaşmamıştım bu sürüme güncelledim dün bu sorunlarla karşılaştım nasıl çözebilirim bi bilgisi olan varmı acaba özelliklede şu usb ile ilgili soruna çözüm sunan biri olursa minnettar kalıcam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CruWiT -- 19 Aralık 2013; 21:37:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mtansu

Ben bilgisayarı 8 den 8.1 e yükselttim bilgisayarım açılması 10-15 kat felan yavaşladı onu geçtim bide cok tuhaf tuhaf şeyler oluyor mesela bilgisayar açılır açılmaz masaüstünü hemen seçmezsem bilgisayar ":( bi sorunla karşılaştık yeniden başlatılıyor" diyor yeniden başlamıyor kapanıyor. bende tp-link TL-WN8200nd model hızlandırıcı var normalde sürekli kullanıyordum hiçbir sıkıntı yaşamıyordum ama nedense 8.1 e güncelledikten sonra hızlandırıcıyı laptop a bağladığım an anında bilgisayar hata mesajı veriyor ve kapanmaya başlıyor hatanın ne olduğunuda tam göremiyorum cok hızlı bir şekilde kayboluyor mesaj(bond_drives.... tarzı birşeyler yazıyor eğer bilgisi olan varsa telefonla fotosunu çekip bi kenara yazarım.) firefox kullanıyorum aşırı bellek tüketiyor şuan sadece bu sayfa açık olmasına rağmen 730 mb harcıyor buda yavaşlamaya sebep oluyor. kısacası bissürü sorun var şuan laptopta win8 varken hiçbir sorunla karşılaşmamıştım bu sürüme güncelledim dün bu sorunlarla karşılaştım nasıl çözebilirim bi bilgisi olan varmı acaba özelliklede şu usb ile ilgili soruna çözüm sunan biri olursa minnettar kalıcam.

http://forum.donanimhaber.com/m_85346772/tm.htm

Yukardaki linkteki isoyla tekrar format atıp tüm sürücüler paketiyle güncelleme yapınız sorununuz düzelecektir

• öncelikle sen mevcut sürümünü mesajında belirtmemiş olmana rağmen arkadaş sana Windows 8.1 Enterprise isosu ile format tavsiyesinde bulunmuş. garibime gitti doğrusu..cihazın 8 SL önyüklü mü yoksa kampanya ile veya bir mağazadan 8 pro sürümümü aldın bilmiyorum. ancak cihazında recovery kurtarma bölüntüsü varsa ve 8.1 güncellemesi sırasında hasar görmemişse recovery yapmanı ve hiç bir şey kurmadan direct güncelleme yapmanı öneririm.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 10 bela hata...
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.