Şimdi Ara

Windows 8.1 (Single Language ve PRO) Orijinal ISO İndir (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
173
Cevap
9
Favori
35.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hay Allah razı olsun, oynanmış iso dosyalarından gına gelmişti, teşekkürler
    windows 7 pro yu da buna benzer bir program yolu ile indirme şansı var mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kara Kitap -- 7 Aralık 2014; 15:12:26 >
  • Kara Kitap K kullanıcısına yanıt
    Malesef Windows 7 için böyle bir durum söz konusu değil.
  • Ben bilgisayarımı win8 den 7 ye geçirdim ama geçirirken bir yeri silmişim pc açılırken f10 a basıp hdd yi seçiyorum öyle açılıyor bilgisayar yoksa donup kalıyor öyle.Şuan win8 yüklü ben komple sıfırlamak istiyorum bilgisayarı.Kendi içinde zaten win8 anahtarı gömülü.Bu sorunu çözüp nasıl orjinal win8 e geri dönebilirim?
  • bangez kullanıcısına yanıt
    Verilerini yedekleyin daha sonra ilk aldığınız da Single yüklü geldi ise bu yöntemle indirin Dvd çekin formatı atın düzelir.
  • Windows 8.1 single language sürümünün wn güncel halini iso seklinde nereden indirebilirim ? lisansım var elimde
  • PES_21_Murat kullanıcısına yanıt
    Bu soruya verilecek en güzel cevap pes yahu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rebanuba

Bu soruya verilecek en güzel cevap pes yahu.

Gerçekten senin bildiğini bilmek zorundaymışım gibi bir cevap verdiniz nedir aslı astarı yapabilri miyim
  • PES_21_Murat kullanıcısına yanıt
    Eğer ki aradığım İso dosyası orijinal ise bunu indir, eğer ki aradığım oynanmış update ekleme yapılmış cracklenmiş bir sistem de onu nette kendin bulmalısın. Wn neyin kısaltması ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CruzerBlade

Eğer ki aradığım İso dosyası orijinal ise bunu indir, eğer ki aradığım oynanmış update ekleme yapılmış cracklenmiş bir sistem de onu nette kendin bulmalısın. Wn neyin kısaltması ?

Wn neyin kısaltması ? bunu anlamadım ?

ben internetten sürekli ödeme yapıyorum

yeni leptop aldım ve fabrikadan cıkmıs leptopların kendi sistemleri bana içler acısı geliyor hız anlamında ssd takıcam orjinal ve güncel iso dosyası arıyorum

windows update e girince nerdeyse 8.1 çıktıktan sonra 1.5 gb güncelleme geliyor pc ye bunu indirince pc de doluluk yavaslama yapabilri diye

güncellenmiş son verisyon 8.1 bulurum diye düşündüm ama güvenlik daha önemli

tavsiyenizi bekliyorum yanlış düşünüyor olabilirm

• quote:

Orijinalden alıntı: PES_21_Murat

Windows 8.1 single language sürümünün wn güncel halini iso seklinde nereden indirebilirim ? lisansım var elimde

Kendinizi ifade edememişsiniz.En son güncel ve orjinal isolar zaten Microsoft un elinde onun için doğru olan bu konudaki anlatılanları uygulayıp iso olarak indirmek ve kurulum dvd veya usb si hazırlayarak kurmaktır.Sizin için ve de herkes için en ideali bu isoları indirip kurmaktır.Ne kadar güncelleme çıkacağı Microsoft un isoları ne sıklıkla yenilediğine bağlıdır.Ama dediğiniz kadar güncelleme çıkmaması gerekir.Çıksa bile bunları tercih etmeniz gerekir çünkü en güvenilir olanlar bunlardır.Kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rebanuba

quote:

Orijinalden alıntı: PES_21_Murat

Windows 8.1 single language sürümünün wn güncel halini iso seklinde nereden indirebilirim ? lisansım var elimde

