Şimdi Ara

Windows 8.1 (Single Language ve PRO) Orijinal ISO İndir (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
173
Cevap
8
Favori
35.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dostum senden Allah razı olsun .Çünkü ben notebooku yeni aldığımda içinde orjinal lisanslı windows 8.1 sl kuruluydu ve ben bunu gittim deli gibi win 7 ye çevirdim bir güzelde c.r.a.c.k ledim ve onu kullandım .Sonra tekrardan win 8.1 e dönmeyi istediğimde ise aman o orjinal serial formatla gitmiştir diye uğraşmadım ve onun yerine cracklı win 8.1 pro kurdum ve hala onu kullanıyorum .Ancak senin sayende artık eski orjinal windows 8.1 sl me kavuşacağım ...
    Not :aldığımdaki orjinal lisans sadece Sl de çalışıyormuş pro da çalışmıyor (bunu nerden öğrendin diye soracaksan bi programla biostaki lisansı buldum ve windows 8.1 pro yu aktif yapmaya çalıştığımda ürün anahtarı bu sürümde çalışmaz yazıyordu,büyük ihtimalle sl de çalışır .)
  • Biosta tanımlı lisans yoksa kurulum esnasında serial ister.
  • Konuyu hazırlayan arkadaştan Allah razı olsun.
  • Dostum tamamdır buldum .
    Biosta tanımlı bir serial varmış bu yüzden serial felan istemedi hatta o seriali buldum etkinleştirmeye çalıştım ve bu sürümde uygun değil dedi demekki sl de uygun . :)
  • windows 7 yerine 8.1 kurmak istiyorum fakat D'ye kaydettiğim programlar vesaire kaybolur mu? kaybolmaması için bir yol var mı?
  • dra1J kullanıcısına yanıt
    Kaybolmaması için Windows 8.1 i Windows 7 nin kurulu olduğu sürücüye yüklersin hiç bir şey olmaz. Ek olarak indirip setupa tıklayarak kursanda Windows 7 nin kurulu olduğu sürücüyü etkiler sadece
  • quote:

Orijinalden alıntı: CruzerBlade

Kaybolmaması için Windows 8.1 i Windows 7 nin kurulu olduğu sürücüye yüklersin hiç bir şey olmaz. Ek olarak indirip setupa tıklayarak kursanda Windows 7 nin kurulu olduğu sürücüyü etkiler sadece

orjinal kurmayacağım malesef orjinal olmadan setupla kurulabiliyor mu?
  • Merhabalar win7 yüklü sony laptopa güncelleme ile win8.1 kuruldu fakat şimdi recovery yapmadan format atmak istiyorum.Key olayını nasıl çözeriz gömülümü biosa bilemiyorum ?
  • seffa S kullanıcısına yanıt
    Bilgisayarın altındaki lisans etiketinde key yazmıyorsa sadece windows logosu varsa key biosa gömülüdür diyebiliriz. Key etikette yazıyorsa biosa gömülü key yoktur. Keyi elle girmeniz gerekir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen sadece windows8 etiketi var. Ozaman direk format atabilirim degilmi otomatik keyi alir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • seffa S kullanıcısına yanıt
    O zaman keyi kendi biostan alması lazım.

• Teşekkür ederim olmadı en son ilaca kalacagız
  • Bende Windows 8 Single 32 bit lisansı mevcut. Bu yazılımla 64 bit olanı seçip indirsem, mevcut lisansımla 64 biti kurabilecek miyim?
  • soulmy kullanıcısına yanıt
    32 bit 64 bit faketmiyor. Aynı key ile kullanılabillryor.

• Çok teşekkürler, laptopta gömülü key var bildiğim kadarıyla, format atmak gerekirse işimi görür. Yeni kasa içinse bi key satın almak kaldı geriye :)
  • Arkadaşlar ben dosyayı kaydet dedim belli bir zaman boyunca yükledi yükledi sonra tamam dedi girdim baktım kaydet dediğim yerde dosya yok. Sebebi ne olabilir?
  • Masaüstünü seçip öyle kaydet de herhangi bir sorun yaratmaz
  • aynı sorun bendede oldu. masaüstüne kaydet diyip deniyeceğim
  • update 3 indiriyormu acaba
  • Dostum verdiğin linkteki program ile iso yu flasha yazdım .Orjinal kodum ile etkinleştirdim ve 2-3 haftadır kullanıyorum ve hiçbir şikayetim yok ancak bir sorum var sence uefı format mı iyi legacy mi ?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.