Şimdi Ara

Windows 8.1 (Single Language ve PRO) Orijinal ISO İndir (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
173
Cevap
9
Favori
35.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: CruzerBlade

Yine hata oluşursa mesaj at

Selamlar, dns otomatik aldaydı superoline ın verdiği kendi dns numaralarını girince sıkıntısız indirdi. Dns bu tarz indirme sorunlarına çözüm olabileceği de aklımı köşesine yazmış oldum bir şekilde benzer sorunla konuya erişen olursa okusun burda da bulusun
  • arkadaşlar ben laptop aldığımda win 7 idi ama win 8 proyu paralı aldım 30 lira kampanyalı fiyattı şimdi benim indirdiğim win8 lisansını nerden öğrenebilirim ?
  • kardeşim çok teşekkür ederim.bilgisayarı yeni aldım freedos.başka bi siteden orjinal kopya olarak indirdim çok sıkıntı yaşamıştım.ilaç gibi geldi.
  • Yeni free doss pc ye kurarken key istiyor , key girmeden ilerlemiyor , nasıl geçerim bu ekrani windows açılsa aktivasyon yapıcam

Edit: Hallettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cMbRs -- 5 Mart 2015; 23:18:43 >
  • Bu Win 8 Single Language i 8.1 e yukseltmek için gereken iso dosyasını nereden bulurum?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle sayın @CruzerBlade çok teşekkür ederim çok yararlı bir paylaşım. Oem lisans kullanıcısı olarak acaba format esnasında üretici firmanın yüklemiş olduğu recevory dahil tamamen hdd silmem problem oluşturur mu? Oem olduğu için korkuyorum biraz.
  • hilmi fatih kullanıcısına yanıt
    Sonra da driver falan arar durursun. :) Recovery i silmenizi tavsiye etmem. Sıfırdan kurulum yerine yükseltme yapıp, sürücüleri güncellediniz mi tamamdır. Birçoğunun yaptığı hatadır, sürücüleri güncellememek. Sıfırdan kuranlar mecburen güncel sürücüleri yüklüyor. Yükseltme yapanlar nasıl olsa yüklü diyerekten surucu güncelleme yapmıyor. Sorunlar bu noktadan itibaren başlıyor.

• hilmi fatih kullanıcısına yanıt
    Notebook yeni ve hiç format atılmamışsa yapcağınız güncelleme recovery bölümünü bozabilir. Windows 10 çıkacak biraz daha beklemenizi tavsiye ederim.
  • cMbRs kullanıcısına yanıt
    Konuyu tamamen okumuş olsaydın kurulum da key isteyeceğini görebilirdin Üşenmeden okumayı tercih edelim lütfen
  • Konuyu ilk açtığınızdan beri favorilerimde ekli, hepsini okudum sadece belki biri yardımcı olur diye yazmıştım zaten hallettim teşekkürler
  • bkaakco kullanıcısına yanıt
    Recovery alanını silmemiş olsanız bile recovery yapamama ihtimaliniz yüksek. C de recovery e ulaşmaya yarayan yazılım parçası oluyordu. Formatla o da gidiyor, recovery alanı yerinde duruyor olsa bile ulaşılamaz oluyor.

• İndirmeye çalışırken ekranda
    11 saat 30 dakika kaldı.
    Yaşasın TTNET kalitesi

• C'de değil ayrı bölümdedir muhtemelen çünkü üretici tarafından birden fazla ayrılmış alan var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mersin Bozyazıdayım. Birisi hayrına şu Win 8.1 Single Language 64 bit sürümü dvdye çekip gonderebilir mi? Dil Turkçe
    Önceki mesajımda yazdığım gibi 11-12 saati geçiyor. Bir hata aksama olduğunda o kadar saat boşa gidiyor. Burada altyapı kalitesiz.
    Kardeşimin win8 Single Language li laptobunu 8.1 yapacağım. Onun için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 16 Mart 2015; 8:47:34 >
  • Sevgili arkadaşlar, windows 8 işletim sistemi ile satılan bilgisayarlara, temiz kurulum yapmak istediğimizde linki verilen işletim sistemini indirip dvd ye çekip tekrar kurulum yapmak istediğimiz zaman key kısmı otomatik olarak aktive olunuyor değil mi ?
  • Win 8 önceden yüklü gelen bilgisayarlarda key anakarta gömülü halde oluyor. Kurulurken key sormuyor yani.

• Süpermiş o zaman hocam, ilgin için teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bkaakco

Bende de Samsung np550p5c-s05tr modeli var, aynı şekilde Windows 8 kuruluydu aldığımda, diğer bir deyişle key BIOS'a gömülü. Bu konudaki gibi Windows 8.1 yükleyince otomatik etkinleştirdi ben hiçbir şey yapmadım. Kurulumun başında veya sonunda belki key ister diye keyi alıp kaydetmiştim bir yere ancak istemedi. Kuruluma başlamadan önce birazcık fazla bekletti, oradan anlamıştım zaten istemeyeceğini, keyi aradı muhtemelen o sırada. Doğru anlamışsınız yani.

hocam ıso yu seçip DVD ye yazmadan direk bilgisayardan ınstall mı yaptınız oluyor mu ? birde net bağlantım fena değil ama çok uzun bir süre yazıyor bende başka yerde orijinal iso dosyası varmı acaba bendede key gömülü bu arada biosdaki keyi nasıl bulcaz ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gamermn -- 22 Mart 2015; 15:48:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bkaakco

Recovery alanınını falan silmedim ama C'ye komple format atıp yükledim yani sıfırdan kurdum, temiz sayılıyor o da herhalde.

hocam birde inerken D yi seçtim %2 olmasına rağmen dosya bile oluşturmadı bittikten sonramı kopyalayacak acaba iniyor gözüküyor ama hiçbişey yok
  • Sanırsam öyleydi. Başka yerde orijinal ISO var mıdır bilmiyorum, ben DVD'ye yazıp kurdum. Key gömülü olduğu için sormadı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.