Kendinizi ifade edememişsiniz.En son güncel ve orjinal isolar zaten Microsoft un elinde onun için doğru olan bu konudaki anlatılanları uygulayıp iso olarak indirmek ve kurulum dvd veya usb si hazırlayarak kurmaktır.Sizin için ve de herkes için en ideali bu isoları indirip kurmaktır.Ne kadar güncelleme çıkacağı Microsoft un isoları ne sıklıkla yenilediğine bağlıdır.Ama dediğiniz kadar güncelleme çıkmaması gerekir.Çıksa bile bunları tercih etmeniz gerekir çünkü en güvenilir olanlar bunlardır.Kolay gelsin.

tesekkur ederimiş yogunlugundan ne oldugunu anlamamıştım şimdi kendim yapıcam ...iyi forumlar herkese

• bu şekilde indirince tam olarak hangi versiyon iniyor?
    en son güncel olan mı, mesela Update 3?
  • sahafiec kullanıcısına yanıt
    Sitesinde sürümü hakkında bilgi vermemiş. İndirdim ama kurulum yapmadım henüz kuran arkadaşlar sürümü paylaşabilir.
    Sadece şunu söylebilirim Windows 8 ve 8.1 update 1 Orijinal dosyalarının arkasında 700 MB bir fark var. Güncellemeler dahil edilmiş diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1881-1938 -- 23 Aralık 2014; 14:25:19 >
  • anlıyorum hocam, teşekkürler.
  • Merhaba arkadaşlar. Samsung NP350V5C-S0KTR model bir laptopum var. Laptopu aldığımda Windows 8 Single Language sürümü ile gelmişti.Yani elimde Windows 8 Single Language keyi var.http://windows.microsoft.com/tr-tr/windows-8/create-reset-refresh-media adresinden indireceğim Windows 8.1 Single Language isosu ile temiz kurulum yaparken(yükseltme değil sıfırdan kurulum) kurduğum Windows 8.1 Single Language'i elimdeki Windows 8 Single Language keyi ile etkinleştirebileceğim değil mi ? Hatta elimdeki key biosa gömülü olduğundan etkinleştirme işlemi otomatik olacak. Doğru mu anlamışım ? Boşu boşuna uğraşmayayım, bir sürprizle karşılaşmak istemem :) Teşekkürler şimdiden cevaplar için :)

Düzenleme:Denedim ve hiçbir sıkıntı yaşamadan temiz kurulumu gerçekleştirdim. Kurulumdan önce veya sonra etkinleştirme kodu bile sormadı, otomatik olarak etkinleşti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ergunis -- 9 Şubat 2015; 2:37:54 >

• Ergunis E kullanıcısına yanıt
    Bende de Samsung np550p5c-s05tr modeli var, aynı şekilde Windows 8 kuruluydu aldığımda, diğer bir deyişle key BIOS'a gömülü. Bu konudaki gibi Windows 8.1 yükleyince otomatik etkinleştirdi ben hiçbir şey yapmadım. Kurulumun başında veya sonunda belki key ister diye keyi alıp kaydetmiştim bir yere ancak istemedi. Kuruluma başlamadan önce birazcık fazla bekletti, oradan anlamıştım zaten istemeyeceğini, keyi aradı muhtemelen o sırada. Doğru anlamışsınız yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkaakco -- 2 Ocak 2015; 16:42:03 >
  • bkaakco kullanıcısına yanıt
    Tamam çok teşekkür ederim Siz de temiz kurulum yaptınız değil mi ?
    Recovery alanınını falan silmedim ama C'ye komple format atıp yükledim yani sıfırdan kurdum, temiz sayılıyor o da herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkaakco -- 2 Ocak 2015; 16:52:01 >
  • bkaakco kullanıcısına yanıt
    Bence de sayılır Çok teşekkür ederim cevaplar için. Bir de gördüğüm kadarı ile bölüm yetkilisisiniz. İlk mesajı yanlışlıkla iki kere atmışım birincisini silerseniz sevinirim ben silmeyi bulamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ergunis -- 2 Ocak 2015; 17:00:07 >
    Rica ederim. Evet yetkiliyim ancak bu bölüm yetki alanım dışında. Sayfa altında bulunan mobil sürüm ya da mini sürüm linklerinden birine tıklayıp geçtikten sonra mesajınızı silebilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.